Fincancieel

Excel Administratie
ExcelAdministratie is gespecialiseerd in het aanbieden van professioneel en betaalbaar maatwerk in Excel voor kleine ondernemers. Wij beschikken over kant en klare pakketten die speciaal geschreven zijn voor verschillende branches. VBA deskundig.
Francissen Financieel Interim Management
Financieel interim en risk management, IFRS, controlling, performance improvement
Belastingsite vol met tips en adviezen geschreven
Belastingtips, adviezen en modellen opgesteld door fiscaal juristen en belastingadviseurs. Opgezet in 2010 en dagelijke nieuwe update


Intermediair Focus Advies
Vermogensopbouw, Sparen, Verzekeren, Uitvaart, Ondernemersverzekeringen
www.kiesjedienstverlener.nl
Wat biedt Kiesjedienstverlener.nl voor u als consument of ondernemer en wat biedt Kiesjedienstverlener.nl voor u als dienstverlener? Of u nu op zoek bent naar een financieel adviseur, advocaat, makelaar, notaris, of een andere professional, wij willen u de mogelijkheid geven om een dienstverlener te kiezen die voldoet aan uw criteria. Hiervoor zetten wij een aantal interactieve middelen in zoals foto’s, video en de prijzen per dienstverlener. Op deze manier krijgt u echt inzicht in de bedrijven en leest u ook de ervaringen van andere bezoekers van deze site.
MKB Financiering
Of u nu op zoek bent naar een zakelijk krediet, bedrijfslening of bedrijfsfinanciering, MILK Strategy & Finance heeft toegang tot geld voor uw MKB bedrijf indien u minimaal €250.000,- omzet heeft, zo simpel is het.
keuzebeloning.nl
Keuzebeloning.nl maakt het mogelijk om je arbeidsvoorwaarden voor een deel zelf samen te stellen en maximaal te profiteren van fiscaal voordeel.
Wijzer Nalaten
Centrum Nalatenschappen is een jonge organisatie, gevestigd te ’s-Hertogenbosch, die zich toelegt op alle aspecten rond nalatenschappen.
Vladeracken Vermogensbeheer
Vladeracken Vermogensbeheer | Onafhankelijke stijlbelegger met een systematisch succesvol beleggingsbeleid.
Prédex
Wij zijn graag bereid een stapje extra te zetten om u te helpen bij vragen over uw administratie, incasso en juridische zaken zonder daarvoor extra kosten te berekenen.
Voorbeeld Offerte
Op deze site staat een compleet overzicht van voorbeeld offertes en voorbeeld facturen, gratis te downloaden.
Vermogensbeheer
Vergelijk het resultaat van uw vermogensbeheerder. Wij geven onafhankelijk beleggingsadvies en vergelijken de resultaten van vermogensbeheer.
schuldhulpverlening
Heeft u schulden en bent u op zoek naar schuldhulpverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Schuldhulpverlening kan u of uw onderneming er weer bovenop helpen. Wij kijken grondig naar uw financiële situatie. Zo kunnen wij bepalen hoe hoog uw schulden precies zijn, wat uw vaste lasten zijn, wat uw inkomsten zijn en welk bedrag u in een bepaalde periode kunt aflossen.
Notaris Amsterdam
Notaris Amsterdam is een deskundig notariskantoor in Amsterdam. Regel nu persoonlijk en snel al uw juridische zaken met een notaris!
Boekhoud Review
Informatie over boekhouden voor ondernemers, inclusief reviews van boekhoudpaketten en praktische tips.
Twitter volgers kopen
Met onze hulp heeft u in zeer korte tijd honderden of zelfs duizenden echte Twitter volgers op uw Twitter account. Dit geeft uw Twitterpagina een enorme ‘boost’: als mensen zien dat uw pagina gewaardeerd wordt, zullen ze zich daarbij aan willen sluiten. Met onze Twitter volgers zet u een proces in gang; en zo vergroot u in één klap uw naamsbekendheid en bezoekersaantallen!
Goud verkopen
Bij zilver en goud inkoop in Utrecht kunt u terecht voor de inkoop van goud,zilver,sieraden en horloges.
Baggers
Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo'n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek. Maar als uw gids en uw vraagbaak in een financiële wereld die steeds complexer wordt, willen wij u ook via onze website informeren en bieden wij u interessante feiten en actueel nieuws.