Tandarts en Mondhygieniste

123wit.be
Thuis veilig en snel tanden bleken. Wittere tanden voor iedereen
frissetanden
Alles op het gebied van een optimale mondgezondheid.
Jeugdtandverzorging
De basis voor een gebit dat een levenlang meegaat wordt gelegd in de kinderjaren. Hoe eerder een kind leert om zijn/haar gebit te verzorgen hoe minder er later ingegrepen hoeft te worden door de tandarts. Binnen de tandheelkunde is jeugdtandverzorging een specialisme. Een kind komt via de school -vaak zelfs al eerder- voor het eerst bij de tandarts van de jeugdtandverzorging. Daar wordt veel tijd voor het kind genomen en natuurlijk ook voor de ouders. Eerst goed leren poetsen, in het begin nog met hulp van de ouders. Later leert het kind om alles zelf te doen. Niet alleen dat het moet maar vooral waarom. Met deze kennis op zak zal het kind van jongs af aan een gezond gebit hebben én houden. Dit is niet alleen een lekker gevoel maar het staat ook nog eens leuk. Je gebit heb je immers niet alleen om te kauwen!


Mondhygiene praktijk Hengelo
Website omtrend mondzorg gebitsreiniging tandsteenverwijderen preventieve paradontale behandelingen poetsinstructies door marloes eijsink.
Mondhygienepraktijk de Schelde Vlissingen
Mondhygiënepraktijk de Schelde in Vlissingen is een praktijk waar drie ervaren mondhygiënisten werkzaam zijn. Er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Onze visie is dan ook om u de juiste professionele behandeling te geven met respect voor uw wensen.
Negrea Tandartsen
De tandarts en het team van Negrea Tandartsen bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.
Tand Correct
Wilt u gezonde en stralende tanden tegen een betaalbare prijs? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij combineren uw behandeling met een onvergetelijke vakantie in Antalya of in Istanbul en zorgen dat u met een stralende lach terugkomt naar Nederland. Zie www.tandcorrect.nl voor meer info
Tandarts Beck Ede-Gld
Met ons team verzorgen wij al jarenlang tandheelkundige behandelingen voor kinderen en volwassenen en zijn wij verantwoordelijk voor voor vele stralende glimlachen in Ede en omstreken. Met hoogwaardige tandheelkunde in een gemoedelijke sfeer en met professioneel en persoonlijk personeel proberen wij uw tandartsbezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Wij zien u dan ook graag weer met een glimlach vertrekken.
Tandartspraktijk Nedereind
Onze tandartspraktijk is een moderne praktijk die sinds 2003 is gevestigd in Nieuwegein. Onder leiding van tandarts en eigenaar Litsa Nalmbanti zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een gezellige groepspraktijk met een hecht en veelzijdig team. U kunt bij ons terecht voor alle tandarts- en mondhygiëne behandelingen.
Tanden bleken
Een stralend wit gebit is nu voor iedereen mogelijk, dus ook voor jou! The White Smile Company, de nr. 1 voor witte tanden, als enige in Nederland volledig gespecialiseerd in het bleken van tanden. Je kent ons wel van de TV. Je loopt na 1 behandeling stralend naar buiten met een mooi en fris gebit, waar je vele jaren van kunt genieten, iedere keer als je in de spiegel kijkt. En dit terwijl het je nog geen €150,- heeft gekost.