Adviesbureaus

2G Guide & Guard Adviesbureau
Adviesbureau voor bedrijfsveiligheid, bedrijfshulpverlening, veiligheidinspectie, brandpreventie, bedrijfshulpverlenings opleidingen
2G Guide & Guard Adviesbureau in bedrijfsveiligheid
Adviesbureau voor bedrijfsveiligheid, bedrijfshulpverlening, veiligheidinspectie, brandpreventie, bedrijfshulpverlenings opleidingen
ABR
Advies Buro Rennenberg is een deskundig en onafhankelijk bouwkundig adviesburo gevestigd in Neerbeek. ABR is gespecialiseerd in bouwkundige aan-, en verkoopkeuringen en biedt u in regio Zuid- en Midden-Limburg de volgende diensten aan: - Meeloopkeuringen - Basiskeuringen - Pluskeuringen - NHG-keuringen Tevens geeft ABR bouwkundig advies voor het onderhoud aan uw woning en bij uw aan-, of verbouwplannen.


Ayton
Ayton is gespecialiseerd in het organiseren en automatiseren van personeelsplanning in de Zorg. Ayton biedt zorginstellingen zowel het advies als de systemen om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet.
Bedrijfsoprichting.nl
Advies bij het oprichten van Ondernemingen in het buitenland of gewoon in Nederland. Laat u adviseren door bedrijfsoprichting.nl
Conexx Infra Projects Services
Conexx Infra Projects Services is een landelijk werkend ontwerp- en adviesbureau gespecialiseerd in Civiele Techniek. Conexx lost capaciteitsknelpunten op, door het bieden van professionele ondersteuning voor uw GWW projecten. Conexx wil zich onderscheiden in de markt door de klantbeleving voor op te stellen. Dankzij onze gemeentelijke wortels weten wij als geen ander hoe een project door onze opdrachtgevers wordt ervaren en wat er van ons verwacht wordt. Conexx werkt in opdracht van: rijks-, gemeentelijke- en provinciale overheden; constructie- en ingenieursbureaus, architectenbureaus; aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders; projectmanagementbureaus, woningbouwverenigingen; bouwmanagement- en bouwkosten- adviesbureaus; nutsbedrijven. Het project, de medewerker(s) en de opdrachtgever staan bij ons centraal. Deze betrokken houding maakt het werken met Conexx effectief, plezierig en doeltreffend.
Consultdustry
landelijke collectief van een 60-tal bedrijfsadviseurs en interim managers met een onderscheidende aanpak in fusie & bedrijfsbemiddeling, strategie & financieel advies, interim management, organisatieontwikkeling, personeelsmanagement, werving & selectie en detachering
Cursus Duits - Duits leren voor het beroep
Cursus Duits in Amsterdam - onze taaltrainers zijn native speakers met saleservaring in Duitsland.
devloerverwarmer
deVloerverwarmer is een ingenieursbureau dat zich uitsluitend bezighoudt met: het berekenen en/of tekenen van vloerverwarmingen
dotConnectGroup
dotConnect vindt Sneller, Efficiënter en Trefzekerder de juiste interim manager. Drievoudige Match Methode combineert internet- & databasetechniek met gedegen advies van ervaren arbeidsbemiddelaars.
Freemont B.V.
roetonderzoek, binnenklimaatonderzoek, binnenmilieuonderzoek, roetschade,luchtkwaliteit, luchtkanalenonderzoek, Binnenmilieuadvies
Infoventief, bedrijfskundig adviesbureau
Bent U op zoek naar echte bedrijfskundige adviseurs met ruime ervaring. Adviseurs die de uitdaging aangaan met uw bedrijfskundige vraagstukken. Adviseurs met passie en liefde voor het vak, die net even slimmer, sneller, beter handelen dan alle anderen..... dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Jeroen van der Oord, voedingsmiddelentechnoloog
Adviseren o.g.v. voeding en kwaliteit en aannemen van projecten op dit gebied. Opzetten en onderhouden van voedingskwaliteitssystemen. Het geven van cursussen, trainingen en workshops.
Langenhuijzen Consultancy
Organisatieadvies, BedrijfsAPK en consultancy
Mobile Business Concepts
Mobc is de onafhankelijke telecomadviseur voor de zakelijke markt.Mobc is ontstaande uit de toenemende vraag van de zakelijke markt naar professionele begeleiding en onafhankelijk advies op het gebied van zakelijke mobiele communicatie.
Optimus Brandbeveiliging
Optimus is een jong en dynamisch bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in brandbeveiliging. Met onze 24/7 uurs service staan wij altijd voor u klaar met ons totaal assortiment aan brandpreventie en brandbestrijdingsmiddelen.
PeeJee Financieel Advies
Intermediair voor starters, eenmanszaken, freelancers en zzp-ers. Arbeidsongeschiktheidsverzekering te duur? wij hebben een goed en betaalbaar alternatief. Laat uw gezondheid geen ondernemersrisico zijn.
Personeelsconsultancy
Personeelsconsultancy ondersteund het MKB in arbeidsrechtelijke vraagstukken, personeelszaken en sociale wet- en regelgeving. Op deze website kunt u lezen wat Personeelsconsultancy allemaal voor uw bedrijf kan betekenen en welke voordelen u daarbij kan genieten.


Van der Oord Quality Improvement
Adviseren op het gebied van voeding en kwaliteit en het aannemen van projecten op dit gebied. Het opzetten en onderhouden van voedingskwaliteitssystemen.
Van Erve Consulting
Consultant Reisbranche: inkoop en productontwikkeling voor touroperators en reisgerelateerde bedrijven. Enkele trefwoorden van diensten die wij u kunnen bieden op het gebied van Inkoop en Productontwikkeling: Europa Short Break Vakanties Hotels Appartementen Vakantieparken Vakantiewoningen Campings Promotionele reisaanbiedingen Thematische reisarrangementen Managementadvies Marktanalyse Aquisitie in Europa Contracting
Van Laar Interim Management & Advies
Van Laar IMA is een jong, flexibel en onafhankelijk adviesbureau met expertise in de groeiende markten toerisme, recreatie, sport en horeca.
VistaGo
Het strategie- en marketingadviesbureau, dat u ondersteunt bij het bepalen van de optimale strategie en bij de implementatie ervan.
Vuja De training & advies buro
Onze visie: trainingen verzorgen die het bewustwordingsproces stimuleren op professioneel gebied ten einde situaties, zowel zakelijk als privé, positief te kunnen benaderen
www.bedrijfsoprichting.nl
Ondernemingen oprichten in het buitenland
www.visionsinc.nl
Visionsinc is een organisatieontwikkelings- en adviesbureau op het gebied van HRM, dat zich onderscheid van andere bureaus door het toepassen van verbeeldingstechnieken en creatieve denktechnieken.
Mijn MKB Coach Ondernemerscoach voor MKB
Ondernemers begeleiden en ondersteunen om meer te halen uit hun bedrijf, door slimmer werken, niet harder! Landelijk netwerk voor locale aandacht, er is altijd een goede coach bij u in de buurt.
SET Solutions
Innoveren is onderscheiden, maar innovatie is vaak een abstract en ongrijpbaar proces. Dit is het moment om te investeren in verbeterprojecten, door uw bedrijf te vernieuwen kunt u concurrentievoordeel behalen. Elk project vraagt om een unieke aanpak
KoKo Kroup
Binnen de sektor ‘Financiële Dienstverlening' is KoKo Kroup aktief als adviseur, projekt & interim manager op het terrein van: • Stategie & strategische mobiliteit • Inkoop • Verkoop • Marketing • Innovatie
BMD Advies Oost
Adviseurs van BMD Advies Oost staan met beide benen op de grond. En regelmatig 'met de laarzen in de modder'. Gedegen en grondig. En een tikje eigenzinnig. Want onze klanten moeten mét ons wel verder komen dan zonder ons. Dát is BMD Advies Oost.
Soerel management consultancy
Soerel Management Consultancy is gevestigd in de Kwakel en adviseert en begeleidt organisaties door heel Nederland in veranderingsprocessen en biedt interim-management waar nodig. Onze expertise ligt erin dat we ons steeds snel kunnen inwerken. We maken ons uw taal eigen, zoeken en versterken de individuele en organisatie kwaliteiten. We maken gebruik van methoden en technieken die in uw organisatie gebruikt worden. Onze focus is steeds wat nu van belang is om nieuwe stappen te zetten en zichtbaar veranderingen te realiseren.
www.rescueone.info
Facility advies/bemiddelingsbureau waarbij wij o.a. zoeken naar de beste deals voor onze klanten. Via ons groot netwerk van meer dan 10.000 tot 15.000 contacten zorgen wij na ontvangst van uw offertes een betere en scherpere aanbieding. beveiliging, schoonmaak,vastgoed,evenementensupport, recherche, receptiediensten etc.
INGEPAST Communicatie
Inge Pastoor heeft twintig jaar ervaring in overheidscommunicatie bij meer dan tien gemeenten en bij verschillende samenwerkende gemeenten. Daarnaast werkt Inge ook in de zorgcommunicatie.
Haute Equipe
Haute Equipe is een toonaangevend adviesbureau voor bedrijfsvoeringvraagstukken op het gebied van middelen, informatie- en procesmanagement bij de overheid en non-profit. Haute Equipe omvat vier merken die de vruchten plukken van elkaars kennis, ervaring en relaties. Dit zijn Haute Finance (detachering), Haute Consulting (advies), interim management (Haute Régie) en Haute Talent (een programma gericht op starters op de arbeidsmarkt). Met name kennisuitwisseling staat bovenaan onze agenda. En het leveren van hoge kwaliteit, uitgedrukt in het woord Haute.
Ondernemerssteunpunt.nl
Ondernemingsplannen starten Uw onderneming
HRM Adviesbureau
HRM Professionals is een HRM adviesbureau uit Houten, dat bedrijven en instellingen voorziet in hun behoefte aan tijdelijke kennis, advies, invulling HRM vacatures en personele capaciteit door het leveren van interim HR consultants en HRM managers. HRM Professionals, onderscheidt zich met haar HR dienstverlening door een ondernemende en doelgerichte aanpak van Human Resource Management.
Hamabest Milieuadvies
Hamabest is een adviesbureau met kennis van Flara en fauna onderzoeken, Asbestinventarisaties, bodemonderzoeken, Rood voor rood aanvragen en GROB.
ALL INTEGRATED Creëert samenhang in uw informatie
Er zijn ICT-projecten die de kennis of capaciteit binnen uw onderneming te boven gaan. Dan wilt u om de tafel met een ervaren ICT-sparringpartner die u verder kan helpen. Om samen de meest efficiënte weg naar uw doel te realiseren. Wij weten als geen ander hoe ICT een middel kan zijn om uw organisatie slagvaardiger te maken. En uw concurrentiepositie te verbeteren.
Ace asbestonderzoek Amsterdam
A.C.E – Milieuadvies is een bedrijf dat sinds 1 augustus 2000 opgestart is in het adviseren van gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren op het gebied van asbest-, sloop-, grond- en milieuwerken.
Buyers United Inkoopadvies
Laat Buyers United u helpen uw inkoopkosten te verlagen. Daarbij kijken we niet alleen naar de kosten zelf, zoals de marketingkosten, ICT-kosten en facilitaire kosten als energie en verzekeringen, maar ook op welke wijze we uw inkoopprocessen blijvend kunnen verbeteren. Vrijwel altijd zijn flinke besparingen mogelijk. En het mooie is: wij verdienen alléén als ons inkoopadvies u aantoonbaar meer winst oplevert. No Profit No Pay!
Interimmanagement E/MC b.v.
E/MC is een executive search bureau in interim management. Wij ondersteunen ondernemers en bestuurders in het bedrijfsleven door managers in te zetten voor tijdelijke opdrachten of voor een vast dienstverband. Ook managen wij complexe projecten voor uw bedrijf door het project daadwerkelijk te leiden met eigen projectteams. Naast detachering van interimmanagers investeert E/MC in industriële bedrijven. E/MC interimmanagement is gevestigd in Nederland en België maar opereert binnen geheel Europa. 
Hendriks & Van Donselaar Partners
Hendriks & Van Donselaar is gespecialiseerd in het o.a optimaliseren van U bedrijfsprocessen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat Uw bedrijfsproces beheersbaar wordt en blijft. Hendriks & Van Donselaar is tevens gespecialiseerd in het uitbannen van de zgn. Human Error in Uw bedrijfsproces.
Reinald Ypeij
De mogelijkheden voor u organisatie op het gebied van marketing, communicatie, sales & advies.
Groei is geen keuze, de weg er naar toe wel!
Growth-4U support MKB bij hu business development activiteiten. Het kan adviserend zijn, supporting of uitvoerend.
Arbo Support
Arbosupport draagt zorg voor arbeidsveiligheid in de industriële sector. Advisering, detachering en opleiden (zoals diverse BHV-opleidingen) op het gebied van arbeidsveiligheid behoren tot de dienstverlening. Kwaliteit, professionaliteit en een sterke betrokkenheid bij het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgevers behoren tot de kernwaarden van Arbosupport.
Postvergelijk laat u besparen op de portokosten
Adviesbureau Postvergelijk laat iedere ondernemer en instelling besparen op de portokosten. Er zijn u al 120 klanten voor geweest die allemaal besparen.
Bark Consult|Assessment|Interim|Outplacement
Wij dragen er met een frisse wind in de zeilen zorg voor dat uw talenten en aangeborenstuurmanskunsten inzichtelijk worden gemaakt, zodat u op basis van een goed zelfbeeld eenbewuste en gerichte keuze maakt voor de meest passende functie en loopbaankoers.
Outplacementbureau
Kiesjeoutplacementbureau.nl helpt u op eenvoudige wijze een outplacementbureau te selecteren dat voldoet aan uw wensen.
Business Base Camp
Business Base Camp, heeft zich tot doel gesteld mkb ondernemers te adviseren bij het verder ontwikkelen en uitbouwen van hun bedrijf. De adviezen bestaan uit strategieën die worden ondersteund door richtlijnen en structuren die erop gericht zijn klantenbinding te bevorderen en de winst van de onderneming te maximaliseren.
Urban Lab
[space: ruimtelijk ontwerpen; architectuur en interieurarchitectuur ] Om tot een harmonieus ruimtelijk ontwerp te komen maken we gebruik van elementen als comfort, ergonomie, menselijke maat en esthetica. Onze ontwerpen zijn oa. vernieuwend door een innovatief gebruik van materialen. Een interieurontwerp heeft vaak een beeldbepalend element nodig. Wanneer de markt hiervoor geen toereikende oplossingen biedt leveren wij maatwerk. [object: productontwerpen; meubilair, verlichting en kunstobjecten] Wij ontwerpen tevens unieke producten, waarvan de vervaardiging of een prototype eventueel in eigen beheer wordt geproduceerd. Onze webwinkel geeft een eerste indruk van de mogelijkheden.
www.postmerger.nl
Postmerger adviseert organisaties bij het verbeteren van de winst, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de processen.
Veiligvoedsel.nl
Websit van Stichting Veiligvoedsel.nl. Informatie over het keurmerk en onze werkwijzen
Assertiviteitstraining
In onze assertiviteitstraining leer je jouw assertiviteit van binnenuit te verbeteren. Je leert geen trucjes, maar jezelf natuurlijk te gedragen.
Van den Hoven Assurantien
Van den Hoven Assurantiën is een geheel onafhankelijk professioneel bedrijf dat verzekeringen en financiële dienstverlening verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven.
Intellectueel Eigendom
Bureau M.F.J. Bockstael. Sinds 1937 dé specialist in bescherming van intellectueel eigendom, octrooien, patenten, merk- en modelbescherming.
Lysias Consulting Group
De adviseurs en interimmanagers van Lysias hebben een passie voor het openbaar bestuur en werken met hart en ziel aan maatschappelijke vraagstukken. Wij helpen onze opdrachtgevers hun ambities waar te maken door hun vraagstukken te doorgronden en waar mogelijk te vereenvoudigen. We zoeken perspectief en creëren oplossingen door partijen met elkaar te verbinden en in beweging te brengen. Onze kracht is het werkend krijgen van beleid, beter doen functioneren van organisaties en versnellen van processen. We werken intensief samen met onze opdrachtgevers en zijn pas tevreden als zij verder kunnen met het resultaat.
Strategier Advies
Strategier Advies helpt ondernemers in het MKB bij het maken van een businessplan, missie en visie en denkt mee over keuzes voor de bedrijfsinrichting van een onderneming.
Coppieters Onderzoek & Consultancy
Coppieters is een particulier recherchebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het opsporen, vaststellen en uitbannen van de meest voorkomende vormen van fraude. Richt zijn werkzaamheden specifiek op de bedrijfssector.
Bedrijfsovername
Bij Bedrijfsadvies op Maat® brengen adviseurs, juristen en accountants uw bedrijf in optimale conditie. We adviseren en bieden bijstand bij cruciale onderdelen van de bedrijfsvoering. De verweven dienstverlening maakt Bedrijfsadvies op Maat® tot een uniek MKB kantoor. U hebt één partner die u bijstaat bij het slagvaardig maken van uw onderneming.
multiraedt
Als deskundig bedrijfsadviseur onderscheidt Multiraedt zich door een multi-disciplinaire aanpak van diverse organisatievraagstukken en ondersteuning van beleidsbeslissingen. Tot het brede adviesterrein behoren zowel bedrijfseconomische als fiscaal-juridische onderwerpen. Doordat de ervaring van Multiraedt gebaseerd is op succesvol ondernemerschap kan tevens een substantiële bijdrage geleverd worden op het meer commerciële vlak zoals het ontwikkelen van een nieuwe marktstrategie.
Veritas! Recherche
Veritas! Recherche houdt zich bezig met het onderzoeken inzake uitkeringsfraude, alimentatiefraude, verzekeringsfraude, diefstal, onrechtmatig ziekteverzuim, oplichting.
reclamebureau Team Nijhuis
Reclamebureau Team Nijhuis, specialist in reclame advies, grafisch ontwerp, (marketing)communicatie advies en internetstrategie Team Nijhuis is van oorsprong een reclame-adviesbureau en al sinds 1973 diep geworteld in de Twentse grond. Met het toenemen van de jaarringen zijn wij gegroeid. Niet alleen als bureau, maar ook als een team van specialisten. Zo hebben we ons gestaag ontwikkeld tot een bekend en vertrouwd bureau voor Advertising, Internet en Strategie.
Wattsgreen
De adviesshop voor energie besparende producten. Wij hebben de beste producten op het gebied van energiebesparing op een rij gezet. U kunt deze producten direct bestellen, maar wij komen ook bij u langs voor een adviesgesprek.
jansen en van der zee | vacatures in mar
consultancy, werving & selectie en interim. Vacatures op gebied van marketing intelligence en procurement intelligence. Vacatures waarin wij bemiddelen zijn o.a. database marketeer, marketing (database) analist en inkoper.
Bedrijfsnoodplan
Volgens de Arbo-wet is het verplicht dat bedrijven veilig zijn voor de mensen die er werken: de risico's moeten geinventariseerd en aangepakt worden, er moet een ontruimingsplan zijn en één of meer bedrijfshulpverleners. Medi-Select verzorgt praktijkgerichte cursussen voor hulpverleners en instructeurs.
Pieter de Bruin
ICT vacature markt heeft de meest actieve IT vacatures / banen van Nederland en België voor jou op een rij gezet, bekijk ze nu !
WIN Project Support
WIN Project Support is specialist in het leveren van projectsupport door het leveren van ervaren Project Assistants op interim / projectbasis. WIN Project support levert diensten die van grote meerwaarde zijn voor de projectmanager en daarmee ook voor het slagen van het project en de (financiële) opbrengsten daarvan voor het bedrijf.
Optimaal Organizing
Optimaal Organizing adviseert, begeleidt en biedt praktische hulp bij het orde op zaken brengen, thuis of op de werkvloer. Professional organizing gaat over keuzes maken, overzicht creëren, spullen een vaste plek geven. Opruimen is een middel om het doel - orde, strucuur, tijdwinst, overzicht, rust- te bereiken. Samen gaan we aan de slag om orde op zaken te stellen en u uw grip op tijd en ruimte terug te geven.
Juridisch Adviesbureau HHS
Alles voor het aanvragen van vergunningen en de bezwaarschriftprocedure die kan volgen.
Bloeddrukmeter
U kunt hier terecht als u op zoek bent naar kraamzorg of gezondheidszorg of iets dergelijks.
BVO & Partners Specialisten in Explo
Optimaliseren van de samenwerking tussen opdrachtgever en (diensten)leveranciers, contractmanagement, reduceren van exploitatiekosten, slim inrichten van uw administratieve organisatie, managen van risico's en verantwoordelijkheden. Voor BVO & Partners niet zomaar begrippen, maar onze dagelijkse gang van zaken. BVO & Partners organiseert voor u •optimaal technisch onderhoudsmanagement op uw vastgoed •effectief schoonmaakbeheer en •optimalisatie van andere ondersteunende diensten, zoals wagenpark, inleen van personeel en energiemanagement. Van inventarisatie tot pakket van eisen en van aanbesteding tot en met de implementatie. Kortom, exploitatiemanagement.
arbodienst
arbodiensten en arbo ondersteuning
Inkoopadvies en interim inkopers
Inkoop is een vak apart en is te belangrijk om er even bij te doen. Inkoop vraagt om een specialistische benadering. Een professionele Inkoop is bepalend voor een goed bedrijfsresultaat. Een goede Inkoop maakt het verschil. Kortom: PURCHASE MATTERS. U wilt toch ook kunnen vertrouwen op een professionele Inkoop! Haal meer uit uw Inkoop en neem contact met ons op voor een deskundig en discreet passend Inkoopadvies.
Zoekmachine Marketing
Omdat Dots & Digits u als klant in elke mogelijkheid op het internet optimaal wil ondersteunen, kunt u nu ook bij ons terecht voor internet marketing. Dit is het promoten van uw bedrijf online door middel van zoekmachine optimale technieken.
Financieel Interim Manager
Count On Me is een kleine service– en oplossingsgerichte organisatie die bedrijven volledige ondersteuning op financieel en organisatorisch gebied bied.
www.rechtnet.nl
Als u een arbeidsconflict heeft, schakel dan op tijd onze arbeidsrecht advocaten in.
TOP Advies (Training Organisatie Personeel)
Bent u manager, leidinggevende, directeur? En wilt u: concreet meer voortgang boeken? KPI's halen? Bedrijfs- & veiligheidsrisico's minimaliseren? Efficiency verhogen door procesoptimalisatie? Verbetering in brainstormsessies, behoud en inzet van medewerkers? Verbetering in loyaliteit van klanten? Meer rust in uw agenda? Managers die hun teams perfect kunnen aansturen? TOP verzekert u resultaat! Verbetermanagement en Organisatie Advies met concreet resultaat!
XA
XA is een toonaangevend bedrijf in documentoplossingen voor de MKB en MKB+ markt. Wij zijn exclusief partner van Xerox, het meest innovatieve en duurzame merk in de sector.
Internet Marketing
GDM Internet Marketing staat voor online succes. Door uw website beter vindbaar te maken en de conversie te verhogen zal uw omzet toenemen. GDM Internet Marketing beschikt over een breed aantal aan internet marketing diensten. Wij zijn gespecialiseerd in SEO en Linkbuilding. Naast internet marketing, social media en website bouw geven wij ook trainingen en workshops.