Callcenters

callcenter
Waar normaal gesproken een callcenter de nadruk legt op inkomend telefoonverkeer, richt Tele-Sales Direct zich met name op uitgaand telefoonverkeer. Ons callcenter is gespecialiseerd in een breed scala aan telemarketing diensten.
callcenter-bedrijven
Hier vind u alle callcenters van Nederland


ContactCare
ContactCare verzorgt telefoonservice - antwoordservice - sms service en E-fulfilment. Dit alles is gemakkelijk online via een controlpanel realtime te sturen.
Zakenservice
Telefoondienstservice voor drukbezette ondernemers, specialisten en vaklieden.
Callcenter
Op onze site (www.callcenter-kiezen.nl) kunt U gratis 10 handige tips voor succesvolle telemarketing ontvangen. U maakt gemakkelijker een keuze dankzij onze gratis checklist die u direct kunt downloaden na registratie.
Afsprakenwizard
Afsprakenwizard is een B2B telemarketing bureau,Afsprakenwizard werkt volgens het principe 'no cure, no profit
antwoordservice
Als u onvoldoende werk heeft voor een telefoniste in eigen dienst, maar wel professioneel voor de dag wilt komen, dan kunt u bij STIPT een zeer persoonlijk callcenter inhuren. De gemotiveerde en professionele telefonistes van ons callcenter bieden een zeer goed en persoonlijk alternatief om uw telefoon te beantwoorden.
Telefoonservice
Antwoordservice Telefoonservice zorgt dat u optimaal bereikbaar bent. Een slechte telefonische bereikbaarheid kost u klanten. Uit ervaring blijkt dat de meeste bellers geen boodschap inspreken op uw voicemail en niet terugbelt. Voorkom dus dat u opdrachten misloopt en zorg ervoor dat u altijd bereikbaar bent door gebruik te maken van Telefoonservice Antwoordservice.
Key-Net
Key Net is een professioneel customer contact center met als speerpunten inbound, outbound, ebound en fulfillment activiteiten. Key Net heeft als middelgroot callcenter gevestigd in Leiden de beschikking over 105 volledig ingerichte werkplekken.
Callcenter
Het callcenter DeVerkoopFirma biedt u telefonische acquisitie met garantie. Meer weten over onze callcenter garantie?
Callcenter
BissCo B.V. is een callcenter in Breda dat is gespecialiseerd in business to business outbound telesales. Door goed getrainde telefonische verkopers uw potentiële klanten te laten benaderen om uw producten of diensten te presenteren zijn wij in staat om effectieve leads voor u te genereren. Bij BissCo staat kwaliteit voorop. Vanuit onze callcenter vestiging in Breda werken wij voor bedrijven in heel Nederland. Ons outbound callcenter is uiterst betrouwbaar en weet de juiste bedrijven te benaderen.
M-Connect
M-Connect is een b2b telemarketingbureau. Anders dan andere telemarketing bedrijven, is M-Connect een telemarketingbureau dat werkt op basis van no-cure-no-pay. U betaalt dus alleen voor telemarketing als er afspraken voor u worden gemaakt!
SecretariA
SecretariA telefoondienst neemt al bijna 20 jaar de telefoon aan voor een groot aantal bedrijven in heel Nederland. Dat doen we graag en goed en dat kun je horen in elk gesprek.