Fysiotherapie

DorSano rugpijn klniek
Het DorSano rugpijn concept wordt door alle zorgverzekeraars vergoed mits fysiotherapie meeverzekert is. Gratis rugscan als u zich aanmeld via www.lage-rugpijn.nl
Fitland Heerhugowaard
Ons fitnessprogramma heet Get & Stay Fit, ofwel word fit en blijf fit! Een uniek fitnessprogramma door samenwerking van ervaren fysiotherapeuten en een team van deskundige fitnessinstructeurs met groepstraining als voornaamste kenmerk! Het programma waarbij professionele begeleiding, een klein team van enthousiaste medesporters en een individueel trainingsprogramma de speerpunten zijn. Een bijzonder effectieve manier van werken aan conditie, algehele fitheid of revalidatie. Het Get & Stay Fit principe is een training onder begeleiding van een deskundig instructeur en/of fysiotherapeut, in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers op 1 begeleider. Aan de hand van de door u ingevulde medische vragenlijst, screening en of consult door de fysiotherapeut, en een uitgebreide testmodule maken wij een persoonlijk programma voor u. Tijdens het trainingstraject is de fysiotherapeut aanwezig. Mocht u een keer niet kunnen komen, dan is inhalen van uw les op een andere dag mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om vrij te fitnessen buiten de lestijden. Wij raden wel aan om af en toe wel naar een les te gaan. Get & Stay Fit is geschikt voor iedereen. Naast algemene training zijn er ook specifieke doelgroeplessen zoals senioren, kinderen of volwassenen met overgewicht, vroege vogels, bedrijfsfitheid, fibromyalgie, verstandelijk gehandicapten, diabetes. In deze lessen bieden wij ook begeleiding door bijvoorbeeld diabetersverpleegkundige, diëtist, en overleg huisarts.
Fysiotherapie Almere FysioWalrave
FysioWalrave is een groep samenwerkende praktijken in Almere en Zeewolde. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van klachten van de rug, nek, schouder, knieën en heupen. Daarnaast hebben wij speciale beweegprogramma's voor reuma, Bechterew, Parkinson, COPD, diabetes type 2, hartfalen, rugklachten,oedeem, obesitas en fibromyalgie.


Fysiotherapie Bergstraat
Moderne praktijk midden in het centrum van Amersfoort. Voor fysiotherapie, manuele therapie, ademhalingstherapie, oedeemtherapie, echografie, Carpaaltunnel Syndroom en een fitnesszaal voor specifieke oefengroepen. Gratis parkeren.
Fysiotherapie Henk Jan Biemond
Praktijk voor Fysiotherapie, Oedeemtherapie, Revalidatie, Sportbegeleiding en McKenzietherapie
Fysiotherapie Overteylingen
Praktijk voor fysiotherapie, revalidatie, sportbegeleiding en McKenzie therapie
Fysiotherapie Zoetermeer
Fysiotherapie Zoetermeer in PWA SilerDome
Schoudertesten.nl
Website waar fysiotherapeuten en studenten fysiotherapie terecht kunnen om meer info te krijgen over de schoudertesten met filmpjes
Knietesten.nl
Website waar fysiotherapeuten en studenten fysiotherapie terecht kunnen om meer te weten te komen over de knietesten, inclusief filmpjes.
Fysio- en Manueeltherapie Hettinga
Een persoonlijke benadering en behandeling voor klachten in uw houding en bewegingen, in Bedrijvencentrum ‘Emmastate’, Leeuwarden.
Fysiosport & Therapie Midden-Brabant
Fysio Sport & Therapie Midden Brabant is de deskundige op het gebied van bewegen. Naast reguliere fysiotherapie, beschikken onze fysiotherapeuten allen over hun eigen specialisme. Wij verzorgen zowel individuele fysiotherapie als groepsfysiotherapie, en doen dit in onze praktijk in Tilburg Noord (nabij het Wagnerplein) als ook in onze dependance bij Multifit in Hilvarenbeek.
Fysiotherapie Tilanus Wolvega
Fysiotherapie-Tilanus te Wolvega voor fysiotherapie, bekkentherapie, bekken-bodem therapie en oedeemtherapie.
Ann Taveirne praktijk voor fysiotherapie
Wat wij als praktijk voor fysiotherapie Ann Taveirne aan u kunnen bieden zijn de volgende behandelingsmogelijkheden: algemene fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie en myofasciale therapie (dry needling). Praktijkdoelstellingen: Wij snappen de patiënt als geen ander, weten wat hen beweegt Wij hebben verstand van zaken, en zijn voorstander en initiator voor regionale samenwerking. Kwaliteit en gedrevenheid van eigen mensen hebben prioriteit Sleutelwoorden voor de praktijk zijn: Integer, toonaangevend, oplossingsgericht, persoonlijk aanpak, innovatief, regionaal nadrukkelijk aanwezig en prestatiegericht
Psychosomatiek Triade
Triade houd zich bezig met psychosomatische fysiotherapie. Een psychosomatisch werkend fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spannings- of stressgerelateerde klachten. Bij deze klachten speelt in de behandeling het leren omgaan met stress en spanning een belangrijke rol.