Horeca

CafeBrains
Maximaal voordeel op horeca inkoop binnen een uniek netwerk van horecalocaties
Christiaan Meubelen
Christiaan Meubelen is al ruim 15 jaar een begrip op het gebied van horeca- project- en terrasmeubilair. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van onder andere hotels, restaurants, bars, cafés, vergaderzalen etc.
Decoratie Artikelen
Horeca Decoratie heeft vele artikelen op het gebied van inrichting voor o.a. uw huis, tuin en kantoor, restaurant, hotel of uw onderneming.


Elmo Dreams & Deco
Horeca en interieuren 300 barren op voorraad. Tuindecoratie en antiek. grootste in Benelux: 6500 m²
Gastrohome de Jong
Horeca en keukenapparatuur
Het Hostess Bureau
hostessen, hostess models, beursbemanning, beurzen, merchandising, gastvrouwen, standbemanning
Horeca borden
Willems Classics is een uniek bedrijf wat eeuwenoude emaille techniek gebruikt voor moderne communicatie. Behalve reclameborden is Willems Classics ook hét bedrijf voor emaillen horecaborden. Een ideale manier om een hotel, café of restaurant een authentieke uitstraling te geven.
Horeca Extra
Webwinkel met horeca apparatuur in alle soorten en maten!
Horeca kassa
Door onze ruime ervaring en expertise van kassasystemen hebben wij een krachtig aanbod in kassa- automatisering. Janssens kassasystemen heeft een weloverwogen selectie gemaakt van leveranciers, hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van totaaloplossingen.
Horeca Menukaarten
horecamenukaarten.nl biedt u creatieve oplossingen om uw menu te presenteren. Laat u inspireren door de mogelijkheden om meer uit uw menu te halen. We beschikken over een ruim assortiment van oplossingen. Variërend van professionele menumappen, menustandaarden tot creatief drukwerk en bijzondere menukaarten.
Horecafraude.com
Horecafraude.com behartigt belangen van horeca-ondernemers en consumenten. Fraude in de horeca veroorzaakt te hoge prijzen en een ongunstig ondernemersklimaat. De consument raakt er met de ondernemer de dupe van.
Horecamunten
Een wisselautomaat wisselt brief- en muntgeld om in biljetten en/of munten. Klanten hebben zo altijd gepast geld op zak, om dit vervolgens bij u weer uit te geven. Potentiële klanten zonder gepast geld blijven potentiële klanten. Met een automaat om te wisselen ondervangt u dit. Het werkt dus omzetverhogend.
Jooble
Jooble is de zoekmachine voor vacatures,
modeltreinen
De grootste modeltreinen site van Nederland, lees alles over modeltreinen en het bouwen van een modelspoorbaan!
Oist-exclusief
Herstoffering en nieuwe op maat gemaakte meubels voor horeca, zorginstellingen, bedrijven enz.
Oriental Ambiance
Bent u op zoek naar leuke orientaalse producten om uw bedrijf, restaurant of winkel een orientaals tintje te geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Oriental Ambiance is leverancier van oosterse lampen, Balinese Boeddhabeelden, Hindoestaanse Shiva- en Krishnabeelden en houten olifanten. U kunt bij ons terecht voor: *Handgemaakte mozaiek tafels uit Marokko; *Glasmozaiek hang- en tafellampen uit India; *Houten beelden en woonaccessoires uit Indonesië; *Kralengordijnen van glasmozaïek uit India; *Hindoestaanse houten beelden. Laat u inspireren door onze unieke collectie, elke product is met de hand vervaardigd. Voor een oriëntaalse sfeer gebruik je kleuren als blauw in Koninklijke tinten, levendige paarstinten, smaragdgroen, glinsterend saffraan en krachtig karmijnrood. Voor een 1001-nacht sfeer pas je schitterende en fonkelende metaalkleuren toe! Na de invoer van uw order kunt u uw bestelling bekijken op een proforma, waar alle bestelde artikelen en bijbehorende afbeeldingen op worden weergegeven. Wij nemen contact met u op over de aflevering. Voor nadere informatie over prijzen, leveringcondities of maatwerk klikt u op de voorwaarden of contacteer ons per mail (info@orientalambiance.nl). De prijzen op onze website zijn exclusief BTW. Voor leveringen buiten Nederland zijn andere voorwaarden van toepassing.
partycentrum
Woont u in de provincie Noord-Brabant en bent u opzoek naar een partycentrum voor een bedrijfsfeest, trouwerij, zakelijke bijeenkomst, themafeest of bedrijfsborrel? Kom dan naar Partycentrum Noord-Brabant!
Pool Bedrijfskoeling
Professionele bedrijfskoeling online bestellen.


Royal Serving
Royal Serving is een projectbureau dat gespecialiseerd is in Horeca en Hospitality. Met ruim 12 jaar ervaring in de branche, bekrachtigen wij onze visie om een onmisbare speler te worden in deze dienstverlening. Wij zijn een uitermate professionele organisatie die haar diensten verleent aan onder andere: Hotels & Restaurants, Cateraars, Beurzen, Evenementen,Congrescentra,Bars & Discotheken
Terrasverwarmer Online
Leverancier van betaalbare terrasverwarmers op gas van het Duitse kwaliteitsmerk Enders aan horeca en particulier. Gratis verzending.
www.menbcatering.nl
all-inn catering al vanaf € 11.50 all-inn barbecue al vanaf € 11.50