Afvalverwerking

Liebregts Afvalverwerking
Bij van Rijnsbergen-Liebregts bent u op het juiste adres! Wij verhuren u containers door HEEL NEDERLAND, niet goedkoper dan .. maar simpel weg DE GOEDKOOPSTE van Nederland! Onze kernactiviteiten bestaan uit: Containerverhuur, afvalinzameling, recycling en afvaltransport.
Maltha
Maltha is gespecialiseerd in de recycling van holglas (potten en flessen) en vlakglas (ruiten, spiegels etc). Per seconde wordt 10 kilogram glas bij Maltha aangeleverd om te worden opgewerkt tot grondstof voor de glas- en glaswolindustrie. Glas is keer op keer opnieuw te gebruiken, zonder kwaliteitsverlies!
Sloopafval
Van Happen Containers geeft organisaties en particulieren de ruimte met containers, transport en afvalinzameling (en afvoeren van afval). Van Happen Containers verhuurt en verkoopt, repareert en onderhoudt opslag- en kantoorcontainers. Tevens transporteren wij - nationaal en internationaal - containers, bulk en zware, moeilijk te laden en lossen goederen zoals aggregaten, glasbokken en steigermateriaal.


www.metaalrecycling-veraart.nl
metaalrecycling,papierrecycling,containerservice ,sloopwerken,demontagewerken,pandopleveringen ,ict-recycling,tevens diverse dingen in overleg
Firma Veraart Metaalrecycling
Wij zijn een familiebedrijf dat veel ervaring heeft opgedaan qua afvalmetalen. We hebben gekeken naar de klant's grootste ergernissen, en hebben daar oplossingen voor gezocht. Zo betaald u bijvoorbeeld geen huur voor containers.
Wesseler Oude Booijink
Wesseler-Oude Booyink is een bedrijf dat al jaren diverse specialistische werken uitvoert in grondzuigen, grondwerk, houtverkleining, zeefwerk en transport. Grondzuigen, een innovatieve methode!
Afvalverwerking tandartspraktijk
Dental Recycling Services zorgt voor milieuverantwoorde tandartsafval verwerking. Dit afval kan afkomstig zijn van tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnische laboratoria, klinieken en tandprothetisten. Recycling is het kernbegrip bij de verwerking.
metaalrecyclinghoogeveen
in en verkoop ijzer en metalen Ook kunt u bij ons terecht voor het afvoeren van u sloopafval
www.smart-systems.nl
Smart Systems zorgt voor de afvoer van oude computers en verwijdering van bestanden op harde schijven. Inkoop opkoop laptops computers en overige IT- hardware
Goedkope container
Snel en voordelig een afvalcontainer huren bij goedkope-container.nl betekent de beste kwaliteit tegen de laagste prijs! Levering van onze containers gebeurt door het hele land en overal tegen dezelfde prijzen.
PCS Totaal Service
PCS Totaal Services is 24 uur per dag bereikbaar en zodanig georganiseerd, dat uitvoering van de werkzaamheden zo snel mogelijk in Amsterdam en omgeving kan plaatsvinden. In ruim 30 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een unieke specialist op het gebied van het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van allerlei soorten toe- en afvoerleidingen.