Juridisch

AalberQ
AalberQ - Advocaten, contracten & Merken registraties!
Advocaat nodig?
Slachtoffer.nl biedt gratis hulp van een advocaat. In samenwerking met specialist-advocaten (letselschade) snelle afhandeling zonder kosten! Klik hier voor meer informatie.
Advocatenkantoor Alliantie
Advocatenkantoor Alliantie is een advocatenkantoor uit Breda met grote kennis op het gebied van uiteenlopende gerechtelijke procedures en juridische zaken. Voor al uw vragen met betrekking tot uw rechten en plichten inzake de rechtspraak kunt u bij ons terecht. En hoewel soms bepaalde geschillen zichzelf weten op te lossen, is er soms behoefte om deze uit te vechten in de rechtzaal. Met ons advocatenkantoor weet u zeker dat u de kennis en de ervaring aan uw kant hebt.


Advocatenkantoor STRAk Advocaten
STRAk Advocaten is een advocatenkantoor in Roosendaal. Alle advocaten van STRAk Advocaten staan voor professionele juridische dienstverlening tegen een scherp tarief. Kenmerkend voor ons en ons kantoor is dat alles STRAk geregeld is en er veel waarde wordt gehecht aan een prettige, transparante samenwerking met onze cliënten.
Arbeidsrecht
specialisten in het arbeidsrecht
arbeidsrecht advocaat
LenaertsVoorvaart Advocaten richt zich op particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Wij streven naar betaalbare en resultaatgerichte juridische dienstverlening op een aantal specifieke rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, strafrecht en letselschade.
arbeidsrecht advocaat
arbeidsrecht
Bdbk
Advocaat & scheidingsbemiddelaar
Belangrijke tips bij letselschade!
Belangrijke tips bij letselschade!
Bestuursrecht
Via deze site (kluwerstaatsenbestuursrecht.nl) brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws en relevante evenementen op het gebied van staats- en bestuursrecht. Tevens treft u op deze site (kluwerstaatsenbestuursrecht.nl) de nieuwste uitgaven van uw rechtsgebied.
Bewijsbeslag
Wij assisteren en adviseren vanuit onze expertise bij het opstellen van het verzoekschrift tot het leggen van conservatoir bewijsbeslag. Daarmee wordt bereikt dat het verleende verlof praktisch en technisch uitvoerbaar is. U krijgt immers veelal slechts één kans om een conservatoir bewijsbeslag te leggen, welke zo essentieel is voor de vervolgprocedure. Dit begrijpen wij als geen ander. Wij garanderen u dan ook een maximale inspanning en een zeer doortastend en weloverwogen optreden!
Bonum Initium
Voor iedereen die een bedrijf start en met klanten te maken krijgt waarmee een overeenkomst wordt gesloten, is het verstandig om algemene voorwaarden op te stellen. Algemene voorwaarden zijn regels die u als ondernemer standaard wilt laten gelden op alle overeenkomsten die u aangaat. Deze algemene regels besparen u ook tijd in de toekomst. U hoeft namelijk niet meer te onderhandelen over bijvoorbeeld de betalingsvoorwaarden, leveringsvoorwaarden, aansprakelijkheid etc.
Bors Advocatuur
Mr Bors werkt zowel voor bedrijven als particulieren. Hét kantoor waar de menselijke maat telt en waar uw zaken met persoonlijke aandacht behandeld worden. Er is ook aandacht voor de mens achter het juridische probleem, waarbij een pragmatische aanpak vooropstaat. Als u een juridisch probleem heeft kunt u altijd geheel vrijblijvend en gratis een afspraak maken. Het is mogelijk om aan het begin van de avond af te spreken. Mr Bors heeft als vakgebied: bankrecht personen en familierecht huurrecht arbeidsrecht algemeen civiel recht
Bracke Legal
Algemene voorwaarden of contracten laten opstellen tegen een vaste lage prijs? Een voordelige juridische website check laten uitvoeren? Dan bent u bij Bracke Legal aan het juiste adres!
Brokking & Jessurun
Brokking & Jessurun is een onafhankelijk letselschade expertise-bureau dat onderhandelt namens slachtoffers van letselschade dat is veroorzaakt door een ander.
BW7 Arbeidsjuristen voor Ondernemers
Al uw arbeidsjuridische vragen 24/7 beantwoord: middels een online arbeidsjuridische database met voorbeelddocumenten en veelgestelde vragen. Daarnaast kunt u terecht bij onze helpdesk via telefoon of e-mail en houden wij u op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht.
CH juridisch advies
Specialisten in het bestuursrecht. Wij helpen u graag bij een conflict met de overheid. Is uw bouwvergunning of omgevingsvergunning geweigerd? Wilt u een aanvraag in tegemoetkoming planschade doen? Heeft de gemeente u een last onder dwangsom opgelegd? Wij zijn u graag van dienst bij het indienen van aanvragen, bezwaarschrift, beroepsprocedure, mediation.
Consilium Bedrijfsjuristen
Rechtsbijstand, ondernemingsrecht


DAS Rechtsbijstandverzekering
Rechtsbijstandverzekering van DAS. Verzeker uzelf van de beste juridische hulp.
De Voordeelakte
De Voordeelakte: voor huis, hypotheek en BV zaken
Du Crocq & l
Du Crocq & l’ Argent is een professioneel incassobureau dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van credit management, debiteurenbeheer en gerechtelijke procedures. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk uw factuur te innen. Wij hebben geen abonnementkosten. U betaalt alleen initieel dossierkosten en hanteren het uitgangspunt dat de overige kosten door de debiteur zullen worden betaald. Zij zijn er immers verantwoordelijk voor dat u een incassobureau moet inschakelen.
ELFi letselschade & Advies (intercultureel)
Eerste interculturele dienstverlening bij (letsel-)schade.
Experts in arbeidsrecht
Meesters in arbeid en recht. Arbeidsrecht advocaten. Onderwijsrecht en ambtenarenrecht.
Global IP Attorneys
Zeer handige site voor iedereen die te maken heeft met Intellectuele eigendommen. De site bevat adressen van Intellectuele eigendoms agenten van over de hele wereld.
Hersenletsel, en nu?
Hersenletsel is een benaming die meestal wordt onderscheiden in hersenschudding en hersenkneuzing. De aard en de ernst van de klachten lopen erg uiteen. De site biedt een handvat aan (verkeers)slachtoffers met de medische diagnose contusio cerebri of commotio ceribri en aan hun naasten. Er wordt niet nagestreefd hersenletsel vanuit medisch oogpunt te beschrijven, wel passeren enkele praktische de revue die in een letselschadeprocedure aan de orde kunnen komen danwel waar uzelf tegen aanloopt.
Juridisch Adviesbureau mr. V.A. Andringa
Juridisch adviesbureau geeft juridisch advies op veel rechtsgebieden, zoals familierecht, arbeidsrecht, huurzaken, erfrecht. Daarnaast ook mediation en bemiddeling bij echtscheidingen en andere conflicten. Zowel particulieren als ondernemers.
Juridisch Platform
Juridische hulp bij ontslag
Juridische Bijstand Utrecht
Gratis juridisch advies en verdere rechtshulp voor een zeer laag tarief.
Kanhai Advocatenkantoor
Advocatenkantoor voor o.a. vreemdelingenrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht, strafrecht
KZO Advocaten
Bij Klijn Zegers van Osch (KZO) Advocaten in Tilburg staan acht advocaten klaar om rechtshulp te verlenen aan het midden- en kleinbedrijf, grootbedrijf en particulieren. Bij voorkeur adviseren wij op een zodanige manier, dat procedures niet nodig zijn.
letselschade advies (intercultureel)
Elfi is een multiculturele, jonge en dynamische organisatie met deskundigen die al veel ervaring hebben opgedaan in de praktijk van letselschades en interculturele communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van slachtofferhulp bij verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en geweldsmisdrijven.
Letselschade Rechtsbijstand
Wij van Letselschade rechtsbijstand hebben de krachten gebundeld en de beste letselschadeadvocaten samengebracht in 1 netwerk. Het doel is om kwaliteit te garanderen en de specialisten van de beunhazen te onderscheiden.
Meester Advocaten
Meester Advocaten is gespecialiseerd in bestuurs- en horecarecht in de meest ruime zin. Voor alle vragen aangaande deze rechtsgebieden staan de ervaren advocaten van Meester Advocaten klaar.
Notaris Greving
Notariskantoor aan de Markt in Etten-Leur. Voor alle notariële diensten !
OnlineBezwaar
Gratis juridische hulp
Ons Juristen Netwerk
De intermediar voor clienten, juristen en advocaten
Prima Jurist
Snel en helder juridisch advies bij ontslag
Rechtsagent
Indien u behoefte hebt aan deskundige juridische ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een unieke dienstverlening waarbij de jurist (Rechtsagent) bij u op locatie komt. - Juridische hulp aan particulieren en bedrijven - Eerste juridisch advies/consult bij u aan huis of bedrijf - Vervolgondersteuning
Resonancy Consultans
Mediation is, kort gezegd, het gezamenlijk oplossen van een geschil met de hulp van een neutrale, gekwalificeerde conflictbemiddelaar. De NMI Mediator is een gekwalificeerd conflictbemiddelaar.
Russell Advocaten
Arbeidsrecht, Bestuurs- en Milieurecht en Vastgoed, Intellectueel Eigendomsrecht/Informatie en Telecommunicatie, Kunst en Recht, Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht, Procesrecht, (Lucht)Vervoersrecht, Aansprakelijkheidsrecht.
Schelstraete Advocaten
Schelstraete Advocaten is opgericht in 1989 en is een onafhankelijk advocatenkantoor met een jong, maar ervaren team van advocaten en ondersteunend personeel dat nationaal en internationaal actief is met adviseren/procederen voor ondernemers en parti
Schuitadvocatenkantoor.nl
juridische dienstverlening op gebied van personen- en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht
Singel advocaten Advocatenkantoor breda
Singel Advocaten Breda is een advocatenkantoor in Breda. Strafrecht, Arbeidsrecht. Wij werken landelijk Een advocaat van Singel Advocaten is betaalbaar, persoonlijk en betrokken bij uw zaak.
Stad Advocaten
Stad Advocaten is uw specialist in arbeidsrecht en ambtenarenrecht voor zowel werkgevers als werknemers. Stad Advocaten richt zich op de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Bel voor een gratis afspraak 050 230 32 77.
Van der Voodt
Advocaten. Specialisten op het gebied van strafrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht (ook mediation) en contracten- en incassorecht.
van Gastel Goedkope advocaat
Advocatenkantoor van Gastel is een advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, met een ‘no-nonsens’ mentaliteit. Bij ons geen onnodig wollig juridisch geneuzel, maar heldere, bruikbare adviezen waar u als ondernemer direct wat aan heeft. Advocatenkantoor Van Gastel is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder het ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht, intellectueel eigendomsrecht en procesrecht.
Van Houten en Partners
Van Houten en Partners is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in echtscheidingen.
Vergroesen Mediation
Gabrielle Vergroesen is gecertificeerd mediator en jurist. Bemiddelt arbeidsconflicten, samenwerkingsproblemen,handelsconflicten en particulieren. Ook in het Engels en Frans.
Victory Juridisch Advies
De letselschaderegelaar van Nederland die wel tijd voor u heeft. Bereikbaar tot 21.00
winjezaak.nl
Letselschade? Het kost u helemaal niets Behandelaars met ervaring en bereikbaar Tel: 030-8901346
WOZ Wekker
Wanneer u denkt dat u te veel belasting over uw huis betaald maakt Meesterlijk Fiscale Procespraktijk voor u bezwaar tegen uw WOZ-beschikking en gaat namens u naar het hoorgesprek bij de gemeente.
www.ondernemingsrecht-advocaat.com
Ondernemingsrecht is het recht dat zich toespitst op ondernemingen. Het ondernemingsrecht is vrij complex en bestaat uit zeer veel wetten en regels. Als ondernemer bent u natuurlijk niet op de hoogte van al deze wetten en regels. Bij ons kunt u advies inwinnen over alle zaken die komen kijken bij ondernemingsrecht. Onze deskundigen op dit gebied zijn u graag van dienst.
Zillinger Molenaar & Verdonk advocaten
Advocatenkantoor Heerenveen (Friesland). Gratis inloopspreekuur. Afspraken in de avonduren mogelijk.