Divers

123kerstpakketten.nl
123kerstpakketten.nl de specialist in op maat gemaakte kerstpakketten!
A&A Glas
Alles wat met glas en aanverwante artikelen te maken heeft vindt u onder een dak en ook op een site.
AAproTec ToegangsTechniek
Leveren en monteren van garagedeuren, industriedeuren, automatische deuren, toegangscontrole en parkeersystemen


Airventure Ballooning
Ballonvaarten in heel België. Tips over ballonvaren en details over tarieven en opstijglocaties. Ook foto's van een ballonvaart.
Alles 4 Bedrijven
Cursus VCA,BHV,EHBO,afspraken,opdrachten genereren. Callcenter, projecten.
Amsterdams Ballonnenbedrijf
Amsterdams Ballonnen Bedrijf is al sinds 1963 dé ballonnenspecialist van heel Nederland. Wij kopen de ballonnen rechtstreeks in van de fabriek, daardoor hebben we een erg breed assortiment dat volledig voldoet aan de strenge eisen die tegenwoordig aan ballonnen gesteld worden.
Andrea Verhoeven
Wilt u een professionele app laten maken voor uw iPhone, iPad, Blackberry of Android ? Neem dan eens contact op met GO Mobile ! Door deze handige apps worden de mogelijkheden binnen uw bedrijf erg verbreed.
arda eport ltd sti
export,import en buitenlandse agentschap
Argus - Handelszaken en Ondernemingen
Argus voor Handelszaken en Ondernemingen is, al meer dan 35 jaar, gespecialiseerd in de overdracht van handelszaken en ondernemingen.
Bert Bloes
VVE Doetinchem is een initiatief van Nationaal Onderhoudsplan en neemt het beheer uit handen van Verenigingen van Eigenaren (VvE beheer).
Beterpack
Beterpack in Holten is sinds 1933 gespecialiseerd in allerlei soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Wij leveren uitsluitend aan industrie en grootgebruikers.
bioscooptechniek mathisecross
Bioscooptechniek Ushio lampen Philips ernemann bauer kinoton cinemeccanica projectoren
BITO Kunststofbakken
Bij BITO hebben we kunststofbakken in veel soorten en maten. Zo zijn er distributiebakken, vouwboxen, stapelbare bakken en stellingbakken. Maar ook als u liever een persoonlijk ontwerp heeft, voor welke toepassing dan ook, helpen onze medewerkers u graag.
BMS Auctions
Wij veilen alle voorkomende roerende goederen uit faillissementen, verhuizing, bedrijfsbeëindiging, winkelsluiting, inboedels, retourgoederen en restpartijen. Iedereen kan kopen op de veiling, inschrijving is gratis. Iedereen kan verkopen op de veiling.
brabantse kerstpakketten specialist orig
Originele kerstpakketten en relatiegeschenken koopt u bij ons snel en vertrouwd online, uiteraard bent u (uitsluitend op afspraak) welkom in onze showroom in Ruime keuze uit de meeste kerstpakketten en het origineelste pakket!! Kerstpakket, kerstpakketten, relatiegeschenk, relatiegeschenken, altijd succesvol.
BV Pressmetaal
Voor een eenvoudige en effectieve borging voor verbindingen met en zonder schroefdraad levert BV Pressmetaal snelborgringen van Starlock®.
Care for contact
Care 4 Contact is specialist in het optimaliseren van klantcontact processen. Op basis van de zeer ruime expertise en ervaring van het management van Care 4 Contact, is een unieke visie ontwikkeld op de verzorging van klantcontact dienstverlening
Caroline Arkesteijn Oplossingsgerichte C
Coaching met focus op de oplossing en jouw doel.


Carrosserie en Speciaalbouw Griffioen
Carrosserie- en Speciaalbouw Griffioen v.o.f. heeft meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van carrosserie-en wagenbouw. Bij Griffioen bv kunt u terecht voor kiosken, carrosseriebouw, laadklepkeuringen, aanhangwagens en zelf te koop aangeboden gebruikte kiosken.
Chiesi.nl
Op chiesi.nl vind u alle informatie en producten met betrekking tot astma. Kijk snel op de website!
china sourcing
Souring company in China shanghai, sourcing products and (automotive) parts
Chippas DCP
DCP bedrukt plastic kaarten, zoals ledenpassen en chipkaarten. Ook voor printers om deze kaarten zelf te bedrukken kunt u bij ons terecht.
ConceptPlus-arbodienstverlening
Concept Plus biedt alle diensten rond ziekteverzuim en arbo-vraagstukken. Wij controleren, begeleiden en verminderen uw ziekteverzuim, als volwaardig alternatief voor de klassieke arbo-dienst.Een abonnement bij Concept Plus betekent, dat u voor alle wettelijke verplichtingen op arbo-gebied bent ingedekt, en beschikt over alle specialisten op arbo-gebied.
Conclusion Implementation
Elke organisatie heeft er tegenwoordig mee te maken; projecten! Er moeten namelijk allerlei zaken worden geregeld om te blijven inspelen op externe ontwikkelingen. Helaas verlopen veel van die projecten onbevredigend; er wordt te laat opgeleverd, het budget wordt overschreden of er wordt niet voldaan aan de hoge kwalitatieve standaard. Hoe kunt u dit in de toekomst voorkomen? Door een projectbureau in te schakelen. Maar dan wel meteen het meest daadkrachtige bureau van Nederland; Conclusion Implementation. Wij hebben als missie: Als je ons binnen haalt lukt het! Wij laten project lukken doordat we beschikken over zorgvuldig geselecteerde en opgeleide projectmanagers die gebruik maken van een praktische methode voor projectmanagement. Wij zijn actief op de gebieden: ? Kwaliteitszorg ? Informatiemanagement ? Procesmanagement ? en bedrijfskundige projecten. Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.conclusionimplementation.nl.
Crispyn Mechanics
Crispyn: de speciaalzaak voor conventionele verspanende metaalbewerkingsmachines. Nieuw en tweedehands. In onze vernieuwde toonzaal kan u na het eenvoudig maken van een afspraak rustig kijken en vergelijken. Hier kunnen wij tevens alle machines voor u laten proefdraaien.
De Beeldhouwshop
De Beeldhouwshop is de online webwinkel die beeldhouwstenen en beeldhouwbenodigdheden verkoopt. Met speksteen is beeldhouwen nu voor iedereen mogelijk. Ook is er een fysieke winkel in Dordrecht.
De Bodemcoach
De Bodemcoach werkt vanuit het principe dat u de enige belanghebbende bent bij een bodemonderzoek en dat úw wensen centraal staan. Omdat De Bodemcoach een jarenlange werkervaring bij de overheid heeft, weet de Bodemcoach als geen ander hoe de bodemwetgeving in elkaar steekt, inclusief de ruimte die de wet biedt. Aangezien uw belang het zwaarste telt zijn we altijd op zoek naar de beste prijs/kwaliteit van onderzoeksbureau’s , en zijn we net wat creatiever met het oplossingen van uw probleem binnen het wettelijk kader. Uw besparingen zijn onze verdiensten. Voor meer info: kijk op www.bodemcoach.nl of bel 06-13261532.
Digital Signage Store
Digital Signage Store is uw betrouwbare leverancier van Digital Signage, Narrowcasting, Video extenders en splitters (VGA/DVI/HDMI), Touchscreen en LED oplossingen.
Digitale bedrijvengids
De digitale bedrijvengids van Nederland voor particulieren en ondernemers
Dijkman Elektrotechniek B.V.
fabrikant en importeur van elektrotechnische componenten.
Downtown Tilburg
Downtown Tilburg biedt comfortabele en flexibele werkplekken of vergaderruimten midden in het centrum van Tilburg.
draagtas-idee.nl
Denley is de specialist op het gebied van draagtassen met of zonder bedrukking. Of dit nu de sterke PP shopper boodschappentas van de supermarkt , een plastic tas bij de schoenenzaak of een papieren draagtas bij de snackbar is, bij ons bent u op het juiste adres.
Dutch Retail Center
Het Dutch Retail Center is een platform waarbinnen vakspecialisten op het gebied van franchiseformules zich verenigd hebben.
E-assistant
E-assistant is uw persoonlijke assistent online voor ondersteuning bij uw dagelijkse kantoorklusjes waar u niet aan toe komt. Wij zorgen ervoor dat uw taken binnen 24 uur zijn afgerond.
ebooks
Dit is een geweldige site waar u zeer uiteenlopende ebooks kunt vinden.
Edusafe
Edusafe Trainingen en Opleidingen werkt met een team van vaste medewerkers en een team van 15 gecertificeerde Freelancers. Edusafe biedt u een totaalpakket van diensten, opleidingen en trainingen aan op het gebied van bedrijfsveiligheid.
elektromotoren
Al bijna 80 jaar is EN motoren nijmegen bv gespecialiseerd in de productie van elektromotoren voor industrieel gebruik. Naast de fabricage van eigen - speciale - elektromotoren, kunnen standaard elektromotoren aangepast worden tot de speciale gewenste uitvoering. Een standaard motor kan bijvoorbeeld eenvoudig omgebouwd worden tot holle as motor.
Energieprijzen
Energieprijzenvergelijken.com vergelijkt de prijzen van verschillende energiebedrijven. Zo kunt u makkelijk de goedkoopste energie binnenhalen.
EVIS - Experience, Vision, and Intelligent Solutions
Have you ever wondered what to do with all that business data you have collected over the years? Or whether it would be useful to start collecting data about your customer and business processes? We are specialised in transforming corporate data to information, enabling you to do your work more effectively and efficiently. Even if you aren't collecting any data yet, but want to know what data would be important for you, we can assist you. Our assistance can consist of consultancy and algorithms, branche-specific courses, or via Internet services. As an example, we list several popular problems that we can help you with, and that may apply to you too: * What are the characteristics of your most important clients? * How can you bind your customers? * Why do clients leave you, and how can you prevent it? * Which potential customers should you avoid? * How many claims you can expect in the short term? * How to reduce your costs? * How to detect fraude? Our way of working is personal, and we are dedicated to finding the best solution for your problem. We further excel in our profound knowledge in mathematical algorithms (the tools of the trade) in general, and our specific knowledge in intelligent data analysis (IDA), data mining, data analysis, pattern recognition and business intelligence. Our results are novel, useful, insightful, and interesting.
Fabrictag
Label & Co. is een Nederlands familiebedrijf, opgezet door moeders en dochters en is gevestigd te Amersfoort. Zij biedt een breed, en nog altijd groeiend, assortiment plak- en instrijk (textiel)labels aan.
FreeBenefit voor heel veel voordeel
De FreeBenefit voordeelpas is een onderdeel van het FreeBenefit Meer-Stappen-Plan. De bewezen dienstverlening is gericht op het verder verhogen van resultaat en rendement voor de winkeliers en het verlagen van de kosten voor de consument.
Gasmeting
Gasmeting-Oost-Nederland meet containers op de aanwezigheid van schadelijke gassen.Wij werken met moderne en geijkte apparatuur waarmee we bijna alle soorten gas meten en afwijkingen gevonden kunnen worden. Na de gasmeting ontvangt u van ons, afhankelijk van het meetresultaat, een gasvrij verklaring.
Glaifa Lichtreclame
Lichtreclame Glaifa is producent en verhuurder van lichtreclame op gebied van neon- en ledverlichting. Advies en grafisch ontwerp tot en met realisatie vindt geheel in eigen fabriek plaats, al meer dan 60 jaar. Lichtreclame van Glaifa beperkt zich niet tot traditionele lichtreclames. Innovatie staat centraal waardoor Lichtreclame van Glaifa voor iedere branche zijn meerwaarde heeft. Glaifa Lichtreclame is gevestigd in Hilvarenbeek (Noord-Brabant).
Goede Goedkope Heftrucks
Al 17 jaar hebben wij ervaring op het gebied van in- en verkoop van heftrucks, stapelaars etc. ook voor service, keuring en onderhoud kunt u bij ons terecht. we zijn thuis in alle merken, soorten en tonnages.
Hardhout
Hardhout is uitstekend te gebruiken voor vele constructieve toepassingen. Hardhout is niet alleen ijzersterk maar ziet er ook nog eens erg mooi uit. In natuurlijk zonlicht krijgt het hardhout een mooie natuurlijke grijstint en als het hardhout met olie bewerkt wordt behoud het zijn mooie kleur.
Holland Air Pumps
Holland Air Pumps bv is al 15 jaar dé specialist in perslucht aangedreven membraanpompen van Nederland. Met de topmerken Wilden en Almatec vertegenwoordigen wij wereldwijd toonaangevende fabrikanten op dit gebied.
Horan urenregistratie
Gratis online urenregistratie voor bedrijven en particulieren.
HSG kerstpakketten
HSG kerstpakketten biedt u een ruime keuze aan kerstpakketten, wijnpakketten en eindejaarsgeschenken in iedere prijscategorie! Bij HSG kerstpakketten kan u ook uw eigen kerstpakket samenstellen.
Importeren vanuit China
W&M Trading kan ook u helpen bij het importeren vanuit China. Geen onnodige risico's maar simpel en helder! Meer weten? www.wmtrading.nl informeert u over ons, onze dienstverlening en hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Zo zijn we voor grote organisaties een inkooppartner en voor het midden en klein bedrijf een tussenschakel die het importeren vanuit China op een veilige en gemakkelijke wijze kan bewerkstelligen.
Incentive reis
Het hoeft niet altijd ver of duur. Maar het moet wel origineel. Daarom maakt bureau Xcentive er als incentive specialist keer op keer weer iets bijzonders van, vanzelfsprekend op maat. De 50 unieke voorbeelden uit de praktijk in de drie categorieën rechts - incentive reizen, campagnes, events & congressen - spreken voor zich.
Inoxletters
Inoxletters.nl – specialist in rvs letters en rvs cijfers Zoekt u letters met een exclusieve uitstraling? Denk dan eens aan inoxletters. Inoxletters.nl biedt diverse soorten gevelletters uit rvs of rvs-look.
Instore Kids Corners
Instore Kids Corners zoekt samen met u naar de beste oplossing binnen uw onderneming te werken aan klantbinding, omzet verhoging en extra service en dit alles doormiddel van een kinderhoek.
Interned1 Online tv Producent
Interned1 is producent van Online tv Programma's voor bedrijven. Creatief en Betaalbaar.
Isus
Isus verzorgd bruggen, stegen en verschroefbare suprastructuren op ieder merk implantaat.
Jomaro
gespecialiseerd in straatmeubilair en overkappingen.
Julia Faber
U kunt hier leren over hoe u een foto transparant kunt maken in photoshop.
Kantoorstempels
Stempels bestellen bij Kantoorstempels.nl. Laat ons uw bedrijfsstempels maken en wij leveren die in 1 dag. Bij snelle betaling krijgt u 10% korting!
Klitsie Parket Vloeren
Vloerenbedrijf gespecialiseerd in topkwaliteit laminaat en parketvloeren, aankoop, plaatsing en onderhoud in Wormerveer en omgeving.
Koeling.nu
Koeling.nu is dé webwinkel voor al uw koelapparatuur.
kraanverhuur timmerman
voor al uw graafwerkzaamheden, denk aan: uitgraven vijfers, opritten, tuinen, riolering,aanbouw uitgraven, sloopwerkzaamheden enz enz
Kunstof schoorstenen
Met meer dan 25 jaar aan kennis en expertise in de vervaardiging van composiet materialen voor Bouw, Tuin, Dier en Watersport, is Polux bij uitstek de partij om samen oplossingen te bedenken voor uw specifieke toepassing.
kunststof opslagtank
Postma is een bedrijf gespecialiseerd in kunststof tanks en heeft zowel ondergrondse opslagtanks als bovengrondse tanks, dubbelwandig of enkelwandig voor o.a. water, oliën en chemicaliën. Daarnaast leveren zij ondergrondse systemen voor het (her)gebruik van regenwater, voor bijv. het doorspoelen van het toilet.
Loosman rioolwerken
Voor al uw rioolwerkzaamheden en ontstoppingen.
luchtfoto.nl
Scherpe lage luchtfoto's van 10 tot 200 meter. Gemaakt op een unieke manier vanuit een mini-zeppelin! Snel, goedkoop en in heel Nederland.
LVM Cargo
LVM Cargo is a Balikbayan box door to door forwarder. We deliver personal belongings from the Netherlands, Belgium and western Germany to the Philippines. We deliver your Balikbayan box and other personal belongings as a door to door service to the Philippines. The commitment to our customers and dedication to our work makes our services more than just a service, an Excellent Service.
Magazijnbakken
Engels beantwoordt alle vragen over magazijn- en transportbakken, verpakkingen voor meervoudig gebruik, pallets en palletboxen, lekbakken, afvalcontainers en afvalscheiding- en inzamelmiddelen.
Magic in Business
Breng magie binnen uw organisatie! Magic in Business is gespecialiseerd in het integreren van magie binnen bedrijven en organisaties. Jasper van Luit van Magic in Business is professioneel zakelijk spreker en een gedreven illusionist. Met een krachtige mix van entertainment, interactieve oefeningen en een inspirerend verhaal laat hij zien hoe ‘magie’ toe te passen in het werk. Magic in Business brengt verfrissende presentaties en energieke bedrijfstrainingen waarbij verschillende onderwerpen en thema’s doormiddel van de metafoor magie worden belicht. Uw boodschap en doelstelling staan altijd centraal. Wij inspireren, motiveren en activeren uw medewerkers en gasten gegarandeerd! Met magie is alles mogelijk... Ontdek de mogelijkheden op onze website!
MARVEL
MARVEL | Personeel kandidaten - Installatietechniek : Hieronder vind u info over openstaande vacatures op de gebieden.
Media Service Point
Media Service Point levert diensten op het gebied van service en continuiteit voor professionele Audio- Visuele installaties. Media Service Point biedt deze diensten aan (regionale-) omroepen, facilitaire en andere mediagerelateerde bedrijven.
MEPOS LED verlichting
Door rechtstreekse import de beste professionele LED verlichting tegen de scherpste prijs.
MERWEtechniek B.V.
Merwetechniek, leverancier van onderdelen en veiligheidsmiddelen voor het werken aan elektrische installaties en leverancier van REMA batterijstekers.
milieuservice Nederland
Komt er bij uw firma regulier bedrijfsafval, papier & karton, swill, glas, plastic, vertrouwelijk papier of chemisch afval vrij? Bij ons is al uw bedrijfsafval in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in efficiënte totaaloplossingen voor de verwijdering van alle soorten bedrijfsafval die vrijkomen bij bedrijven en organisaties in heel Nederland. Milieu Service Nederland b.v. hanteert hiervoor de laagste tarieven voor afvalcontainers. Wij bieden u een oplossing voor uw afvalverwerking die is toegespitst op uw specifieke situatie. Om welke soorten en hoeveelheden bedrijfsafval gaat het? Hoeveel ruimte is er voor een afvalcontainer en wanneer dienen we de afvalcontainers te ledigen? Elk bedrijf is anders; elk bedrijf vraagt om een andere aanpak! Onze kracht en focus ligt bij de afvalverwerking van zowel het midden- en kleinbedrijf (MKB) als de vastgoedsector.
Milin
Op zoek naar een uitgebreid programma aan dakrandpanelen en boeidelen? Dan bent u bij Milin.nl aan het juiste adres! Kijk voor het aanbod op onze website!
Mivro
mivro installatie techniek centrale verwarming badkamer badkamerrenovaties gas water riolering bitumen dakbedekking kunststof dakbedekking loodwerken zinkwerken
Modesta
Modesta produceert en installeert filter installaties
Mojo keramiek
Mojo keramiek verkoopt: glasovens, keramiekovens, industriële ovens en machines aan bedrijven, glaskunstenaars, pottenbakkers en scholen. Wij beantwoorden al uw vragen. Wij bieden u praktische ondersteuning bij het oplossen van uw problemen op het gebied van warmtebehandelingen van metalen en het bewerken van glas en keramiek.
Montgolfier Ballonvaarten
Montgolfier Ballonvaarten verzorgt ballonvaarten in Belgie voor bedrijven en particulieren. Met vraag en antwoord over ballonvaren.
Movexx de ideale trekker
Het was nog steeds een lastige klus. Het verplaatsen van winkelwagens, ziekenhuisbedden, industriekarren en rolcontainers. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen met de komst van de Movexx Trekkers. Compacte, uiterst gebruiksvriendelijke trekkers waarmee rolcontainers en andere rollende objecten heel eenvoudig en zonder lichamelijke inspanning van de ene naar de andere plek gebracht kunnen worden. Hoe hobbelig of steil het af te leggen traject ook is.
NCT Projects
De NCT Groep is een Nederlandse organisatie die de installatie integratie van zorgoproepsystemen met de daarbij behorende communicatieapparatuur adviseert en implementeert. Wij bieden zowel VoIP- als de conventionele oplossingen waarbij wij ons volledig gespecialiseerd hebben in de zorgsector. Onze producten en diensten richten zich op de vrijheid en welzijn van mensen.
Nedmove
Nedmove realiseert kleinere en grote complexe projecten in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers zodat budgetten en termijnen altijd onder controle zijn.
netwerkevents.info
Wij organiseren door heel Nederland waardevolle, leerzame, praktische en vooral ook leuke netwerkevents die bovendien voor iedere ondernemer betaalbaar zijn.
olly
Azizzo groothandel dames en kinder merkkleding partijhandel wij hebben een constante aanvoer van nieuwe trendy handel wij zijn Gespecialiseerd in kinder kleding, dames kleding
Online Magazines
Online uw eigen interactieve online magazine of online folder uitgeven met geanimeerde fotografie, tekst, video en geluid waar uw lezer online doorheen kan bladeren.
Online project manager
DLVR is een online performance marketing agency. DLVR bestaat uit een klein vast team en een groot netwerk van specialisten daaromheen. Allemaal werken we op basis van solide business cases, vanuit een passie voor het behalen van “Return on Investment”. Alles wat wij ontwikkelen leidt dan ook direct tot meetbaar resultaat. Op basis van analyse verbeteren wij vervolgens deze resultaten. Zo helpen wij onze opdrachtgevers continu met het behalen van hun online marketing doelstellingen.
Ontwerpbureau DutchMen l innovation engineers
Industrieel ontwerp & productie van consumenten- en professionele producten/goederen. Wij leveren service in Design, Engineering, Prototypes en Productie. Uw productinnovaties zijn de basis voor ons industriele ontwerpbureau! Vraag altijd een vrijblijvend gesprek en offerte aan.
Parkeren vliegveld Dusseldorf
Ga je op vakantie via het vliegveld in Dusseldorf? Dan kun je via onze parkeer service eenvoudig parkeren. Er zijn zelfs mogelijkheden om je auto te laten wassen in de tijd dat u weg bent.
particuliere recherche
Dorr Bedrijfsrecherche B.V. is een door het Ministerie van Justitie erkend Recherchebureau. Wij helpen onze cliënten met het verzamelen van belastend bewijs voor o.a. fraudeonderzoeken, diefstal, bedrog en onrechtmatig ziekteverzuim.
PartTracker
Obsolete en Nieuwe Industriële Automatiserings artikelen vindt u bij PartTracker. SIEMENS en Honeywell zijn ruim verkrijgbaar. Reparaties en overtollige voorraden? Laat het ons weten! PartTracker
Plastic cards
Alles op het gebeid van Plastic kaarten en kaartprinters
plastic tassen
Goedkope plastic draagtassen bestellen en/of uw plastic tassen laten bedrukken Goedkope draagtassen bestellen en goedkoop draagtassen laten bedrukken?
Portofoons huren of kopen
Voor het huren of kopen van portofoons, radio's, walkie talkies, mobilofoons, basisposten, repeaters, atex en trunking. Verhuur en verkoop van Motorola, Nokia, Swiss phone, Puma, Tiptel, DeTeWe, Kenwood en Tait Orca.
Portofoons kopen
Portofoons, radio's, mobilofoons, basisposten en repeaters. ATEX, Motorola, Kenwood, Tait; het is er allemaal. Kopen of flexibel huren voor korte of langere termijn. U vindt hier de specialisten voor het installeren van analoge- en digitale trunkingsystemen zoals TETRA. Ook wanneer u goede service mogelijkheden zoekt voor het onderhoud van uw portofoons of radiocommunicatie systeem, is Flash 'the place to be
Postergids.nl XL Printing
Postergids.nl levert alles op het gebied van grootformaat printing. Bijv. Beurswanden, beursbanners, spandoeken en vlaggen. Uiteraard is belettering voor ons ook geen probleem. Nieuwsgierig naar onze andere producten? Neem dan snel een kijkje.
Prijsvergelijken
Prijsvergelijken.nl helpt jou bij het uitkiezen van de juiste product door het vergelijken van prijzen.
Printservice Assemblage
we assembleren printplaten SMD en Conventioneel tegen zeer betaalbare prijzen !
Productie Fotografie
Productie Fotografie
progam-franchise.nl/
Progam Franchise is voor ambitieuze professionals in de bouw dé stap naar succesvol zelfstandig ondernemerschap. Progam is een in 1989 opgericht adviesbureau voor huisvesting, bouwmanagement, calculatie en projectontwikkeling. Vanuit deze ervaring en expertise is recent een franchiseformule gestart: Progam Franchise.
Protectionforce
Protection Force is een beveiligingsbedrijf met ruime ervaring in de beveiliging. We zijn gespecialiseerd in evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, objectbeveiliging, terreinbeveiliging en toegangscontrole.
prototyping
prototyping services in china, rtv, vacuuum casting etc
Quality Company Support
Quality Company Support ondersteunt bedrijven en instellingen door kwalitatief hoogwaardige secretariële dienstverlening te bieden, met een hoge mate van flexibiliteit, zonder de daaraan verbonden vaste lasten.
Quso
Met het ziekteverzuim onderzoek van ons recherchebureau krijgt u het bewijs in handen of er sprake is van frauduleus ziekteverzuim en brengen dit in een duidelijk rapport in kaart.
Red Star Electronics
Specialist in professionele geluids- en communicatietechniek paso en elvox
Red-Ray Europe
Importeur groothandel in duikpakverwarming, wetsuitverwarming surfers, kiters, duikers, verwarmde bodywarmers infra-rood en Medical pads , ook infrarood voor knie, elleboog, pols, nek en rug Duikmaterialen voor sportduikers en proffessionele duikers
Reklame Factory
Autobelettering, reclameborden, plakletters, raam decoraties, raam verduistering, spandoeken, magneetplaten, groot formaat prints.
Rent to pay
Rent to Pay werkt met een team van perfect opgeleide medewerkers zodat wij u snel, servicegericht en zeer vakkundig kunnen helpen. De automaat wordt voor of op de afgesproken datum geleverd met een gebruiksaanwijzing en extra bonrolletjes. Alleen nog maar even de instructie lezen en u kunt direct aan de slag. De PIN gelden worden iedere dag via een tussenrekening van een door onze notaris opgerichte stichting, de Stichting Derden Gelden, naar de door U opgegeven rekening overgeboekt. De transacties van Visa, Mastercard en Maestro (buitenlandse PIN passen) via ICS 020-6600777 of PaySquare 030-2835666, American Express (020-5048240 of Dinersclub (020-6545524) worden op de tussen u en de creditcardmaatschappij overeengekomen wijze uitbetaald.
Rentapin
Rent a pin verhuurt pinautomaten. Rent a pin is gevestigd in Amstelveen, maar de pinautomaten kunnen in heel Nederland en België bezorgd worden. Tijdens kantooruren kan het bezorgen zelfs al binnen drie uur.
Rotterdam Plastics B.V.
Rotterdam Plastics BV distribueert een groot assortiment PE opslagtanks, watertank(s) in Nederland. Van uit het distributiecentrum in Rotterdam worden dagelijks bestellingen verzonden. voor meer info ga naar: http://www.water-tanks.nl
Schoonmaakbedrijf Wilbert
Schoonmaakbedrijf Wilbert is in 2003 opgericht door Wilbert Dacus. "Tevreden klanten door kwaliteit en flexibiliteit" Alle medewerkers dragen dit motto hoog in het vaandel. We zijn er trots op dat we heel wat bedrijven tot onze uitgebreide klantenkring mogen rekenen. Zoals : Fitness First bij het Parkstadlimburg Stadion in Kerkrade Snowworld inclusief hotel Congrescentrum Rolduc Vele andere instellingen weten onze uitgebreide dienstverlening te waarderen! Schoonmaakbedrijf Wilbert staat garant voor : een perfecte service concurrerende prijzen hoogwaardige kwaliteit Bent u nog geen klant? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons altijd bereiken via email danwel telefonisch. Bel M:06-20277044 Of stuur ons een bericht!
schoonmaker-gids
Tegenwoordig komt er steeds meer vraag naar schoonmakers. Wij bieden u de gelegenheid om een keuze te maken voor de schoonmaker die u aanspreekt. Bovendien kunt u kiezen voor de schoonmaker die het dichts bij u in de buurt zit. Onze website is www.schoonmaker-gids.nl, maar we hebben nog meer verschillende varianten! Gaat u gerust eens kijken welke andere gidsen we hebben.
Sdshop.nl
De sdshop.nl leverd alle soorten displays. folderhouders, producthouders, kliklijsten, stoepborden, kaarthouders, beurdiplays. Neem eens een kijkje op onze webshop.
Sdshop.nl
De webwinkel voor al uw displays. stoepborden, kliklijsten, posterwissellijsten, folderhouders, folderbakjes, pop-up banners, en pop-up wanden.
Sign in Style
Tired of your old Signature? Get yourself a Designer Signature and feel like a celebrity!
Skillpack BV
Skillpack is een internationaal opererende organisatie, welke gespecialiseerd is op het gebied van verpakkingsmachines. Wij hebben de expertise advies te geven over verpakkingsmachine en/of sluitmachines. Skillpack heeft vertegenwoordigingen van bekende wereldwijde merken verpakkingsmachines.
Smart Fire Systems®
Wij zijn een sterk innovatieve distributeur / leverancier van voordelige en eenvoudig te installeren blussystemen. Onze missie is het bewaken van de bedrijfscontinuiteit binnen ICT, Telecom, Infra en produktie omgevingen om grote gevolgschade door een calamiteit als brand te voorkomen en beperkt te houden. Brandbeveiliging is binnen uw organisatie een belangrijk punt van aandacht en u streeft daarom naar de meest optimaal mogelijke continuiteitsbeveiliging tegen de laagst mogelijke investering. Wij leveren low cost high value branddetectie en blussystemen voor computerruimten en objecten...
Snel B.V.
Specialist in kunststof en kartonnen verpakkingen.Uw ‘papieren’ wensen willen we snel omzetten in concrete technische mogelijkheden. Daarom werkt Snel nauw samen met machineleveranciers. En breiden we ons machinepark regelmatig uit met nieuwe technologie. Snel onderscheidt zich onder meer met de volgende specialiteiten: • vouwkarton • massief karton • golfkarton • papierproducten • kunststof
Sollicitatie
Sollicitatie.co helpt met praktische tips en voorbeelden voor succesvol solliciteren. De site geeft diverse voorbeeldteksten voor cv en sollicitatiebrief, tips over hoe solliciteren in het algemeen en het sollicitatiegesprek.
Spreken in het openbaar zonder spreekangst
Het cursusprogramma Overwin Spreekangst is een thuiscursus waarmee u binnen 21 dagen uw spreekangst overwint in de veiligheid van uw eigen omgeving.
Springcompany
Spring Company is een jong dynamisch bedrijf dat werkzaam is op de markt van energiebesparing.
Spryng: SMS gateway
Spryng biedt SMS diensten aan vanaf www.spryng.be, of geïntegreerd. Tevens levert Spryng wereldwijd SMS wholesale en SMS marketing. Spryng hanteert de meest concurrerende prijs als aanbieder van SMS diensten. Er worden geen setup- en abonnementskosten in rekening gebracht. U betaalt bij Spryng uitsluitend voor de SMS.
SSB Badhoevedorp
SSB legt zich toe op een complete secretariaatsvoering voor organisaties, (branche)verenigingen en stichtingen, op detachering van topsecretaresses en een uitgebreide zakelijke dienstverlening.
Stellingspecialist.nl
Meest complete online assortiment magazijnstellingen! StellingSpecialist.nl biedt u precies wat u wilt: het grootste online assortiment magazijnstellingen van verschillende materialen, voor een scherpe prijs en met een korte levertijd. Vanzelfsprekend bieden wij goede service en installeren we het ook nog voor u, als u dat wilt. Dat alles doen wij op basis van onze jarenlange ervaring. Kijkt u eens op uw gemak rond in onze webshop en ontdek hoe concurrerend onze prijzen zijn. Er is altijd een systeem dat bij uw situatie past. U kunt eenvoudig online bestellen, maar u kunt uw bestelling ook telefonisch doorgeven! Stel hier uw vragen of bel ons voor meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen!
stopsigaretten.nl
stopsigaretten.nl, illegaal roken in openbare ruimtes kunt u nu stoppen met de speciaal gepattendeerde sigarettenmelders. zeg nee tegen mee-roken en ja tegen rookvrije ruimte.
Strongwood international
Het meest bekende detective bureau van Nederland, heeft u een prive detective nodig stop dan met zoeken u heeft ons gevonden
Super Neon Lichtreclame B.V.
Een fabrikant in buitenreclame verlicht en onverlicht.
TCT Tekenburo
TCT Tekenburo, voor al uw 2D en 3D tekenwerk en presentaties
Technisch tekenbureau SETB
Elektrotechnisch tekenbureau met meer dan 10 jaar werkervaring In de installatie sector. Werkzaamheden tegen een laag tarief. Vraag naar onze mogelijkheden of vraag eens een vrijblijvende offerte aan! Wij werken met Stabicad. Gevestigd in Maarssen bij Utrecht. Tekenen, reviseren, en digitaliseren of een bestek vertalen. Uw elektrotechnische tekeningen met behulp van Stabicad en autocad. Betrouwbaar en betrokken bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij tekenen o.a: Elektrotechnische licht- & krachtinst., groepenkastverklaringen, zwakstroominst., kabellooptek., noodverlichtings-, ontruimings- en brandmeldinst. Digitalisatie van plattegronden Bezoek voor meer informatie de website van SETB (Stegers Engineering TekenBureau) www.technischtekenbureau.com
Technische Verenfabriek VIOD b.v.
Producent van veren in de automotive sector en industrie
TMS bv
TMS BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met Import en Export van Gezondheid- en Schoonheidproducten.
Totale Bliksembeveiliging b.v.
Van den Heuvel Totale Bliksembeveiliging b.v., is een specialist op aarding- en bliksembeveiligingsgebied en heeft panden in Haarlem en Rotterdam. Van den Heuvel totale bliksembeveiliging b.v. voorziet bedrijfspanden in heel Nederland van beveiligingsinstallaties tegen onweer en bliksem. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van: aardelektroden, veiligheidsaarde installaties, bliksemafleider installaties, overspanning beveiliging, EMC beveiliging en inspecties van aarding-en bliksemafleider installaties.
Transflex
Professionele dienstverlening voor de logistieke sector.
Uitvaartverzorging Uitendaal
Uitvaartverzorging Uitendaal is binnen een straal van 25 kilometer rond Haarlem werkzaam. Wij zijn 24 uur per dag paraat om u met raad en daad bij te staan bij het overlijden van een dierbare. Binnen de grenzen van de Nederlandse wetgeving is bijna alles mogelijk, wij wijzen u graag op de mogelijkheden. Wilt u uw overledene thuis opbaren, zelf verzorgen, of is er behoefte aan een rituele wassing, uw persoonlijke wensen kunnen in samenspraak met u verwezenlijkt worden.
Uniformverhuur
Uniformverhuur is gespecialiseerd in het verhuren van Nederlandse uniformen, emblemen, uitrustingen en decoraties. Zij richten zich op de volgende onderdelen: • Defensie • Politie • Marechaussee • Douane • Hulpdiensten • Luchtvaart
Urenregistratie Tenso Software
Tenso Software is gespecialiseerd in hardware en software voor urenregistratie en tijdregistratie.
Van Herpen Beveiliging
Van Herpen Beveiliging & Telecommunicatie is een veelzijdig expert op het gebied van beveiliging. Wij zijn totaalinstallateur. Dat wil zeggen dat we garant staan voor een optimale mix tussen bouwkundige, organisatorische en elektronische maatregelen.
van leyen packaging pallet en kisten fabriek
van leyen packaging producent van pallets kisten kratten houtenverpakkingen op elk gewenste maat ook voor gebruikte pallets kunt u bij ons terecht 60.000 stuks op voorraad snelle levering door heel benelux
VDM Facilitaire diensten
Schoonmaakbedrijf Apeldoorn – Zutphen – Deventer Van der Meer facilitaire diensten werkt al vele jaren als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en Zutphen. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over kennis, kwaliteit en vakmanschap en zorgt er voor dat alles binnen uw organisatie voortdurend schoon is en blinkt.
veratio
Productie en internationale verkoop van roestvaststalen half en eindfabrikaten.
Verjaardagscadeau vrouwen
Mooie verjaardagscadeaus voor vrouwen vindt u bij spiritulism. U vindt er erg leuke cadeau's zoals buddha beeldjes, verschillende soorten thee, wierook en kaarsen. Neem snel een kijkje op de website in ons breed assortiment.
Verpakkingsadvies Op Maat
Verpakkingen in alle soorten en maten, vaak uit voorraad leverbaar. Ook bedrukking mogelijk.
Vlaggenplein
Goedkoop hoeft geen duurkoop te zijn ! Vlaggenplein levert hoge kwaliteit reclamevlaggen en bedrijfsvlaggen voor de beste prijs. Waarom zou u meer betalen dan nodig is? Vlaggenplein levert u kwaliteitsvlaggen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bedrijfsvlaggen, reclamevlaggen, logovlaggen, verenigingsvlaggen, commerciële vlaggen enz. Ons programma bestaat uit: Beachvlaggen Rechte vlaggen Staande vlaggen (ook wel hoogformaatvlaggen of banieren genoemd) Spandoeken Vlaggenmasten
Voordelige plakletters
Online plakletters bestellen, uw belettering op maat gesneden en vlot en voordelig thuis bezorgd.
vth trading
Planken en Houthandel VTH Trading: Exclusieve houtsoorten per plank. Tevens tafels op maat, boomstam tafels, houten vloeren en natuurlijk Planken
Wapenkluis
Voor al Uw nieuwe en gebruikte wapenkluis en wapenkluizen.
Waterfilters
Betrouwbare drinkwaterfilters voor in de keuken of op de camping. Succesvol getest door meerdere instituten.
wegenbouwbedrijf R.F. Oost Giethoorn BV
Wegenbouw bedrijf R.F. Oost is een ISO 9001 en VCA** gecertificeerd wegenbouw bedrijf die werkzaam is in de GWW en wij kunnen voor u de volgende zaken uitvoeren: Wegenbouw, Asfaltering, Sloopwerk, Bestratingen, Grondwerk, Rioolaanleg, Groenvoorziening, Leveren van Houtsnippers t.b.v. Speeltoestellen, Waarom houtsnippers, Speelvoorzieningen en Waterbouwkundige werken in de Grond- Weg- en Waterbouw voor Gemeenten, Bedrijven, Woningcorporaties en Particulieren.
Winkelreclame
Winkelreclame, Voor een professionele en voordelige presentatie van uw reclame-/promotiemateriaal. Wij onderscheiden ons door zeer scherpe prijzen, een compleet assortiment, snelle leveringen een uitstekende service. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies? Zoekt u producten die momenteel nog niet in ons assortiment zijn opgenomen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor grote aantallen uit het assortiment kunt u bij ons terecht, hierbij hanteren wij een staffel korting. Stoepborden, kliklijsten/fotolijsten, kaarthouders, brochurehouders, presentatiesystemen, postersystemen
WISWorkwear
Bedrijfs-werkkleding en PBM's, WIS workwear
Wolff Vuurwerk BV
Wolff Vuurwerk ontwikkeld ieder jaar zelf in China het mooiste vuurwerk voor de Nederlandse markt. Dit heeft al voor vele toppers gezorgd zoals de sniper, silver salute en space shooters.
wolterssupport
Wolterssupport is het adres voor de keuringen en inspecties van klimmateriaal, rolsteigers en elektrische arbeidsmiddelen. De arbo wet verplict U om deze middelen te laten inspecteren.
Woningontruiming
Opzoek naar een bedrijf voor een woning ontruiming? Wij kunnen een woning ontruiming betrouwbaar, snel en effectief voor u uitvoeren!
www.aanbiedinginderegio.nl
Op de site aanbiedinginderegio.nl kunnen zowel bedrijven als particulieren offertes aanvragen bij meerdere bedrijven voor hun producten of diensten. Tevens is het mogelijk dat wij de offertes voor u nabellen voor het maken van eventueel een afspraak bij de potentiële klant.
www.archiefvernietiging.org
Of het nu gaat om het structureel afvoeren van vertrouwelijke documenten of het éénmalig vernietigen van uw archief: Archiefvernietiging.org is uw betrouwbare partner voor archiefvernietiging door heel Nederland. Dankzij een combinatie van het grootste assortiment aan rolcontainers en securityboxen, het voor de deur vernietigen van uw papier, landelijke dekking en de scherpste tarieven hebben wij een oplossing voor iedere hoeveelheid vertrouwelijk papier! Uw wilt toch niet dat uw vertrouwelijke papieren op straat komen te liggen? Laat het professioneel vernietigen!
www.inkoopplanner.nl
Allen betalen voor uw afdruk, verder NIETS. Printen, kopieren en scannen op de nieuwste multifuncional- en dan alleen afrekenen voor het afgesproken afdrukvolume. Kijk, zo transparant werkt de Inkoop Planner.
www.its-heftrucks.nl
In Wormerveer hebben wij de beschikking over een werkplaats, magazijn, showroom en kantoren. In het magazijn beschikken wij over een uitgebreide voorraad onderdelen van de merken OMG en Komatsu. Verder hebben wij van andere merken een beperkte voorraad onderdelen. Onze servicewagens zijn goed gevuld met onderdelen van diverse merken, zodat onze monteurs zo snel mogelijk Uw problemen ter plekke kunnen verhelpen. I.T.S. is al sinds 1986 importeur en hoofddealer van het merk OMG en al langer dealer van het merk Komatsu. Met deze twee merken heeft het bedrijf een complete lijn interne transportmiddelen in huis. Naast de verkoop van deze merken is I.T.S. actief op de occasionmarkt, waarbij wij de revisie zelf ter hand nemen en de transportmiddelen eventueel in gewenste bedrijfskleuren afleveren. Alle gebruikte machines worden door ons VeBIT veilig gekeurd afgeleverd.
www.johankooistra.nl
partijhandel, groothandel, detailhandel, cheap, billig, faillisementspartijen, goedkoop, handel, meubelen
Young Business Center Weert
Direct bedrijfs- en/of kantoorruimte nodig? Bezoek nu de site van het YBCW en ontdek de geweldige mogelijkheden van het Young Business Center Weert.