Verslaving en stoppen met roken

e-Vapor Elektrische Sigaretten
e-Vapor Elektrische Sigaretten is Dé webshop op het gebied van elektronisch roken en aanverwante artikelen.
Michel Heeze
Rookruimtes
Mijn Leefwijze
Géén opname, géén kliniek, géén therapie! Iedere gebruiker, óf directe familie, is bij ons aan het juiste adres. Weg met de verslaving van alcohol, drugs en/of medicijnen. In de cursus 'Mijn Leefwijze' komt U te weten, wat U eigenlijk al wist! Vreemd toch?


nooitmeergokken.nl
Een website voor mensen met een gokverslaving waar informatie te vinden is en waar men door middel van een forum met elkaar in contact kunnen komen.
quit smoking now
Quit Smoking Systeem bestaat uit alle-natuurlijke kruidengeneesmiddelen die speciaal zijn ontworpen om te helpen een roker te (stoppen met roken) veiliger, sneller en eenvoudiger en goedkoper dan andere afschrikmiddelen in de markt. Zij zullen bijdragen tot het verminderen van het lichaamlijk verlangen naar nicotine en zal je helpen om te stoppen met roken voor eens en voor altijd
Ready For Change - Prive Verslavingszorg
Ready for Change biedt hulp bij het leren omgaan met verslavingsproblemen. Heb jij het gevoel dat je machteloos bent geworden over je gebruik van stimulerende middelen? Is je leven onhandelbaar geworden door je gebruik? Er is een oplossing.
Stoppen met roken
Het boekje 'Stoppen doe je zo'is een uniek hulpmiddel om voor eens en altijd de rookverslaving een halt toe te roepen. Het is op een hele duidelijke en heldere manier geschreven. Met dit boekje kan echt iedere roker een gelukkige niet-roker worden.
Verslaving roken
CrisisCare helpt je op deskundige wijze afkicken van een verslaving. Zij bieden effectieve verslavingszorg en professionele begeleiding.