Industrie

Bierens Tandwielen
Machinefabrieken B.V. is een van de weinige Nederlandse machinefabrieken met een geschiedenis van meer dan honderdvijfentwintig jaar. In 1880 begon August Bierens een werkplaats in hartje Tilburg. Na korte tijd kwamen ook zijn zonen in de zaak; die namen de fabriek in 1913 over. Tegenwoordig specialiseert Bierens zich vooral in de productie van tandwielen.
CoproNed
CoproNed is gespecialiseerd in het verwerken van het geavanceerde materiaal Corian®, een luxe plaatmateriaal dat kan worden toegepast als massief bekledingsmateriaal voor zowel de commerciële als de particuliere sector. Wij zorgen ervoor dat Corian® wordt verwerkt volgens de richtlijnen van DuPont tot een hoogwaardig en duurzaam product. Volgens afspraak en op maat gemaakt met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en de beste nazorg. Wij geven u een betrouwbaar advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Een project, ongeacht soort en omvang, geheel volgens uw wens. Daar staan wij voor!
CPC Coevorden BV
CPC Coevorden is gespecialiseerd in het glans en duplex-vernikkelen, verchromen en vergulden van halffabrikaten en eindprodukten. CPC Coevorden richt zich vooral op bedrijven. Door ons 3-ploegensysteem zijn we in staat een grote productiecapaciteit te verwerken


Elastogran B.V.
Onze Elastocoat® coating kan ingezet worden bij constructie, onderhoud, transport, marine, afvalwater en andere industrieën.
Electro Motive Power
Wij assembleren, monteren verkopen en servicen batterijen en laders voor elektrisch aangedreven voertuigen. Gespecialiseerd op het inrichten van Laadstations, energie bezuinigingen regel en wetgevingen.
Elektropa kunststoffen
Elektropa kunststoffen is leverancier van kunstof beplating, overkappingen(ook voor particulier gebruik). ook levert Elektropa pijpleidingen.
Flow Meettechnieken
Op flowmeters.nl vindt u uitgebreide informatie over de diverse meettechnieken op het gebied van flow en debiet. U vindt er allerlei relevante zaken als flowprofielen, flowconditionerg, druk, temperatuur en de eventuele invloeden daarvan op een dergelijke meting.
Glavimans machine revisie en gereedschappen
Technische handelsonderneming Glavimans BV is gespecialiseerd in machines, machinerevisie en gereedschappen voor de metaalbewerkende industrie.
Heudrametaalbewerking
Bij Heudra Metaalbewerking staan ca. 15 medewerkers voor u klaar. Bij alle medewerkers staan ‘service- en klantgericht meedenken’ hoog in het vaandel. Dankzij de eigen werkvoorbereiding en R&D afdeling, CNC programmeurs en hoog opgeleide medewerkers worden dagelijk innovatieve verspaningsoplossingen verwezenlijkt. Heudra is uw adres voor (CNC) draaien, (CNC) frezen, bewerken van gietproducten, kotteren, spiebanen steken, zagen, boren, draadsnijden, etc. Naast ferro materialen worden er ook diverse materialen zoals kunststoffen, koper, brons, messingsoorten, etc. bewerkt. Tevens kunt u bij Heudra terecht voor engineering, fabricage van spanmiddelen en het bewerken van geharde onderdelen.
IP PARKING
IP Parking produceert webbased parkeer- en toegangscontrole systemen. Dit betekent dat uw installatie te benaderen is vanuit iedere willekeurige pc zonder dat u hiervoor speciale software hoeft te installeren.
ISUS.be
www.ISUS.be is onderdeel van ES Tooling dat een private onderneming is die in 1996 werd opgericht in Beringen, Belgisch Limburg. De dagelijkse activiteiten bestaan uit het vervaardigen van hoogtechnologische tools met een toepassingsgebied in verschillende industrieën. Met een focus op de medische sector produceert ISUS sinds begin 2006 implantaat-suprastructuren in Titanium en CoCr. Een belangrijk onderdeel in de filosofie van ISUS is dat wij een zo open mogelijk systeem willen aanbieden waarbij weinig of geen beperkingen zitten in materiaalkeuze of werkwijze.
kunststofverwerkende industrie
Displays, winkelinrichtingen, stoepborden, kaarthouders, toonbanken, vitrines of schappeninrichting: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het van kunststof maken. De mogelijkheden op het gebied van kunststof producten zijn nagenoeg grenzeloos. Powerfull-Kunststoffen BV heeft al 20 jaar ervaring als kunststofproducent en kan daarom al uw dromen waar maken op gebied van kunststof.
Novitool
Oplossingen voor het confectioneren van transportbanden. Machines en gereedschappen om transportbandmateriaal te snijden, meten, splitsen, stansen en lassen en machines om transportbanden te voorzien van meenemers, snaren, gesloten zijkanten en golfranden.
Reba Packaging B.V.
Reba Packaging onwikkeld en produceerd full color bedrukte verpakkingen, displays en POS materiaal. Vanaf 1 stuks zonder stansmeskosten. Onze eindproducten zijn tailormade: Presentatieverpakkingen, verkoopverpakkingen, topkaarten, toonbankdisplays, floordisplays, mock-ups. Onze productie kan zowel digitaal, offset, flexo als onbedrukt zijn. U kunt ons bereiken per mail via info@rebapackaging.nl of ga naar onze website www.rebapackaging.nl. U bent van harte welkom.
Siebelink Machines
Siebelink Machines, fabrikant van SIEKON Containersystemen en SIEPLO Voersystemen en dealer van verschillende topmerken in de grondverzet-, hoveniers- en stratenmakerswereld, zoals Mustang Knikladers en Schrankladers, Hanix Minigravers, Kanga Loaders en Gehlmax Minirupsdumpers. Maar ook hét adres voor machines voor bouw en industrie, agrarische sector, maneges en de tuin- & parksector. Zo bieden wij een complete serie, zeer scherp geprijsde Pientze Tractoren met diverse aanbouwwerktuigen en onder andere een groot assortiment Bema Veegmachines. Ook voor kleiner materieel kunt u bij ons terecht, zoals voor Dynapac Trilplaten & Trilstampers, Probst Grijptechniek & Legsystemen, stratenmakers- en hoveniersgereedschap, etc.. Bent u nog niet aan kopen toe? Ook voor verhuur van bovenstaande machines bent u bij ons aan het juiste adres! Daarnaast kunt u uiteraard bij ons alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden laten uitvoeren. En heeft u een storing op de werkplek, wij repareren het ter plaatse, of zorgen voor een vervangende machine! Wilt u een bezoek brengen aan ons bedrijf? Bel ons van te voren even voor een afspraak!
Slijpservice Schippers
Slijpservice Schippers is een kwaliteitsbedrijf en gespecialiseerd in het herslijpen van hardmetalen stiftfrezen,en vele andere boor- en snijgereedschappen
Straalbedrijf van Gompel BV
Straalbedrijf van gompel voor: Slopen, frezen, slijpen, superfloor. Voor wegen, snelwegen en bedrijfsvloeren.
IBC adapters, koppelstukken en verloopstukken
Adapters voor IBC containers Frank Berg industrial supplies levert een breed scala aan diverse IBC container toebehoren en accesoires waaronder IBC adapters, koppelstukken en verloopstukken. Deze IBC adapters zijn vervaardigd uit hoogwaardige,


Industrieel Ontwerper
Productontwerp, engineering, 3DCAD, FEM
Veegmachines
Dibo veegmachines en veegzuigmachines zijn op meerdere terreinen te gebruiken. Zowel binnen als buiten. Kies voor uw bedrijf de ideale veegmachine.
E.S. Tooling
www.ISUS.be is onderdeel van ES Tooling dat een private onderneming is die in 1996 werd opgericht in Beringen, Belgisch Limburg. De dagelijkse activiteiten bestaan uit het vervaardigen van hoogtechnologische tools met een toepassingsgebied in verschillende industrieën. Met een focus op de medische sector produceert ISUS sinds begin 2006 implantaat-suprastructuren in Titanium en CoCr. Een belangrijk onderdeel in de filosofie van ISUS is dat wij een zo open mogelijk systeem willen aanbieden waarbij weinig of geen beperkingen zitten in materiaalkeuze of werkwijze.
PVZ Service
PVZ Service is gespecialiseerd in licht tot middelzwaar constructiewerk, plaatwerk en laswerk we kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van staal, roestvaststaal (rvs) en aluminium uitvoeren.
Van Rooy Draadproducten
Van Rooij & Co Draadproducten B.V. is een is een groothandel en fabricant van: Draad- en draad-producten, gaas, geperforeerde plaat en hekwerken.
www.machinestellers.nl
Instellen,Omstellen en Productiegereed maken van Spuitgietmachines
Faber Grafmonumenten
bent u op zoek naar betaalbare grafmonumenten,urnen, as-sieraden dan bent u bij ons goed ter nagedachtenis aan uw overleden dierbare
Lassen nijmegen
JVZ Metaaltechniek is uw partner voor onder andere laswerken, constructiewerken en projectengineering. Naast deze kerntaken is JVZ Metaaltechniek ook actief in (preventief) mechanisch onderhoud voor industriële bedrijven. JVZ Metaaltechniek staat voor kwaliteit en flexibiliteit en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.
T-Technics Gasveren
T.Technics is een dynamisch bedrijf met medewerkers die reeds meer dan 30 jaar ervaring hebben in het produceren van een groot scala aan gasveren. Wij durven dan ook te zeggen dat wij "THUIS ZIJN IN GASVEREN"
Eurotherm Benelux
Eurotherm Benelux is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in instrumentatie en software oplossingen t.b.v. het bereiken van een optimale beheersing en rendement van productieprocessen, productiemachines en industriële automatisering. PID, regelaars, recorders, datamanagement, indicatoren, thyristorregeling, drives, dcs-oplossingen, industriele, automatisering, elektrische, aandrijftechniek, engineering, eurotherm, temperatuur, procesregeling, aansturen, elektrische, verwarming, registratie
industriële reiniging
Voor geavanceerde toegangstechniek en parkeeroplossingen bent u bij AAproTec aan het juiste adres.
Houtbewerking
Nieuwe en gebruikte schaafmachines zijn de specialiteit van Rehomy. Al sinds 1960 levert Rehomy nieuwe en gebruikte schaafmachines aan tevreden klanten uit de houtbewerkingsbranche.
Waterontharder
MAIMTec is gespecialiseerd in producten ter voorkoming van kalk in waterleidingen en zwembaden. Onze apparaten zijn eenvoudig te gebruiken en besparen op het water energie én milieu. Wij streven naar de laagste kosten voor beheer en onderhoud.
VD Process Equipment
Ontwerpt, tekent, levert, monteert en stelt inbedrijf ondermeer de navolgende installaties en apparatuur voor de farmaceutische, voedings- en genotmiddelen industrie.
Aluminium spuitgieten
Aluminium spuitgieten van machinestukken en onderdelen
Pillen metaalbewerking
Pillen metaalbewerking is al meer dan vijftig jaar actief in de verspaning en plaatbewerking. Behalve vele metaalbewerkingen kan er op veel andere manieren meerwaarde aan klanten worden geboden. Bezoek de website voor meer informatie.
Provi-reiniging Veegmachines
Bij Provi vindt u het grootste aanbod in professionele veegmachines. Onze veegmachines zijn geschikt voor diverse soorten terrein en eenvoudig te bedienen. Voor professionals en particulieren.
Perlaplast
de webshop voor kunstof plaat, staf, buis en eindproduct
Smit bedrijfsvloeren bv
wij maken alle soorten industrievloeren in epoxy, polyurethaan en MMA.Gietvloeren, troffelvloeren, coatingvloeren, garagevloeren, keukenvloeren.
Non Ferro
Non ferro metalen? Gizom in Veendam is toonaangevende leverancier standaard- en maatwerk non ferro metalen zoals aluminium, cunifer aluminium messing, koper, brons, messing en RVS.
Verspanen door GB Metaal
GB Metaal & Kunststoffen is hét adres voor hoogwaardige bewerking van kunststof en metaal.
Immo Costa Brava
Op zoek naar een villa, huis of appartement te koop in Roses om uw welverdiende pensioen door te brengen? Heb vertrouwen in de vastgoed makelaar Immo Center - Costa Brava, die met U samen zal werken om uw droomhuis of eigendom in Rosas of Empuriabrava te vinden.
Scheepsmakelaar MMS
"Scheepsmakelaar MMS voor aankoop en verkoop van gebruikte duwbakken, duwboten en motorschepen. Tweedehands duwbak, duwboot en motorschip.
Metaalwarenfabriek v/h G. de Goederen
Het bedrijf is opgericht in 1919 en was gevestigd aan de Linschoterweg in Woerden tot 1990.Men legde zich toen met name op het draaien van kleine onderdelen. Na verloop van jaren kocht wijlen heer G. de Goederen ook enkele persen erbij en ging men zich ook bezighouden met het stanzen van producten.
AMGA
AMGA B.V. heeft zich sinds 1974 ontwikkeld tot specialist in machines en gereedschappen op het gebied van pijpbewerking en installatietechniek. Onze buigmachines zijn bekend om hun functionaliteit en grote betrouwbaarheid. Dankzij onze ruime expertise bieden wij ook innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen.
IRC
Importeur en verkoper van producten die ontvetten en reinigen en ook lakken om voornamelijk elektronica te beschermen.
Katcon
KATCON Engineering specialiseert zich met name op de engineering, levering en montage van mechanische transportinstallaties en silo-uitdraagapparatuur voor moeilijk tot zeer moeilijk stromend bulkgoed.
Konutherm
leverancier van Thermische Olie Systemen voor de procesindustrie en is de grondlegger van de welbekende Konus lading- en brandstofverwarmingssystemen voor de scheepvaart.
Swanenberg IJzer Groep
Swanenberg IJzer Groep is al sinds 1963 hét adres voor ijzer- en staalproducten. Met ons brede assortiment van onder andere stalen buizen, balkstaal, damwandprofielen, profielijzer en rijplaten staan we aan de basis van de meest omvangrijke projecten in weg- en waterbouw, utiliteitsbouw en offshore. Bovendien nemen we wereldwijd een vooraanstaande plaats in als toeleverancier voor handelaren in ijzer- en staalproducten.
Hankel’s Technisch Bedrijf
Hankel’s Technisch Bedrijf stelt zich ten doel om op basis van de hedendaagse technologische ontwikkelingen op het gebied van bliksembeveiliging en aardingsinstallaties, een kwalitatief hoogwaardig product te leveren aan haar opdrachtgevers.
Adsensys
Adsensys is gespecialiseerd in onder andere meetsystemen, oliesensoren.
Thure Snijtechniek
Thure Snijtechniek B.V. is een jong en dynamisch bedrijf waar naast kwaliteit de leverbetrouwbaarheid voorop staat. Doordat we zowel watersnijden, lasersnijden, plasmasnijden, knip- en zetwerk in eigen beheer uitvoeren zijn wij zeer goed in staat om alle mogelijk orders voor u uit te voeren. Voor de niet aanwezige disciplines hebben we zeer goede mogelijkheden binnen onze relatiekring.
Dewetron
ontwikkelen van apparatuur voor het meten van spanning, stroom, temperatuur, druk, frequentie, harmonischen, video, CAN-bus, digitale I/O, geluid, trillingen, rekstroken, kracht, gps, snelheid.
Brabantse Non-ferro Gieterij
De Brabantse Non-ferro Gieterij in Etten-leur is een moderne gieterij die al sinds haar oprichting in 1960 toonaangevend is in het gieten van non-ferro metalen (vooral aluminium- en koperlegeringen).
Duiker Mechanical
Machinefabriek Duiker Mechanical B.V. is sinds 1919 een dynamisch bedrijf gespecialiseerd op de productie van hoogwaardige componenten en samengestelde onderdelen, voor hoogwaardige industrieën. Duiker Mechanical is een no nonsens bedrijf met korte lijnen commitment en flexibel.
China Works
Wij bieden u het comfort van ontzorging, door op maat te produceren, de hoogste kwaliteitsgarantie, de logistieke verzorging, een just-in-time levering en natuurlijk voordelige prijzen.
Segab Engineering
Segab Engineering BV bouwt al sinds 1965 installaties voor de internationale gieterij- en chemische industrie. In deze periode is een schat aan ervaring opgedaan wat heeft geleid tot een uitgekiend leveringsprogramma voor het bewerken van de meest uiteenlopende stortgoederen en vloeistoffen.
Intercel Accugroothandel
Intercel staat garant voor kwaliteit. In de meer dan twintig jaar van haar bestaan heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een full-service leverancier van een breed scala accu’s, batterijen, laders en DC voedingen. Of het nu gaat om een compleet batterijsysteem voor een noodstroomvoorziening, een speciale lader voor back-up batterijen in militaire projecten of duizenden stopcontactladers met aangepaste accu voor een landelijk project van de gezamenlijke brandweerkorpsen, de kennis en specialisatie van Intercel maakt het mogelijk omverder te kijken dan losse componenten. Intercel zorgt in overleg met de klant altijd voor een professioneel en optimaal advies. Daarom neemt Intercel al jaren een centrale en onderscheidende plaats in binnen de markt van noodstroomsystemen.