Thuiszorg

Cuidado-PGB
Wilt u PGB aanvragen en weet u niet hoe u dit kan doen. Of heeft u wellicht PGB maar moeite met de administratie er omheen? Dan kunnen wij iets voor u betekenen, wij vragen de PGB aan, of een herindicatie en regelen alles eromheen indien u dit wenst. Ook als u moeite heeft met uw dagelijkse administratie kunnen wij u hierin bijstaan. Een eerste advies gesprek kost u niets, wij komen naar u toe en nemen samen met u de mogelijkheden door. Tevens is het mogelijk voor instellingen om ons in te schakelen. U kunt een kijkje nemen op de website en dan het contactformulier invullen of rechtstreeks met ons bellen op tel 06-23376806.
Gezondheidszorg Thuis Bloemers
Thuiszorg/natuurgeneeskundige therapieen/reiki
Maatijden aan huis
Maaltijdservice, maaltijden aan huis


Thuiszorgshop.nl
De thuiszorgwinkel op internet van een groot aantal reguliere thuiszorgorganisaties.
Zoekjezorg.nl
Zoekjezorg is de website voor het zoeken en beoordelen van de juiste zorg. Het aanbod zorgverleners wordt dagelijks uitgebreid en verbeterd.
Mycura Thuiszorg
Thuiszorg zonder winstoogmerk, met een vast gezicht. Diverse vormen van thuiszorg mogelijk, belt u gerust voor meer inlichtingen.
Medical careshop
Medical Careshop is een betrouwbare partner als het gaat om verkoop van hulpmiddelen aan particulieren, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en diverse instellingen in de gezondheidszorg.
medihandschoen.nl
wegwerphandschoenen voor kappers, kraamzorg, thuiszorg, beauty, wellness, schoonheidsinstituten, etc.
thuiszorg en ondersteuning maastricht
Thuiszorg en Ondersteuning Maastricht is klein zorgbureau in Maastricht en omstreken. U kunt bij terecht voor hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging, ondersteunende begeleiding en computerservice.
Douche Brancard
Een onderdeel in de ouderenzorg of thuiszorg is het wassen van ouderen. Dit wordt soms ongemakkelijk gemaakt door krappe douches en oncomfortabele douchestoelen. Om het uw patiënt comfortabeler te maken en u het wassen gemakkelijker is de douchebrancard een uitkomst. Op een douchebrancard kunt u de patiënt rustig neerleggen op bijvoorbeeld de rug. Het water gaat door het matras waarop de cliënt ligt heen en wordt naar een hoek gedreven waar het water kan worden afgevoerd. De douchebrancard is aan beide zijden te bedienen. Het verzorgend personeel kan zich hierdoor vrij om de douchebrancard heen bewegen, wat het wassen vergemakkelijkt. De douchebrancard is goed verplaatsbaar en kan gemanoeuvreerd worden in krappe ruimtes. Heeft u te weinig ruimte in de badkamer of wasruimte? Dan kunnen wij ook een opklapbare douchebrancard.
Dagelijkse Hulpmiddelen
DagelijkseHulpmiddelen.nl biedt U alle middelen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven. Van rollators tot douchestoelen, van helping hands tot aankleedhulpmiddelen. Bij ons vind u het ruimste assortiment tegen de beste prijs.
Braces Specialist
Vrijheid in beweging. Op deze website vindt u braces van de beste kwaliteit. U zult snel verlichting voelen met bijvoorbeeld onze strapping bij tenniselleboog, polsbraces bij carpaal tunnel, een steungordel bij bekkeninstabiliteit of inlegzolen bij hielspoor.
Ziekenhuisbed - hooglaagbed
Zoekt u een comfortabele manier om na de nachtrust uit uw bed te komen? Dan bent u op zoek naar een ziekenhuisbed of hooglaagbed van Medical Careshop. Met een ziekenhuisbed (hooglaagbed) kunt u gemakkelijker in- en uitstappen en ook nog eens op een comfortabele manier instellen voor uw rug zodat u kunt genieten van een goede nachtrust.
Extra
Thuiszorg Pantein serviceorganisatie
Anouk de Wiel
Wij EasyHomeLift zijn de woonhuisliftspecialisten die u zoekt! Wij werken met een slimme methode genaamd ‘vloerluikprincipe’ dit wordt volstaan met het aanbrengen van slechts een plafondsparing en is een permanente liftschacht niet benodigd. Onze cabineruimte is geschikt voor het vervoeren van een persoon in een rolstoel. De half open cabine in combinatie met gedeeltelijk transparante panelen zorgen voor een ruimtelijk beleving.
FlexiCura
FlexiCura is een thuiszorgleverancier dat is opgericht in 1998. Bij FlexiCura werken ongeveer 320 vakkundige mensen. Zij bieden u een geïntegreerde zorg- en dienstverlening die het mogelijk maakt voor u om thuis te blijven wonen. FlexiCura onderscheidt zich als professionele zorgverlener door op flexibele wijze kwalitatieve zorg te leveren waarbij een persoonlijke en duurzame relatie met de cliënt voorop staat.