Schoonmaakbedrijven

A-Top Schoonmaak bedrijf
Schoonmaker en glazenwasser met meer dan 15 jaar ervaring in zakelijke en particuliere schoonmaak. Kantoren, woonhuizen, opleveringsschoonmaak en nog veel meer. Bel ons vrijblijvend op 0478-581817 of kijk op onze website A-Topservice.nl
ChemDry Franssen
Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, vloerkleden, meubelstoffering etc. met de unieke ChemDry koolzuur methode. zeer korte droogtijd !
eurocleaningservice B.V.
Euro Cleaningservice B.V. is een familiebedrijf dat al 19 jaar tot volle tevredenheid van haar klanten diensten verleent en is aanbieder van hoogwaardig schoonmaakwerk. Ons bedrijf besteedt haar basisschoonmaakwerkzaamheden nooit uit en heeft hierdoor altijd zelf totale controle over het uitgevoerde werk. Hierdoor bent u verzekerd van perfect afgeleverd werk.


Magicblueshop.nl
Sapro heeft de Magicblueshop.nl opgezet voor Particulier en zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een Top Product op het gebied van onze Reiningsconcentraten. Magicblueshop.nl onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren. Onze betrokkenheid bij de klant blijft ook na levering hierdoor bent u verzekerd van de optimale kwaliteit van uw aankoop. MagicblueShop.nl gaat uiterst zorgvuldig om met de gegevens van de klanten. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van persoonlijke gegevens en bestelhistorie. MagicblueShop.nl is sinds het jaar 2009 via het bedrijf Sapro in Nederland actief met de verkoop van het reinigingsproduct en een oplossingen aan bedrijven en particulier. Heeft u vragen? Bel of mail ons en we helpen u graag verder.
Matras Reiniging Overijssel
In slechts een jaar tijd kan een onbehandeld matras al een weelderige populatie huisstof-mijten, hun uitwerpselen, stof en een halve kilo huidschilfers bevatten. Het is dus verstandig uw matras minimaal 1 keer per jaar te laten reinigen.
nsi cleaning
voor het professioneel reinigen van tapijten en stoffen bekleding
Sanitize Schoonmaakbedrijf
Sanitize is een regionaal schoonmaakbedrijf in Enschede welke voornamelijk haar diensten levert in de regio Twente. Onze organisatie richt zich voornamelijk op het dagelijkse schoonmaakonderhoud van kantoren/bedrijfsgebouwen/scholen. Sanitize biedt maatwerk oplossingen op schoonmaak gebied, hierbij kan het gaan om reguliere schoonmaakwerkzaamheden alsmede complexe facilitaire oplossingen.
Schoonmaakbedrijf Apeldoorn
Risaco Cleaning is al 38 jaar een specialist in het schoonmaken van: 1. Kantoren 2. Scholen 3. Bungalow parken 4. Appartementen complexen 5. Particulieren 6. Glasbewassing 7. Gevelreinigen
Schoonmaakbedrijf Avalon Leiden
Wij leveren in Leiden eo: Gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijf en particulier. Ons diensten pakket vind u op onze website. Daarbij leveren wij ook schoonmaakmiddelen en artikelen.
Schoonmaakbedrijf Duo R&M
Voor al uw voorkomende glasbewassing en schoonmaakwerkzaamheden.
Schoonmaakbedrijf Enschede
Sanitize is een regionaal schoonmaakbedrijf in Enschede voor de regio Twente. Onze organisatie richt zich voornamelijk op het dagelijkse schoonmaakonderhoud van kantoren/bedrijfsgebouwen/scholen. Sanitize biedt u maatwerk oplossingen op schoonmaakgebied, hierbij kan het gaan om reguliere schoonmaakwerkzaamheden alsmede complexe facilitaire oplossingen
Shedi Schoonmaakbedrijf V.O.F.
Wij zijn een twee mans bedrijf in de regio den bosch
Uw oplossing bij reiniging
Niezen Schoonmaaksystemen is een regionaal werkende groothandel in professionele schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen. Persoonlijke benadering en klantgerichtheid is mijn manier van zaken doen, dit gekoppeld aan een grote kennis van wat professioneel schoonmaken inhoudt. Mijn klanten bevinden zich binnen de gezondheidszorg, MKB en industrie. Het werkgebied omvat de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
Dakreiniging
Stef Cleaning Services is een reinigingsbedrijf uit Etten Leur en heeft zich gespecialiseerd in het totaalreinigen van woningen en bedrijfspanden. Wij leveren onder andere dakrenovatie, dakreiniging, gevelreiniging, glasbewassing, reinigen van daken.
Schoonmaakdirect
Schoonmaakdirect levert al sinds 1996 schoonmaakdiensten door heel Nederland. Wij hebben dag en nacht een team van excellente professionals voor u klaar staan.
HSO schoonmaakbedrijf Amsterdam
Bij HSO Schoonmaakservice BV staat kwaliteit altijd voorop. Iedere klus weer leggen wij de lat hoog, en zorgen ervoor dat de klant niet anders dan uiterst tevreden kan zijn. Wij leveren geen half werk en zijn zeer grondig. Is het team van HSO Schoonmaakservice langs geweest, dan ziet en ruikt men het verschil!
Dakcoatingoost.nl
Dakcoating Is uw dak bevuild met alg en mos? Laat uw dak reiningen door Gebr. Keizer dakcoatingoost. Dakcoating is in de mees te gevallen 75% goedkoper dan nieuwedakpannen. Ziet uw dak er door jaren lange weersinvloeden niet meer uit. U kunt nieuwe pannen aanschaffen of kiezen voor een goedkopere oplossing dakcoating. Hierin heeft Gebr. Keizer dakcoatingoost ruime ervaring, en reeds meer dan 1000 referentie adressen! De dakcoating beschermt u dak tegen mos, algen en schimmels de grootste vijanden van uw dak.
Alom ontruimingen
Wij verzorgen woningontruimingen bij overlijden, verhuizing of uitzetting. Als er bij een overlijden een huis leeg komt te staan is het vaak aan de nabestaanden de taak om het huis leeg op te leveren.


Groveko Schoonmaakartikelen
Ons ruime assortiment schoonmaak-middelen en schoonmaakmaterialen bestaat uit de bekende A-merken, maar ook uit de minder bekende (goedkopere) alternatieve merken.
City schoonmaak bedrijf
City schoonmaak- en bedrijfsdiensten is een professioneel dienstverleningsbedrijf. City schoonmaakbedrijf is actief in almere en omgeving en staat voor een goeie kwaliteit prijs verhouding.
Schoonmaakbedrijf Gorrim Amsterdam
Schoonmaakbedrijf Amsterdam: Gorrim is een professionele schoonmaakbedrijf in Amsterdam Zuidoost die zich heeft gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van interieur van gebouwen. Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodiek schoonmaak of heonderhoud. Uw werknemers en klanten hebben meer een aangenaam gevoel met een schone en frisse kantoor/bedrijf.
Schoonmaakbedrijf Vonk BV
Vonk Schoonmaakbedrijf heeft al meer dan 100 jaar haar bestaansrecht te danken aan het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit. De mensen achter Vonk Schoonmaakbedrijf zullen er alles aan doen om de door u gevraagde kwaliteit te bieden. Ons werkgebied is verdeeld in drie sectoren namelijk de reguliere schoonmaak faciliteren in de bouw complete dienstverlening voor VVE's Dit alles gebeurt onder leiding van een districtmanager, met assistentie van objectleiding en voorlieden die het schoonmaakpersoneel aansturen en begeleiden. De vestigingen worden ondersteund door het hoofdkantoor in Zaandam, waar directie, commercie, inkoop, administratie en personeelszaken zijn gevestigd. Vonk Schoonmaakbedrijf is VCA gecertificeerd en aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak Bedrijven (OSB).
Dakidee
Dakidee is een reinigingsbedrijf in Etten Leur en is gespecialiseerd in het totaal reinigen van woningen en bedrijfspanden. Wij kunnen voor u de navolgende werkzaamheden uitvoeren: Ø Dakreinigen en impregneren. Ø Dakrenovatie d.m.v. dakcoaten. Ø Dakgoten schoonmaken. Ø Gevelreinigen en impregneren. Ø Gevelrenovatie hak en voegwerk. Ø Leien daken. Ø Alle dakreparaties dakpannen en leien Ø Ook uw straatwerk maken wij weer als nieuw. Ø Alle onderhoud rondom uw bedrijf of woning.
Tigerprint Merchandise
Bij Tigerprint kun je een T-shirt laten bedrukken met een hoge kwaliteit voor de beste prijs. Grote bands zoals Within Temptation, No Turning Back, Epica en Kane hebben hun T-shirts al bij Tigerprint laten drukken.
RHSA BV
Ontwikkeling, productie en verkoop van reinigingsmiddelen RHSA ontwikkelt, produceert en verkoopt reinigingsmiddelen voor de industrie. Al onze producten zijn veilig en milieuvriendelijk. home Voor reiniging kunt u gebruik maken van verschillende schoonmaakapparaten en producten. Zo kunt u gebruik maken van ultrasoon reinigers. Het principe van deze manier van reinigen is gebaseerd op de voortplanting van geluid door een geleidend medium.
Rowinkel
Wij zijn gespecialiseerd in de interieurverzorging van allerlei soorten gebouwen zoals kantoren en scholen. Ook op het gebied van industriële reiniging hebben wij ruime ervaring opgebouwd. In elke fase van de samenwerking staat de klant centraal en proberen wij door periodieke controles het totaal aan schoonmaak behoeften in kaart te brengen. Aan deze werkwijze hebben wij een zeer divers en vast klantenbestand te danken. Zaken doen met Rowinkel is kiezen voor zekerheid en betrouwbaarheid. Het uitgebreide aanbod in combinatie met vakbekwaam en gediplomeerd personeel maakt Rowinkel tot een begrip als het gaat om kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk. Wij werken vanuit een heldere en eenvoudige filosofie: Alles schoon? Heel gewoon! Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden: -Glas en Gevelonderhoud -Schoonmaak Onderhoud -Specialistische Reiniging -Vloeronderhoud -Antispin Behandeling
Gevelreiniging info
Dit is een website met veel informatie over gevelreinigen en gevelrenovatie
Marmer polijsten
Uw zoektocht naar een schoonmaakbedrijf om uw marmeren eigendommen te reinigen stopt hier! CleanResult.nl staat garant voor het beste en schoonste resultaat.
Ronada Ongediertebestrijding
Ronada Ongediertebestrijding leverd totaal pakketen tegen ongedierte en voor een gunstig tarief. Bestrijding van muizen, ratten, kakkerlakken, houtworm, vogelwering, vlooien, mieren etc.
Kantoorschoonmaak
Schoonkantoor.nl is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten. U kunt bij ons terecht voor een grondige schoonmaak van uw kantoorpand in Rotterdam, Amsterdam en Arnhem. Onze deskundige professionals weten precies hoe ze een klus moeten aanpakken. Ons schoonmaakbedrijf staat voor kwaliteit en een uitstekende service.
Wensballonnen
Wensballonnen nieuws en achtergrondinformatie over Thaise geluksballonnen en luchtlantaarns. Lees hier alles over de ufoballonnen
glazen-wassers.nl
Glazenwasser Amsterdam. Uw glazen helderschoon, goedkoop, snel en betrouwbaar. Verricht door ervaren Amsterdamse glazenwassers
Cleandeal
CleanDeal, de webwinkel voor professionele schoonmaakproducten Hier vindt u een uiteenlopend assortiment van professionele schoonmaakproducten. Speciaal samengesteld door onze specialisten uit de schoonmaakbranche. Op basis van hun kennis en jarenlange ervaring, bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit producten voor de scherpste prijs!
DC Cleaning
DC Cleaning is het schoonmaakbedrijf voor BEDRIJVEN en VVE’s in de omgeving van Oosterhout, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Waalwijk en Raamsdonksveer. De werkzaamheden waarmee we u van dienst kunnen zijn zijn: Schoonmaken, Glazenwassen, Vloeronderhoud, Tapijtreiniging, Gevelreiniging, Riool
Aledrah
Aledrah, de allround, dynamische en flexibele schoonmaakservice uit Delfgauw staat altijd voor u klaar.Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Aledrah terecht. De meest heftige schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.
Ik wil het schoon
Ik wil het schoon kan verschillende schoonmaakdiensten voor u verzorgen in Haarlem.
SCB Nederland
SCB Nederland staat voor StoomCleaningBedrijf Nederland. Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Leiden. Wij zijn geen traditioneel schoonmaakbedrijf. Wij maken namelijk schoon met stoom, in plaats van met water en schoonmaakmiddelen. Onze manier van schoonmaken is goed voor het milieu.