Multimedia

BB Systems Elektrotechniek en Audiovisuele Communicatie
Uw partner in elektrotechniek en audiovisuele communicatie
Frame4Frame
Frame4Frame filmt, monteert en brengt herinneringen tot leven. Als freelance cameraman leg ik onder meer bruiloften, jubilea en familiefeesten vast voor later. Professioneel, creatief, betrokken en volgens uw eigen wensen.
HERNO
Al uw historische smalfilms, dia's en negatieven professioneel op DVD voor een amateursprijsje.


Hulskamp Audiovisueel
Goede apparatuur kopen kan iedereen. Goed ermee omgaan en alle mogelijkheden voor uw doeleinden benutten, dát is de kunst. Hulskamp verstaat die kunst. Al meer dan 35 jaar. Als toonaangevende partner voor beeld en geluid, groot geworden door verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur. Hulskamp levert alles. Van kleinschalige presentatietools tot complexe audiovisuele installaties, complete videoproducties en grafische reclamedisplays in diverse formaten.
Jasper Dirkse producties
Audiovisuele producties/Freelance Camerawerk & Crane. Video/DVD/Multimedia producties.
michel taanman
ontwerp en uitvoering van theater/tv decors en horeca en winkelinterieurs
My voice for you (Voice-Over)
''My Voice For You'' voor al uw voice over werk! - Promotie Filmpjes - Radio/Tv Commercials - Indoor Activiteiten - Bedrijfsfilpjes Kom naar de website voor de voordelige tarieven!
NorthBay mediaproductions
Audiovisuele producties. Broadcast/Video/DVD/Multimedia producties. Corporate Films, Commercials, videoclips...
OOMENS GELUID
verhuur van omroepinstallaties voor al u buitenevenemten zoals wielerrondes- hardloopwedstrijden -voetbaltoernooi e.d
Promotiefilm en internetvideo - ClipForce
Voor al uw bedrijfsfilms, promotiefilms, internetvideo’s etc.; ClipForce biedt allerlei producties voor grote en kleine organisaties!
Videoproducties
Commercial.tv biedt zakelijke oplossingen op het gebied van (on-line) video. Video heeft de mogelijkheid om in ongeveer 30 seconden de belangrijkste aspecten van producten en/of diensten te laten zien.
Ebbers Media
Op zoek naar een bedrijfsfilm, website, webwinkel of nieuwe huisstijl? Stop met zoeken en neem contact op met Ebbers Media. Uw specialist!
Fotograaf Rene Hagens
Fotograaf Rene Hagens. Fotoproducties voor bedrijf en particulier. Bedrijf portret & productfotografie.
Sietsema Productions
Met een productie van Peter Sietsema weet u zeker dat u iets goeds in handen heeft. Jarenlange ervaring op diverse gebieden en het maken van films voor vele bedrijven hebben ons werk geperfectioneerd. Zijnde een full-service bedrijf kunt u bij ons terecht voor: • DVD projecten • Camerawerk • Videomontage • Evenementenregistratie • Full HD films • SD video's • Licht & Geluid • Het maken en bedenken van uiteenlopende videoprogramma’s • Webfilms voor de website of voor videokanalen (YouTube/ Vimeo)
Video naar DVD
Zet uw oude videobanden om naar DVD!
FilmMediaGroep
FilmMediaGroep voor professionele bedrijfsfilm en bedrijfvideo op uw website
Hierdus
Het platform waar consumenten en bedrijven elkaar ontmoeten.
SMS via internet versturen
SMS inzetten als marketingtool? Hiermee kunt u een SMS via internet versturen, ideaal!


Jelgerhuis Mediaproducties
Jelgerhuis Mediaproducties is producent van online commercials, bedrijfsfilms, videoclips maar ook kunnen wij als freelance cameraman of editor ingezet worden. Met het oog op gemak, overzicht in het aanbod en betaalbaarheid bieden wij verschillende pakketten aan.Wij verzorgen voor u het gehele traject, van briefing tot oplevering. Wij helpen u graag een stap verder in de online videowereld. Ook kunt u bij Jelgerhuis Mediaproducties terecht voor instructiefilms, video pitches, opnames van uw te verkopen woning en meer. U kunt als MKB-bedrijf bij ons terecht, daarnaast werken wij ook graag samen met partijen als uitgevers, websitebouwers, reclamebureaus, evenementenbureaus, merken maar ook winkelketens en boot- en huizenmakelaars.
GetCheapViews
Buy youtube views kopen