Administratie Kantoren

Administratiekantoor Gerlsma
Voor al uw belastingzaken en administraties; belasting , jaarrapporten , aangiften diverse belastingen
administratiekantoor J van Ommen
Een administratiekantoor waar respect en persoonlijke aandacht voorop staat. Door lage overheadkosten lagere tarieven
Afos Administraties
Administratiekantoor voor het midden- kleinbedijf.


Bijdehand-Budgetbeheer
Administratie– en adviesbureau voor Persoonsgebonden Budget bij: - aanvraag, herindicatie en besteding - betalingsoverzichten en uitbetalingen - financieel en administratief beheer Maar ook voor: - structureren privéadministratie - overige maatschappelijke dienstverlening
B€LL Financial Services
U zoekt iemand die u met alle 'bijzaken' kan helpen? Wij verzorgen financiele, administratieve, fiscale en juridische diensten voor het MKB-bedrijf, eenmanszaken, stichtingen, e.d. U zegt wat u van ons verwacht en wij zorgen ervoor! en uiteraard tegen betaalbare tarieven.
Fiscaler Belastingadvies
Fiscaler Belastingadvies is een jong en gedreven advieskantoor gevestigd in Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering aan het MKB, particulieren en het uiteenlopende fiscale spectrum tussen beide.
Kroes Belastingen & Administraties
Een vertrouwd adres voor al uw fiscale en financiele zaken
Landzaat administraties
Voor uw belastingaangifte en jaarrekening
Marfield administratie
Marfield administratie & belastingadvies. Uw boekhouding voor een vaste prijs per maand
Marfield administratie & belastingadvies Vaste prijzen!
Marfield administratie & belastingadvies. Uw boekhouding voor een vaste prijs per maand
Online boekhouden
Starting Business biedt online boekhouden tegen een vast maandelijks tarief.
Support Plus
Support Plus: Finance Outsourcing & Insourcing! Focus op uw Core ... Outsourcing op maat van Financiële-, HR- en Payrollprocessen. Krachtige oplossingen op finance gebied met interim personeel, consultancy en trainingen.
www.berkman.nl
Administratiekantoor Berkman & van der Steeg, gevestigd te Zeist, verricht werkzaamheden voor bedrijven en particulieren: bedrijfsadministratie, loonadministratie, belastingen, adviezen en detachering van personeel. Berkman & van der Steeg voert deze werkzaamheden uit door heel Nederland, waaronder Utrecht, Amsterdam, Hilversum, Amersfoort, Rotterdam en Den Haag.
Payrolling
Payrolling
WinWin Administratie Sittard
WinWin Administratie biedt u deskundige hulp bij uw administratie en fiscale zaken. Bij WinWin Administratie kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, no-nonsens mentaliteit en snelle accurate hulp. Door de lage overheadkosten kunnen wij uw administratie verwerken tegen lage tarieven.Besparingen van 40% of meer op uw huidige accountantskosten zijn zeker geen uitzondering.
mkb salarisspecialist
Of u nu op zoek bent naar een maandelijkse salarisverwerking, salarisadministratie of digitale loonstroken, Accsal Salarisspecialisten is de salarisadviseur voor al uw personeelsadministratie.
Maxol Finance Services
Maxol verzorgt administratie en boekhouding met ruime ervaring en expertise in fiscale zaken en belastingen voor MKB en particulieren. Ook debiteurenbeheer, incasso trajecten en verrichten van interim opdrachten behoren tot haar takenpakket.
Te Winkel & Partners Administraties en belasti
Te Winkel & Partners - Administraties en Belastingen Uden Uw adres in Uden en omgeving voor administraties en belastingen. Wij verzorgen de administratie en belastingaangifte voor het midden- en kleinbedrijf, ZZP'ers en particulieren. Ook starters kunnen bij ons terecht voor vragen en begeleiding. De diensten die wij u aanbieden zijn het verzorgen van de: Belastingaangifte Administraties Boekhouding Aangifte omzetbelasting Loonadministratie Fiscale aangiften


administratie voor zzp-ers en freelancers
b&d administratie partners Is een administratiekantoor dat is gespecialiseerd in het verzorgen van financiële-/ debiteurenadministraties en belastingaangiftes voor ZZP-ers, freelancers en midden en kleinbedrijf. Ook voor particuliere klanten verzorgen wij belastingaangiftes en verschaffen we inzicht in u administratie (budgetcoaching). Wij verzorgen uw complete administratie nu vanaf € 37,50 per maand inclusief alle aangiften, boekhoudsoftware en onbeperkt advies. meer weten over onze abonnementen kijk op onze website.
De Online Boekhouder
DeOnlineBoekhouder is een betaalbare en innovatieve totaaloplossing op het gebied van administratie. Deze dienstverlening combineert de innovatieve boekhoudservice Yuki met de financiële en fiscale expertise van DeOnlineBoekhouder. Als ondernemer hou je het persoonlijke contact en heb je 24/7 inzicht in je cijfers. Ideaal voor kleine ondernemers en zzp-ers.
Waack Accountants & Organisatieadviseurs
Waack Accountants & Organisatieadviseurs richt zich op het MKB en Overheid not-for-profit. Sparringpartner voor uw administratie, fiscale vragen, ISO certificeringen, tijdelijke ondersteuning en online boekhouden.
Belastingadviseurs & Boekhouders
Belastingadviseurs en Boekhouders die uw administratie en belastingaangifte verzorgen.
Financiële administratie
Finanz helpt u bij het opzetten van een financiële administratie die een solide basis vormt voor een efficiënte bedrijfsvoering en ervoor zorgt dat u uw zaken tegenover de fiscus perfect kunt onderbouwen. En natuurlijk verzorgen wij ook graag de invoer van gegevens voor u.
Mediolead administratieve diensten
Administratiekantoor met toegevoegde waarde, stelt u behoefte vast en denkt met u mee, dit alles voor een scherp tarief
Sunny C Administratiekantoor, administratie en adv
Sunny C Administratiekantoor voor boekhouding, jaarrekeningen, belastingaangiften, loonadministratie, advies en financiering.
ZZP Wereld
ZZP Wereld verzorgt administratie, boekhouding, verzekeringen en de marketing voor ZZP`ers en zorgt ook nog eens voor opdrachten.
Kubat Consultancy
Kubat Consultancy is de totaaloplossing voor iedere ondernemer! Wij hebben specialisten voor iedere issue die zich binnen een organisatie kan voordoen. Voor ZZP-ers hebben wij speciale tarieven vanaf € 150,- voor de totale administratie inclusief de BTW en IB-aangiftes!
MRL Management en Beheer BV
MRL Management en Beheer is een klantvriendelijk, betrouwbaar, professioneel en persoonlijk administratiekantoor gevestigd in Utrecht. MRL Management en Beheer is gespecialiseerd in het adviseren, verzorgen en verwerken van administraties voor het MKB en voor ZZP'ers. MRL Management en Beheer kan de kostbare tijd van de ondernemer flink besparen door de administratieve en fiscale taken volledig of deels over te nemen. Alles draait bij ons om om tevreden klanten. Een goede serviceverlening en regelmatig ontact staan daarbij centraal. Dit gecombineerd met gedegen kennis van wet- en regelgeving maakt MRL Management en Beheer een uitstekende partner voor uw gehele financiële administratie.
Administratiekantoor Mionto
Administratiekantoor Mionto is een zéér ervaren administratiekantoor, wij staan voor betaalbare, transparante kwaliteit. Nieuwe klanten krijgen het eerste jaar 50% korting. Vraag naar de voorwaarden.
succes accountancy
administratie, salarisadministratie, jaarrekeningen, winst verliesrekening, inkomstenbelasting, vennootschapbelasting
Administratiekantoor Accent te Heesch No
Administratiekantoor voor ZZP-ers, (MKB)-eenmanszaken, starters, V.O.F. en particulieren in de regio Oss/Den Bosch
BCS HRM en Salarisadministratie
anuit Den Bosch biedt BCS HRM & Salarisadministratie al ruim 30 jaar diverse ondernemingen, naar grote tevredenheid, de helpende hand op het gebied van hun HRM & Salarisadministratie. BCS levert u praktische, totaaloplossingen voor loonadministratie, personeelsadministratie en alle bijkomende onderdelen als urenregistratie, HRM administratie, competentie management, en detachering software.
Promotiecode eu
Waarschijnlijk ben je een man, tussen de 18 - 38 jaar EN op zoek naar een promotiecode van Unibet. Je gaat van site naar site maar vindt simpelweg geen code om in het vak wat daarvoor gemaakt is bij het aanmelden in te vullen. Je gaat alles sites af maar die code is gewoonweg nergens te vinden, wij van Promotiecode.eu kunnen jou helpen...
Administratiekantoor J J van Dalen
Administratiekantoor J J van Dalen is een administratiekantoor uit 's-Gravenhage dat financieel en administratief advies geeft en de gehele financiële administratie voor zowel particulieren als bedrijven op professionele wijze regelt
Dynamic Solutions
Cost effective print management provided at Dynamic Workflow Solutions. The company is passionate in delivering effective print document strategies.
Salure
Salure is een outsourcingspartner op het gebied van HR en Payroll, Internationale verloning. Keywords: kwaliteit, continuïteit, service
Cocq Makelaars
Makelaar in Amsterdam. U kunt bij Cocq Makelaars terecht voor het huren en verhuren van een woning, aan- en verkoopbemiddeling, het beheer van uw vastgoed en voor het huren van kantoorruimte.
salarisadministratie
Personeel & Salaris Nederland is gespecialiseerd in personeelsadministratie en salarisadministratie. Wij houden rekening met uw bedrijfsspecifieke loongebouw en/of CAO en ontzorgen u op werkelijk alle vlakken van personeelsmanagement.
Meijboom en Meijboom administratie
Administratiekantoor voor ondernemers en particulieren
Administratiekantoor
Ons administratiekantoor biedt een groot aantal diensten aan en legt de cijfers in duidelijke taal uit. Ook administratieve duidelijkheid? Kijk snel verder!
First Line
First-Line is ruim 20 jaar actief in de markt. Onze innovatieve oplossingen, kennis en professionals zorgen voor meer rendement uit uw software. Wij leveren onze klanten een compleet pakket op gebied van selectie, implementatie en ondersteuning van administratieve software.
Rosier Bijl van Kan administratie- &
RBvK is een administratiekantoor - belastingadviesbureau te Delft, gericht op ondernemers in het kleinbedrijf.
Arbeidsrecht Advocaat
Heeft u een arbeidsconflict? Aarzel niet en schakel direct onze arbeidsrechtadvocaten in! Nu een arbeidsrechtadvocaat! SWG advocaten biedt u een ervaren en gespecialiseerd team van arbeidsrechtadvocaten en arbeidsrechtjuristen.
ADA Groep
ADA Groep verleent al ruim twintig jaar diensten aan een brede groep van opdrachtgevers in uiteenlopende branches. ADA Groep biedt dienstverlening op het gebied van het voeren van financiële administraties, salarisadministraties, samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van alle voorkomende fiscale aangiften en advisering op diverse gebieden.