Beveiliging

Brandwacht en brandwachten van BSN
BSN; Brandwacht Service Nederland levert brandwachten voor beurzen en evenementen, ons brandweerpersoneel bewaakt ook instellingen en bedrijven.
Eagle Executive
EEPG Ltd. adviseert en begeleidt in alle mogelijke beveiligingsvraagstukken. Bovendien levert EEPG Security / beveiligers voor alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden
Actiekelder
Camera beveiliging hoge kwaliteit voor een lage prijs


Particuliere Beveiliging MC Team security
MC Team Security biedt beveiligingsdiensten op een persoonlijke No nonsens wijze. De persoonlijke benadering staat bij MC Team Security op de eerste plaats. Doordat wij met goed opgeleid en getraind personeel werken, bouwen wij aan een uitstekende
THEM
THEM: training en opleiding van explosieven speurhonden, narcotica speurhonden, mijnen speurhonden, menselijke geur speurhonden, surveillancehonden, politiehonden, speurhondgeleiders, bomverkenners IED, pakwerkers A + B volgens Europese standaard voo
DHZbeveiliging.nl
DHZbeveiliging.nl uit Papendrecht levert via de webshop professionele alarm en beveiliging systemen van Scantronic 9752 / 9851, Galaxy G2-20, G2-44+ en Galaxy Dimension, Texecom en Visonic. Ook hebben we diverse TCP-IP oplossingen van Chiron, bijvoo
Farahbeveiligingsapparatuur
Farah Beveiligingsapparatuur levert beveiligings oplossingen aan overheidsinstellingen, justitiele instellingen, gerechtshofen en luchthavens, discotheken, evenementen en gerenommeerde bedrijven.
Kluizen
Zoekt u kluizen of brandkasten? Als kluizen specialist helpt Taki u verder met al uw vragen ivm kluizen of brandkasten.
Mulhuyzen Bliksembeveiliging
Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV is sinds 1952 een begrip op het gebied van het ontwerpen, installeren, onderhouden, inspecteren en engineeren van bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsafleiderinstallaties.
AVML beveiliging
Specialist in elektronische beveiliging. Installatie en onderhoud van inbraak, brand camera en toegangscontrole systemen. 24/7 wordt uw bezit bewaakt.
beheerder brandmeldinstallatie
Zullen wij de verplichte controle van uw brandmeldinstallatie uitvoeren? Gespecialiseerd in verplichte controles Brandmeldinstallatiebeheer BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van de verplichte maandelijkse controles van brandmeldinstallaties. Goed functionerende brandmeldinstallatie Uw gecertificeerde brandmeldinstallatie is essentieel voor de veiligheid van u, uw medewerkers, gasten of bewoners. Misschien heeft zich nog nooit een incident voorgedaan. Maar als elke seconde telt, maakt uw brandmeldinstallatie het verschil. Daarom is het belangrijk dat de installatie goed functioneert.
Alfagroup
Alfagroup Specialisten in beveiliging Wilt u een veilig pand realiseren? Alfagroup is een NCP-erkende specialist. Wij ontwerpen en realiseren doeltreffende installaties om u te beveiligen tegen brand, inbraak en ongewenst bezoek. Wij geven graag advies. Doe uw voordeel met ons specialisme en neem contact op met ons.
Cutech Security
Cutech is een specialist in alarmsystemen, intelligente camerasystemen en woonhuisbeveiliging. Wij maken onder andere gebruik van de merken: Acti, Axis, Jablotron en Mobotix.
Mobiele Beveiliging
Cerberus Beveiliging gevestigd in Den Haag, biedt een breed assortiment aan diensten aan. Denk hierbij aan vip begeleiding, kantoorbeveiliging, hondenbewaking en horecabeveiliging. Onze kernwaarden zijn kracht, zekerheid en vertrouwen. Bekijk onze website voor meer informatie.
Inbraakbeveiliging Den Haag
Van Ginderen beseft heel goed dat inbraakbeveiliging maatwerk is waarbij uw comfort voorop staat. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging bij u thuis of op het werk, Van Ginderen adviseert u graag over de mogelijkheden.
Valbeveiliging specialist – Veilig op hoogte | V
VERTIC - Veilig op hoogte - Dé specialist in valbeveiliging (veiligheidslijnen, borgingspunten, railsystemen, hekwerken, ALTIFIX)| Valbeveiliging
brandenverband.nl
Op onze website brand en verband kunt u een breed assortiment aan brandblussers, noodverlichting en verbandmiddelen vinden. Door onze ervaring met deze producten kunnen wij allerlei soorten klanten voorzien van de juiste benodigdheden. Kijk snel op onze website voor meer informatie.
Objectbeveiliging
Shadow Security is een organisatie gericht op service, professionaliteit waarbij veiligheid van u en uw omgeving voorop staan. Kenmerken van Shadow Security • Doeltreffendheid • Adequaat • Betrouwbaarheid • Stiptheid • Veiligheid • Professionaliteit


van Delft slotenmakers
Slot kapot, sleutel aan de binnenkant laten zitten, jezelf buitengesloten? Het gebeurt ons allemaal wel eens. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om de deur weer open te maken, vaak kan dit zonder schade aan de deur en slot.
Bierhuis Beveiligingen
Ieder marktsegment heeft zijn eigen beveiligingsprofiel. Dat vraagt kennis van zaken. We bieden een breed scala aan beveiligingsdiensten waarbij gebruik wordt gemaakt van de door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring. Door de inzet van goed opgeleide en gekwalificeerde beveiligers is Bierhuis Beveiligingen in staat oplossingen op maat te bieden op het gebied van beveiliging en bewaking. Geïnteresseerd in onze diensten? Heeft u vragen, maak dan gerust een afspraak voor een helder gesprek.
BpN-Groep Beveiligingspartners
Onze specialisten staan kinderopvangcentra, bedrijven en woningbezitters bij als zij uitdagingen hebben op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan winkeldiefstal, diefstal door personeel, agressie, overval of regelgeving rond brand- en ontruiming. Onze specialisten doen gedegen onderzoek en maken hierna een plan van aanpak voor u. Wij adviseren u -onder andere- over kwalitatieve systemen op gebied van inbraak- en brandpreventie, camerabewaking en toegangscontrole. Na installatie van de apparatuur, leren wij u effectief met het beveiligingssysteem om te gaan.
Spy
Spy3K biedt dé oplossing om verliezen binnen uw bedrijf te stoppen. Dedectives vinden steeds de juiste uitrusting om hun projecten efficiënter af te handelen.
Camerainstallatie.nl - Beveiliging
CameraBewaking Installatie Nederland, Betaalbare camerabewakings producten
camerabewakingspecialist.nl
camerabewakingspecialist.nl online webshop camerabewaking
Beveiligingsdiensten
Randstad Bewaking levert alle bewakingsdiensten. Dat is de kracht van Randstad Bewaking. Dus: mobiele surveillance, alarmopvolging en permanente dienstverlening.
Winkelsurveillance
Winkelcriminaliteit is een behoorlijke schadepost. Daarom is het belangrijk dat u de beveiliging van winkels overlaat aan professionals als Protect Security Group. Met onze winkelsurveillance zijn wij in staat om winkeldiefstal te beperken of te stoppen. Niet alleen het simpel inzetten van een surveillant is voldoende. Protect Security Group maakt een plan van aanpak en zorgt voor de uitvoering hiervan. Per klant bekijken wij de situatie.
FireAlert - Brandblusapparaten
Brandblussercentrale is een gestaag groeiende 100% Nederlandse onderneming welke gespecialiseerd is in brandbeveiliging oplossingen en brandbeveiliging producten. In onze webshop bieden wij sterk voordelige kwaliteit brandblussers, slanghaspels en blussystemen. Ook voor een schuimblusser, poederblusser of een blusdeken kunt u bij ons terecht.
Slotenservice Haaglanden
Als u in Den Haag of omgeving op zoek bent naar een vakkundige slotenmaker die alles weet over hang- en sluitwerk en uw woning kan beveiligen tegen inbrekers, dan kunt u bij Slotenservice-Haaglanden uit Den Haag terecht. Met de 24-uurs service kunt u op elk gewenst moment van de dag ons bereiken en wij helpen u zo snel mogelijk met het probleem.
Envo
Dit alles maakt ENVO uw totaalpartner in het ontwerpen, engineren, realiseren en onderhouden van uw installaties op het gebied van E- en W-Installatietechniek, en brandbeveiligingsinstallaties.
Paniekknoppen
Persoonlijke beveiliging door middel van paniekknoppen
Beveiliging Crew
Een van onze veelgeprezen kwaliteiten is dat onze beveiligingsexperts uitgebreid met hun klant meedenken. U kunt rekenen op een uitgebreide service van advies tot realisatie. Bij een eerste kennismaking bespreken we graag samen met u alle mogelijkheden en kunnen we kosteloos een uitvoerige risicoanalyse opstellen, om vervolgens daar de beveiliging perfect op aan te passen. Uiteraard kunt u daarbij ook rekenen op een schappelijke prijs.