Vertaalbureau

24hTranslations
Snel een vertaling nodig? Ontvang uw vertaling binnen 24 uur! Slechts 10 ct pw! Betaal niet voor onnodige bemiddelingskosten, maar maak gebruik van 24hTranslations en haar professionele vertalers.
Bosnisch -Servisch-Kroatisch vertaalbureau
Danka Fogl is tolk/beëdigd vertaalster Bosnisch, Servisch, Kroatisch – Nederlands en vice versa. Werkt voor particulieren, bedrijfsleven en overheidsdiensten. Heeft een ruime ervaring in het vertalen van juridische en notariële stukken, medische bevindingen, uittreksels, verklaringen, diploma’s, bijsluiters van producten, Lid NGTV en SIGV. Definitief ingeschreven in het Wbtv-register. Gediplomeerd gerechtstolk en gediplomeerd juridisch vertaalster (SIGV). (Bosnisch-Servisch-Kroatisch wordt ook Servokroatisch / Joegoslavisch genoemd) Meer informaties op bosnisch.nl of bosnisch-servisch-kroatisch.nl. Te bereiken op: 06-12083872 of 050-5499343
Vertaalbureau Duits Nederlands
Snelvertaler.nl: Vertaalbureau Duits Nederlands. Als u voor ons kiest heeft u uw Duitse vertalingen op korte termijn in huis. Sneller kan niet! Voor een gratis offerte belt of e-mailt u ons. Wij hanteren een scherpe prijsstelling


Dat Zijn MIjn Woorden
Gespecialiseerde tekstschrijvers & vertalers
Frans Vertaalbureau Entre 2 Langues
Bureau voor Franse vertalingen & taaladvies, gespecialiseerd in vertalingen voor het bedrijfsleven (websites, brochures, productspecificaties, bedrijfscorrespondentie). Ook voor advies en ondersteuning bij het zakendoen in Frankrijk.
GATIM Vertaalbureau
GATIM Vertaalbureau is een full service online vertaalbureau met een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van vertalen, tolken en meertalige communicatie in ALLE talen met nadruk op Arabisch, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Turks, Chinees & Nederlands.
Link2China
Link2China is uw all-round China-specialist. Van een Chinees Vertaalbureau zijn wij in korte tijd succesvol uitgegroeid tot een enthousiast team met native speakers, zeer ervaren en vakkundig op verschillende gebieden. Transacties kunnen wij vanaf het allereerste begin ondersteunen met personal coaching, Chinese vertalingen, trainingen, China webhosting en een reisplanning. Kortom alle dienstverlening m.b.t. China onder 1 dak, efficienter kan het niet.
Medisch vertaalbureau Medical Words
Een gespecialiseerd medisch vertaalbureau voor medische vertalingen vanuit en naar onder meer het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Grieks, de Scandinavische talen en de Oost-Europese talen.
Online Vertaalbureau EigenZaak
Online Vertaalbureau EigenZaak levert kwaliteitsvertalingen per e-mail voor slechts 0,12 euro per woord. Wij vertalen iedere tekst vanuit het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Pools en Turks. Professioneel en snel! Wij zijn altijd open, dus vertalen wij ook 's avonds en in het weekend, zonder extra kosten. U levert uw tekst digitaal aan en wij leveren digitaal terug. Heel gemakkelijk dus!
Oost-Europees Vertaalbureau
Gespecialiseerd Oost-Europees vertaalbureau voor vertalingen Russisch, Pools, Tsjechisch, Slowaaks, Sloveens, Hongaars, Roemeens, Bulgaars, Oekraïens, Ests, Lets, Litouws. Ook voor beëdigde vertalingen.
Russian Translation Agency
Russian Translation Agency (020-4271462) is gespecialiseerd in juridische, technische en commerciële vertalingen in en uit het Russisch, Nederlands en Engels. Wij werken uitsluitend met professionele freelance tolken en beëdigde vertalers. Al uw opdrachten worden met de grootste zorg en strikt vertrouwelijk behandeld.
Taal en Tekst Correctie Hanneke
Graag wil ik u helpen met het juist formuleren van websites, home pages, brochures, werkstukken enz. Mijn tarieven bereken ik aan de hand van de hoeveelheid woorden die ik bewerk en daar dit corrigeren een uit de hand gelopen hobby is en blijft, vraag ik geen ‘wereldbedragen’. Uiteraard is het tarief ook afhankelijk van de hoeveelheid correcties die ik moet aanbrengen. Brochures e.d. schrijven doe ik niet! Ik corrigeer alleen. Wel ga ik hier erg flexibel mee om, U levert mij de nodige trefwoorden en -zinnen en samen maken we er dan iets leuks van.
Thijssen Translations
vertaalbureau-translation agency-übersetzungsbüro-agence de traduction
Vertaalbureau
Metamorfose Vertalingen is een vertaalbureau dat vertaal- en redactiewerkzaamheden verricht voor bedrijven en (overheids- instellingen. Wij verzorgen alle Europese talencombinaties en enkele exotische talen. Inhoudelijke kwaliteit en een vlotte, efficiënte dienstverlening staan bij ons centraal.
Vertaalbureau Engels Direct
Engels vertaalbureau voor vertalingen Engels-Nederlands en Nederlands-Engels.
Vertaalbureau Hapax Vertalers
Vertaalbureau in Amsterdam, voor beedigde en niet-beedigde financiele, juridische en technische vertalingen. Onze vertalers vertalen onder meer naar het duits, engels, russisch en frans.
Vertaalbureau LinguaFidelitas
Professionele en betrouwbare vertalingen tegen concurrerende tarieven.
Vertaalbureau Ytext
Vertaalbureau Ytext is gespecialiseerd in het vertalen van marketing teksten.


VHDesigns
VHDesigns, voor al uw goedkope, snelle en goede vertalingen en ontwerpen!
Vertaalbureau Webtranslation
Vertaalbureau Webtranslation voor de vertaling van documenten naar alle talen. Met name gespecialiseerd in website-vertalingen en vertalingen van webshops. Professionele en vakkundige vertalingen door voornamelijk native-speakers.
Indonesisch Vertaalbureau
Indonesisch Vertaalbureau voor Indonesische vertalingen en tolken in Bahasa Indonesia. Tevens consultancy.
Vertaalbureau Roosendaal
Vertaalbureau in Roosendaal voor professionele vertalingen naar alle talen. Voordelige vertalingen door voornamelijk native-speakers.
Adoptievertaalbureau
Het Adoptievertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van adoptiedocumenten. Adoptievertalingen door voornamelijk native-speakers. Tevens bemiddeling in communicatie met weeshuizen en pleegouders.
Engels Vertaalbureau
Engels vertaalbureau voor professionele Engelse vertalingen en Engels tolken. Engelse vertalingen door ervaren vertalers voor een voordelig tarief. Met name gespecialiseerd in website-vertalingen en vertalingen van webshops.
Vertalenesn
Wij vertalen uw Spaans, Engels en Nederlandse tekst, iedere kan op. Ook gratis basiscursus Spaans
Medisch vertaalbureau
Vertaalbureau Wilkens c.s. Medical Translations is de specialist op het gebied van medische vertalingen. Al meer dan 20 jaar verrichten wij vertalingen voor de medisch-farmaceutische sector in alle talen, zowel op humaan als veterinair gebied. Al het vertaalwerk wordt uitgevoerd volgens norm ISO 9001 en NEN-EN 15038.
Juridisch Vertaalbureau
Professionele en betrouwbare juridische vertalingen tegen voordelige tarieven.
Vertaalbureau Bothof
Vertaalbureau Bothof staat sinds 1972 garant voor kwaliteit, snelheid en service. Vertaalbureau Bothof verzorgt vertalingen van uiteenlopende aard. In alle talen en voor alle vakgebieden. Van technische documenten en juridische dossiers tot financiële verslagen, medische gebruiksaanwijzingen, creatieve brochures en websites
Schouten Translation Services - Vertaalbureau
Vertaalbureau Schouten Translation Services verzorgt (technische) vertalingen in alle Europese talen. Gespecialiseerd technisch vertaalbureau Engels, Nederlands, Duits, Frans. Betrouwbare en professionele vertalingen van o.a. technische documentatie.
Duits Vertaalbureau
Beedigd Duits Vertaalbureau
Engels vertaalbureau
Vertaalbureau Engels Perfect is een professioneel Engels vertaalbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van en naar het Engels. U kunt bij ons terecht voor een vertaling van uw technische, juridische, financiële, commerciële en medische documenten.
Vertaalbureau Transenter
Vertaalbureau Transenter biedt professionele vertalingen van topkwaliteit. De controleprocedures passen wij strikt toe, beperken de levertermijn tot een minimum en garanderen u een product van topkwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw documenten met de meeste zorg en in de grootste vertrouwelijkheid vertaald worden. Wij maken gebruik van de meest recente technologieën, waaronder een waaier aan CAT-tools, om het vertaalproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Transenter heeft professionele vertalers voor alle grote wereldse en europese talen, waaronder Engels, Chinees, Frans, Duits, Japans en Russisch.
Vertaalbureau
Vertaalbureau voor alle talen. Keus uit meer dan vierduizend freelance vertalers.
Tolkencentrale
Snel een tolk boeken bij u in de buurt.
Website vertalingen
Professioneel vertalen door het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau Vertaalbureau Perfect behoort tot de selecte groep NEN-EN-15038 gecertificeerde vertaalbureaus. Onze passie voor het professioneel vertalen in combinatie met de eigen ontwikkelde technologie en inhouse talenkennis (Engels, Duits en Frans) geeft ons tevens een voorsprong op een ander gecertificeerd vertaalbureau. Ons toegewijde team vertalers vertaalt dagelijks voor uiteenlopende organisaties diverse soorten teksten: van juridische documenten en technische handleidingen tot marketingteksten en medische bijsluiters. En altijd hebben wij als doel de boodschap van onze relaties helder en met gevoel over te brengen. Waarom kiezen voor Vertaalbureau Perfect? - NEN-EN-15038 gecertificeerd door KIWA - Tevredenheidsgarantie voor elke vertaling - Inhouse talenkennis voor elk vakgebied. Ontmoet onze vertalers - Voordeligste NEN gecertificeerde bureau door onze technologische voorsprong - Via ons klantenplatform kunt u de voortgang van de vertaling volgen - Direct antwoord op uw vraag via 053 – 85 29 052
Vertaalbureau
Eerste klas vertalingen en tolken van The Language Lab.
Vertaalbureau Noorderlicht BV
Noorderlicht BV is opgericht in 1996 en wij werken vanuit Amersfoort. Wij zijn al meer dan vijf jaar een van de meest beste vertaalbureaus in Nederland. Bij Noorderlicht zijn ruim elfhonderd Nederlandse en buitenlandse vertalers aangesloten, die nauw samenwerken om voor een scherpe prijs uitstekende vertaling en service te leveren.
Teksten vertalen naar en uit het Nederlands in 22
Nederlandse teksten beëdigd laten vertalen door een van onze 3000 gecertificeerde vertalers wereldwijd in verschillende vakgebieden, waaronder het medische, juridische, PR gerelateerde, marketing en technische vertalingen.
Voice Over Agency Inter Voice Over
Voice over agency Inter Voice Over is the UK’s leading voice agency. Listen to our voice over and voice actor demos now.
Duo vertaalburo
Duo vertaalburo bv levert vertalingen naar en uit alle talen op alle vakgebieden. Wij werken enkel met native speakers met vele jaren vertaalervaring, waardoor wij vertalingen van hoge kwaliteit kunnen garanderen.