Algemeen

Acupunctum, Acupunctuur in Groningen en Vries
Acupunctum, Acupunctuur in Groningen en Vries
Afhouden van infecties in de tandartspra
Voldoen aan de wettelijke zorgplicht en wettelijke regelingen is voor tandspecialisten een hele klus in de tandartspraktijk. DRS praktijkspecialisten kunnen gebit en mondzorg specialsiten helpen bij de implementatie van de zorgplicht in de tandheelkundige praktijk.
Aging Well
Aging Well biedt iedere professional die zich toekomstgericht oriënteert op de beauty- en wellnessmarkt in één dag een overzicht van wereldwijde trends. Het evenement geeft u antwoord op drie belangrijke vragen: 1 Hoe speel ik in op de veranderende mentaliteit van de consument en vergrijzing? 2 Welke kansen biedt het wegvallen van de muren tussen 'wellness/care/cure'? 3 Waar gaat het heen in de toekomst? Topsprekers uit verschillende disciplines werken mee aan de invulling van een uniek en inspirerend programma. Hierdoor biedt Aging Well u een blik in de toekomst, waarin beauty en wellness één zijn en elkaar optimaal versterken. Immers: de vitale balans tussen body en mind ontstaat door goede voeding, bewegen, goede huid- en lichaamsverzorging, ontspanning... AGING WELL van nu naar morgen.


Aloe Vera Benelux
Aloe Vera Benelux, uw leverancier van kwaliteit Aloe Vera. Door de reinigende werking van de aloe vera in uw maag/darmstelsel en de meer dan 200 vitaminen en mineralen gaan er voor zorgen dat u zich weer fantastisch gaat voelen. Ook uitwendig is de Aloe Vera geweldig. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op voor een persoonlijk advies.
Aloeveraonline
Plantaardige producten om uw weerstand te verhogen
aquasmarter.nl
De Aquasmarter zorgt voor gezond en veilig water zonder chloor. Vijf gezonde mineralen (koolstof, palladium, koper, zink, zilver) bieden ons een perfecte waterkwaliteit aan, voor een zachte huid, géén geïrriteerde ogen en géén nevenwerkingen bij afwezigheid van gevaarlijke bijprodukten. Een verbazend resultaat met een beperkte vrijgave van mineralen.
Aromatherapie uit Ecuador
In Ecuador bereiken kruiden hun maximale potentie en kracht. Deze weldadige en geneeskrachtige producten bevatten 100% geconcentreerd zuivere natuurlijke oliën uit krachtige maagdelijke gronden, waarvan de voedingstoffen uit gebieden komen met gevarieerde ecosystemen. Er zijn geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen toegevoegd, alles is puur natuur! "De levenskracht van de plant zit opgeborgen in de olie, het is een drager van het licht of schenker van leven". Verwen uzelf met deze betoverende beleving en maak kennis met deze cultuur. Onze producten worden gratis door heel Nederland bezorgd (u betaalt geen verzendkosten). Veel winkel plezier! Susana Romo Garcia
Baby en Kind
zwanger zijn, moeder worden. webshop: wat nodig is,moet mooi zijn forum: om te praten website: up to date info
Baby-wijzer.nl
Vind hier alles over zwanger worden, de zwangerschap, de bevalling en je baby.
basicwaterfilter
Doulton en British Berkefeld drinkwater filters
Bewust-ZIJN
Ziek - gezond - Vitaal! Bent U ook op zoek naar een gelukkig leven, een gezond lichaam, een goede relatie , Innerlijke groei, Spiritualiteit, stress bestendiger. Kijk wat Bewust-ZIJN U te bieden heeft.
Beyond Medical
Beyond Medical biedt flexibele mogelijkheden aan, consumenten, ziekenhuizen, instellingen, groothandels, dealers, webshops en zorgverzekeraars Beyond Medical biedt een brede range aan medische hulpmiddelen, maar ook zorgartikelen en producten die he
Biovitamins
Bij Biovitamins alleen Eerlijke en Natuurlijke Biologische Vitamines, Mineralen, Voeding en Cosmetica Van Hoogwaardige Kwaliteit. Focus op welzijn
Blozen
Bloos je vaak? Vind je het verschrikkelijk dat je zo vaak moet blozen? Natuurlijk is blozen een natuurlijk verschijnsel maar er zijn vele mensen die om het minste en geringste al moeten blozen. Erg vervelend en ongemakkelijk. Je kunt er gelukkig iets aan doen! Kijk snel op de website voor meer informatie!
Burnout symptomen
Burnout symptomen zijn vaak gelijk aan normale lichamelijke klachten. Als je bijvoorbeeld vaak grieperig bent of een koortslip hebt, dan denk je toch niet meteen aan burnout symptomen? Bovendien zullen mensen die al niet naar hun lichaam willen luisteren, deze klachten als onzin of als toeval afdoen. Door naar de combinatie van burnout symptomen te kijken, krijg je een beter beeld.
Centrum eikenhof
Graag helpen we je aan een beter en leuk(er) leven. Je zit niet lekker in je vel door b.v. problemen in je relatie, op het werk of dergelijke. Ook bij seksueel misbruik (in je jeugd), verslavingen van jezelf (roken, drank of drugs), huiselijk geweld van nu of toen, bij het verlies van een dierbaar iemand of je weet gewoon niet wat er is maar je voelt je leeg en n iet gelukkig. Dan kun je terecht in Centrum Eikenhof waar Yvonne Hof-Brouwers (oprichtster van het Centrum, wat voorheen ?XY praktijk voor psychosociaal natuurgeneeskundige therapie?heette en in Oost-Souburg gevestigd was.
Chiropractie, chiropractor, Friesland
RugZorgKliniek is een praktijk voor chiropractie. Chiropractie verbetert hoofdpijn, rugpijn en gezondheid.
clienteninformatie
gebruikers awbz zorg


Comfortkousen.nl
Steunkousen met groot draagcomfort. Effectief tegen zware, gezwollen benen en spataders. Vooral na een dag lang staan. Door de speciale compressie verbeteren Comfortkousen de bloedsomloop en verminderen vochtophoping. Je benen benen voelen weer gezond en energiek. Op het werk, thuis, bij lange reizen of tijdens het sporten.
Crystaljoy
Body & mind healing
Curabel Health Care Professionals
beweging geweest als de laatste jaren. Bezuinigingen en het korten van budgetten zijn vraagstukken, waar directies van zorginstellingen en zorgaanbieders continue mee worden geconfronteerd. Waar vroeger de zorg centraal stond, vragen nu efficiency, kwaliteit en kostenbeheersing om tenminste dezelfde aandacht. Vergrijzing en baanbrekende, maar kostbare nieuwe behandelmethodes zetten budgetten onder druk. Als reactie daarop tracht de overheid door de introductie van marktwerking besparingen af te dwingen. Geen eenvoudige opgave voor een management, dat weinig tot geen ervaring heeft met de zakelijke aanpak die samenhangt met de overgang van de publieke naar private sector. De adviseurs van Curabel zijn gespecialiseerd in dit veranderingsproces en ondersteunen directies van zorgaanbieders, zoals ziekenhuizen, ZBC’s en privéklinieken, waar het gaat om bedrijfseconomische en/of bedrijfskundige vraagstukken.
Darmspoeling ~ Colonhydrotherapie ~ Darmspoelen
website die veel bezocht wordt door mensen met gezondheidsproblemen, maar ook door mensen die interesse hebben in preventieve gezondheidszorg, dus om in onze moderne tijd gezond te BLIJVEN. 70% van alle ziekten ontstaat vanuit de darmen. Een absolute oplossing om van allerlei lichamelijke klachten af te komen is Colonhydrotherapie. Uw darm wordt op een aangename en veilige manier professioneel gereinigd. Trefwoorden: hoge darmspoelingen, darmreiniging, ontslakking dikke darm, via geavanceerd apparaat, gesloten systeem, effectieve, veilige, comfortabele en discrete methode, door gecertificeerd colon-hydrotherapist; natuurlijk alternatief, preventieve gezondheidszorg, voorkomen is beter dan genezen.
De hielspoor dokter
De originele Gel-Massage zolenDe werking van de originele Gel-Massage zolen bij hielspoorTips voor gebruikAlles over hielspoor en hielspoorpijnZijn er oplossingen tegen hielspoor en hielspoorpijn?Waarom Dekos gelzolen bij hielspoor en hielspoorpijn!
de zonnevlecht
Het gezondheids- en opleidingscentrum van "De Zonnevlecht" is gespecialiseerd in een groot aantal conventionele alsook moderne behandeltechnieken op natuurgeneeskundig en alternatief gebied. Tevens behoort de Zonnevlecht tot de koplopers met betrekking tot het geven van cursussen op dit gebied.
Dieet.nl
De dieet en sportvoeding site van Nederland - Een gezond Alternatief!
Direct Online Professionele Hulp!
Hulp Bij: Relatieproblemen–Burnout–Rouwverwerking–Traumaverwerking–Depressie–Eenzaamheid–Opvoeding–Loopbaanadvies–Afslanken–Onzekerheid–Individuele coaching
Docteronline.nl
Bij dokteronline.com kunt u uw recept en medicijn online bestellen. Uw medicijnen worden per aangetekende post verstuurd door een verzendapotheek.
Dovital
In onze webwinkel verkopen wij vitaliteitsproducten voor mens en dier, Dovital is gespecialiseerd in de duivensport.
Drinkwaterfilters
Kwalitatieve drinkwaterfilters voor thuis, onderweg of op de camping van de merken Doulton & British Berkefeld. Uitvoerig getest door meerdere onafhankelijke instanties. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.
DS Verzorgd Wonen
DS Verzorgd Wonen is een organisatie gespecialiseerd in het opzetten van woonzorgcombinaties voor ouderen op exclusieve, monumentale locaties. Ons doel is hierbij dat bewoners dankzij op maat gesneden zorg en professionele dienstverlening in staat zijn om hun persoonlijke levensstijl zo lang mogelijk door te zetten, met het gevoel "thuis" te wonen.
edbowater
We supply in water treatment products and water purifying equipment. Clean water of the utmost essence when drinking water is concerned. But also in industrial and commercial settings water filtration is a most necessary factor. A treatment plant filters polluted water to a needed standard.
EHBO producten
Bij EHBO-Centrum kunnen verschillende artikelen worden besteld die gebruikt worden bij EHBO en BHV.
ehbo2learn
Ehbo, reanimatie lessen in Beek en Donk
Erectiestoornis-Startkabel
Deze site bevat veel informatie en behandelmethodes tegen erectiestoornissen.
Erik de Jong
UltraShape Nederland bied de Ultra Shape behandeling aan, het nieuwe alternatief voor liposuctie. Verlies veilig en pijnloos 2 tot 3 cm per behandeling met ultrasoon geluid (niersteenvergruizing).
Extravital
Op weg naar een goede lichamelijke en geestelijke balans, biedt Extravital u de meest kwalitatieve lijn op het gebied van gezondheidsproducten die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is.
FamousHiar
natuurlijk haargroei middel voor vrouwen besteld kan worden. FamousHair brengt eigen haarkleur terug, zorgt dat het haar makkelijk te stylen is en laat het haar glanzen en stralen van gezondheid. Met FamousHair wordt het haar snel stevig en mooi!
Feel Energic
Health Play producten met negatieve ionen en FIR, op basis van NANO technologie
Femcare
Echte schoonheid groeit van binnenuit. Al bij de geboorte is duidelijk hoe belangrijk voeding voor de mens is. We willen het beste voor ons kind, vooral vrouwen voelen instinctief dat goede voeding voor het kind van grote invloed is. Femcare ontwikkelde een lijn voedingssupplementen die ieder schoonheids aspect van uw lichaam afzonderlijk voedt en activeert.
FitLine Products international webshop
International FitLine webshop in many languages
fitnessapparaat.nl
Fitnessapparaten
Forever Wellness
Massage Praktijk, Aloe Vera producten van Forever Living products
Gewoon Herbalife
Online webwinkel voor al uw Herbalife.
gezond aloe
De gezondste website met bekende merken en veel aanbiedingen. Met o.a.pure Aloe Vera producten voor kind,volwassenen en (huis)dieren. Gezondheid en gewicht beheersing.Producten van bekende merken.
Gezond in actie
Afslanken of aankomen met producten van Herbalife.
Gezond-gezondheid.nl
Gezond-gezondheid.nl is een initiatief met als doel kwalitatieve en nuttige informatie rond gezondheid te verstrekken. Op een eenvoudig geschreven manier trachten we door middel van vraagjes zoals wat, hoe en waarom een antwoord te geven.
Gezonder-afvallen.nl
Tips en info om gezond en blijvend af te vallen.
gilhuis osteopathie
osteopathie is een geneeswijze die de oorzaak van de klachten achterhaalt. Gekeken wordt naar de beweeglijkheid/ onderlingen relaties tussen spieren,wervelkolom, gewrichten, schedel en organen.
GLUCO.nl
Webshop voor voedingssupplementen, waaronder de als best geteste glucosamine (GlucoMotion), visolie en afslankproducten. Gegarandeerd de laagste prijs en snel in huis.
Glucosamine-startkabel
Deze site bevat veel informatie en behandelmethodes met glucosamine.
Goodlite lichttherapie
Lichttherapie en lichttherapielampen tegen winterdepressie.
Haartransplantatie in Turkije
Om met een gerust hart een haartransplantatie te ondergaan in Turkije gaat uw via haartransplantatie-turkije.
Haaruitval
Informatieve website over haaruitval. Hier vindt u meer informatie over soorten haaruitval en mogelijke oorzaken.
Havelock Clinic
Chiropractor therapists at Maidenhead Podiatry, Havelock treat patients on a wide range of conditions such as sport injuries, joint pain and more.
Herpes Lotgenoten
Ontmoetingspunt voor mensen met herpes. Stel je vragen op forums, kom langs in de chatbox en vind informatie via diverse links.
Herpeschannel
Een informatieve site over het herpesvirus. Om met lotgenoten in contact te komen is er een forum en chatbox aanwezig.
IC-TODAY
Forum voor mensen met blaasproblemen - Interstitiele Cystitis - Blaaspijnsyndroom
Infoblog
Alles wat je moet weten over je gezondheid
Infraled DPL Lichttherapie
Infraled DPL Lichttherapie. Dermatologisch infrarood LED licht bij huidproblemen en veroudering.
Ispirit. Gesundheit & Kunst
spirituele healing, stervensbegeleiding, seminars, projekten, forum, stoelmassage, klankschalenmassage, kunst en bodypaint
jeugdpuistjes-startkabel
Deze site bevat veel informatie en behandelmethodes met jeugdpuistjes.
Kalfsvlees
Een kalf als restproduct van een melkkoe? Ja dat zijn ze, kalfjes leven in dichte muren en krijgen geen buitenlucht. Wakker Dier vecht voor het vleeskalf!
Kerstholt Pedagogisch Adviesbureau
Mariette Kerstholt is als GZ-psycholoog/Orthopedagoog werkzaam voor scholen, instellingen en particulieren. Bij KPA kunt u onder meer terecht voor onderzoek naar: - leervorderingen - capaciteiten - dyslexie (lees en/of spellingproblemen) - dyscalculie ( rekenproblemen) - sociaal-emotioneel functioneren
kindercoach
Een kindercoach zorgt ervoor dat een kind weer in zijn/haar eigen kunnen gaat geloven. Kindercoach Jeanet werkt oplossings- en kwaliteitsgericht. Kijk op onze website voor meer informatie over kindercoaching
Koortslip behandeling met Virulite licht
Koortslipbehandeling met Virulite lichttherapie. Met 180-dagen-tevredenheidsgarantie.
Kriebelhoest
Wanneer je last hebt van kriebelhoest, kan dit vervelend zijn. Probeer er goed op te letten in wat voor ruimtes je je begeeft, zodat je geen extra prikkels krijgt die het hoesten kunnen veroorzaken. Om kriebelhoest tegen te gaan kun je hoestdrank gebruiken om de keel en de luchtwegen te smeren.
Levi Witteveen
Tandenborstelwinkel.nl is een webwinkel met een breed assortiment aan producten. Wij bieden onder andere producten voor tandverzorging aan.
Lichaamverzorging
De site met alles over verzorging van je lichaam, handige tips en natuurlijk kan je alles online kopen met betrekking tot het goed verzorgen van je lichaam.
LigWijzer.nl
Ligwijzer.nl lig wijzer, slaap beter ! Nieuwe website met uitgebreide informatie over kussens, slaaphouding, voorkomen van hoofd-, nek-en rugpijn. Tevens vind je hier het unieke verstelbaar Hi4 hoofdkussen en Mikoala lichaamskussen. En veel tips die je slaapcomfort ten goede zullen komen.
Littekens-startkabel
Deze site bevat veel informatie en behandelmethodes met littekens.
Logopediepraktijk Oosterwijk, Hoogeveen
Allround logopediepraktijk waar zowel kinderen als volwassenen onderzocht en behandeld kunnen worden. Tevens wekelijks aanwezig in MC Eikstaete te Hoogeveen
Lotgenootje.nl
Ontdek waar uw lotgenoten zijn.
Maatschappelijkwerk
Maatschappelijkwerk regio Utrecht.
Maca
Verkoop van het natuurlijk voedingssuplement Maca. Maca geeft (sexuele) energie bij mannen en vrouwen en Maca verlicht de symptomen van de menopauze, zoals opvliegers. Maca wordt ook wel 'natuurlijk Viagra' genoemd of 'Peruviaans Ginseng'.
Mamacorp webwinkel
Mamacorp is een webwinkel voor de vrouw van jong tot oud met een aanbod van novelty gezondheids- en beautyproducten.
matrascleaner professioneel
huisstofmijt allergie?? gebruikt u medicijnen? laat uw matras(sen)jaarlijks reinigen en u bent van de problemen af
Maximientje Kindervitamine
Per 1 januari ligt er een nieuwe kindervitamine in de winkels; Maximientje. Een voedingssupplement voor kinderen op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige zoet- of kleurstoffen. Maximientje Multi Choco bevat 19 vitamines en mineralen van hoogstaande kwaliteit. Uniek aan deze multivitamine voor kinderen is dat ze komen in de vorm van een chocolatemuntje. Maximientje is geschikt voor kinderen vanaf 1 ½ jaar.
Medgids
Medgids.nl is een zoekportaal voor het vinden van zorgverleners en zorgorganisaties in Nederland. U kunt zien wie waar werkt en wat de contactgegevens zijn. Naast dat we zelf proactief zijn in het actualiseren van ons bestand kan iedereen ons meehelpen: alle bezoekers van de website kunnen wijzigingen doorgeven. Medgids verifieert en controleert deze verzoeken voordat ze worden doorgevoerd. Zo zorgen we samen voor een up-to-date bestand van zorgverlenend Nederland. U vindt bij ons alle typen zorgverleners en zorgorganisaties zoals: huisartsen, medisch specialisten, apothekers, ziekenhuizen, GGZ instellingen en klinieken. Een vermelding op Medgids.nl is gratis.
medical premium
online medisch consult, online second opinion, medisch platform
Medicijnnet.nl
Medicijnnet Heeft voor alle mogelijk kwalen wel iets. Bij een goede voorbereiding van de vakantie kan een bezoek aan medicijnnet.nl niet ontbreken. Maar ook voor slaapproblemen, erectieproblemen, afvallen, babies, homepathie, etc. Je kunt altijd terecht bij medicijnnet.nl
Mesotherapie
Nagelproblemen? Cosmetische kliniek voor uw haar-, huid- en nagelproblemen. Uniek in Nederland door grote expertise in veelvoorkomende haar- en nagelziekten.
mijnervaringenmetautisme
Dit is een website voor lotgenoten met iemand met autisme.
Mondhygiëne Praktijk Apeldoorn
De Mondhygiëne Praktijk Apeldoorn is gespecialiseerd in mondhygiëne, parodontolgie en implantologie. De mondhygiënist heeft een eigen specifieke deskundigheid op het gebied van mondverzorging en het behandelen van ontstoken tandvlees. Hierbij richten wij ons op kwaliteit en een goede mondzorg. Centraal staat u als patiënt. In overleg met u stellen wij een behandelplan op. De praktijk is toegankelijk voor alle patiënten. U heeft altijd dezelfde behandelaar. Er is voldoende ruimte en tijd voor overleg en vragen. Via preventie en nazorg bieden wij u de mogelijkheid uw gebit en tandvlees gezond en in goede conditie te houden. Een behandeling in de praktijk vindt plaats volgens afspraak. U kunt hiervoor met de praktijk contact opnemen via het telefoonnummer 055-3015673. De praktijk werkt samen met andere zorg aanbieders, zoals tandartsen, parodontologen, kaakchirurgen en huisartsen.
NewFigure Zoetermeer
NewFigure Clinic Zoetermeer, New Figure, NewFigure, NewFigure afslanken, afvallen, afslanken, gezond gewicht.
Ondersteunde communicatie
Communicatie hulpmiddelen voor dyslexie, gehandicapten etc. Eelke Verschuur is de specialist voor ondersteunde communicatie.
Online apotheek
Bij OnlinePharmaBox kunt u makkelijk vertrouwde apotheekproducten kopen aan voordelige prijzen. U kunt meer dan 10000 producten aankopen in een beveiligde omgeveing. Bezoek de webshop nu.
Oral Comp. International B.V.
Welkom op de website van de kliniek voor tandheelkundige implantologie. De kliniek voor tandheelkundige implantologie is een algemene praktijk waar behalve de implantologie, ook alle andere tandheelkundige behandelingen plaatsvinden zoals cosmetische tandheelkunde, uitgebreide kroon- en brugwerk en angstbehandeling.
Organo gold
Koffie met toevoeging van 100% gecertificeerde biologische Ganoderma Lucidum, het "wonderkruid"
Ortho-sanitas.nl
Gezondheidscoach, praktijk voor natuurgeneeskunde (orthomoleculair, NES, NLP-coaching)Voor preventie eb behandeling van o.a. AdHD, Dyslectie, overgewicht, hart-en vaataandoeningen, Crohn, vermoeidheidssyndromen.
ovine.nl
Bestel nu je IonKids child locater via www.ovine.nl
Passieve lift
Tilcentrum is één van de grootste aanbieders op het gebied van til- en transferhulpmiddelen in de gezondheidszorg. In ons assortiment vindt je onder andere tilliften, plafondliften, tilbanden en douchebrancards.
pedicure pedicurepunt
PedicurePunt heeft zich gespecialiseerd in; - Diabetische & Reumatische voet - Nagelbeugel techniek - Kalk & Schimmel nagels - Ingegroeide nagels - Likdoorns & Overtollig eelt etc.
PersonalRelatieCoach - verander je relat
Relatiecoach helpt stellen die relatieproblemen hebben.
Powerfulsource
Het is een website voor lotgenoten, met aandoeningen zoals herpes, apneu, borderline en otosclerose. Er is een forum en een chatbox aanwezig.
PractiComfort Traplift
Bent u op zoek naar een veilige en voordelige traplift? PractiComfort heeft altijd een traplift die bij u past! Hierdoor kunt u uw zelfstandigheid gemakkelijk behouden en langer in uw huidige woning blijven wonen.
praktijk ik ben
praktijk voor alternatieve geneeswijzen en gesprekstherapie
Praktijk voor GestaltPsychotherapie
voor individuele therapie en relatietherapie met twee therapeuten.
praktijkbetula.nl
Natuurgeneeskundige praktijk waarbij met counseling en lichaamsgerichte therapieën wordt gewerkt.
Privatescan Total Body Scan
De Total Body Scan van Privatescan. Bekend van TV en marktleider in de meest uitgebreide total body scan van Europa.
Progenion luchtreinigers
Progenion luchtreiniger, luchtbevochtigers, luchtontvochtigers en meetinstrumenten. Progenion is een jonge dynamische organisatie, die zich voornamelijk concentreert op de ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde luchtreinigingstechnieken. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door de zakenpartners R. Doornbos en G. Scholten. Doelstelling van Progenion is het leveren van een belangrijke bijdrage aan onze gezondheid en ons welbevinden door middel van moderne luchtreinigingstechnologie. Daarbij legt Progenion de focus op het voortdurend innoveren en verbeteren van de apparatuur en toegepaste systemen. Progenion is een internationaal georiënteerde onderneming; productie en verkoop vinden plaats in diverse landen in Europa alsmede in het Verre Oosten.
Prostaat-Startkabel
Deze site bevat veel informatie en behandelmethodes voor de prostaat. Tevens kunt u hier online middelen bestellen.
Prostaformula
Prostaformula beschermt de prostaat, verhelpt en voorkomt prostaat problemen.
Psychologenpraktijk Van Es
Mw.drs.M.N.van Es (Psycholoog NIP) praktijk voor psychologische hulpverlening, persoonlijkheidspsychologie en coaching
Psycholoog
Wat is een psycholoog, wat doet een psycholoog, hoe kan ik een psycholoog worden en waar vind ik een goede psycholoog?
Puistjes
Heb je last van puistjes? Geen probleem, wij help je ze te verbergen, er vanaf te komen en te voorkomen dat ze weer terug komen. Meer info? Lees onze tips.
Quantum Pendant
De Quantum Pendant werkt gezondheidsondersteunend. Het endocriene stelsel, het zenuwstelsel, het metabolisme, de mentale en emotionele vermogens ondervinden de heilzame uitwerking van deze extra levensenergie. Het gevolg is vaak dat je tijdens het dragen van de Quantum Pendant je energieker voelt, minder snel geïrriteerd bent, een betere spijsvertering/stoelgang hebt en minder pijn ondervindt. Let wel: aanwezige schade in het lichaam wordt door de Quantum Pendant niet ongedaan gemaakt! De levenskwaliteit wordt met de Quantum Pendant beslist op een hoger niveau gebracht. De vele getuigenissen tonen aan dat de effecten zeer breed gaan van het wegnemen van pijnen tot het verwerken van trauma’s.
rebels uitvaart
Wij zijn een uitvaartonderneming in de regio ’t Gooi en Almere, opgericht in 1815. Sindsdien staan wij voor betrokkenheid, persoonlijke aandacht en leggen wij de focus op individuele wensen. U kunt bij ons terecht voor een complete uitvaart, begrafenis, crematie en kinderuitvaart. Ook bieden wij onze eigen uitvaartverzekering. Onze kwaliteit wordt ook gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.
Ritchy e-sigaretten
Ritchy is het merk voor high-end elektronische sigaretten. De beste technologie en de beste smaak garanderen een beleving die vele malen beter is dan die van een ouderwetse sigaret. Met een Ritchy wil je wél gezien worden.
Rollator specialist
Rollator Specialist is dé webshop op het gebied van medische hulpmiddelen & revalidatie hulpmiddelen in de Benelux
Rugpijn kliniek DorSano
3 stappen behandel plan bij rugklachten welke in door zorgverzekeraar vergoed wordt. Gratis rugscan
Sandra Klaver
Beste beheerder, Harvas Natuursteen is sinds 1973 gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen. Wij beschikken over een eigen modern uitgeruste steenhouwerij, waar onze vakmensen met liefde voor her ambacht een jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Wij bieden ook de mogelijkheid om natuursteen met glas of rvs te combineren. Ik zou het zeer waarderen als u een link op uw website plaats. http://www.harvasnatuursteen.nl Groetjes, Sandra Klaver
Scootmobiel
PractiComfort levert scootmobielen voor senioren. Met een scootmobiel kan een ieder die minder mobiel is zelfstandig de deur uit. Een scootmobiel kan worden vervoerd in de achterbak van een auto. Hierdoor kunt u overal mobiel zijn. Er zijn verschillende modellen scootmobielen: vaste scootmobielen, 3-wiel scootmobielen en 4-wiel scootmobielen. PractiComfort levert ook andere producten voor senioren: trapliften, instapbaden, relaxfauteuils, sta-op-fauteuils en badliften.
Scootmobielaccessoires.nl
Webshop gespecialiseers in de verkoop van allerlei accessoires voor de scootmobiel.
Scootmobielartikelen.nl
Scootmobielartikelen.nl biedt u een ruim assortiment artikelen voor uw scootmobiel of rolstoel. Alle artikelen in onze webwinkel verkrijgbaar, zijn met de grootste zorg voor u geselecteerd en vervaardigd door gerenommeerde Europese fabrikanten. Ook zijn alle door Scootmobielartikelen.nl aangeboden artikelen van uitstekende kwaliteit en voor een betaalbare prijs in onze webwinkel verkrijgbaar. Bestellen bij Scootmobielartikelen.nl is erg eenvoudig en het door u bestelde wordt zorgvuldig verpakt en keurig bij u thuis afgeleverd. Kies ook voor gemak en bestel bij Scootmobielartikelen.nl.
ShopMe.nl
Een zeer uitgebreide webshop met op dit moment GSM's, Gadgets en Drogist/medicijnen en lichamelijke verzorgings producten. In de toekomst zullen er nog vele producten volgen.
Slaaptherapie
De slaapexperts van ChronoMed bieden zonder wachtlijst een laagdrempelige, effectieve en persoonlijke behandeling voor alle slaapproblemen.
Start Fit: Zuiver water, bron van leven!
Voor de beste en voordeligste outdoor survival waterfilters. Ook voor douchefilters en waterfilter modellen voor in de keuken.
steunkousen gemak
Steve is het eerste en enige hulpmiddel voor het aantrekken en uittrekken van alle soorten steunkousen. Met Steve trekt u zelfstandig uw steunkous in 5 stappen aan en uit.
Steunkousen.nl
www.steunkousenshop.nl voor de betere energiekousen. CEP kousen; nordic walking, trekking, running maar ook reiskousen en steunkousen en diabeteskousen. Geen blaren en pijnlijke voeten of onderbenen meer en een betere doorbloeding.
Tandheelkundig Centrum Tuyl
Tandheelkundig centrum Tuijl is een gespecialiseerd centrum voor de complete mondzorg gevestigd te Waalwijk. Onze tandartsen beschikken over specialismen zoals implantologie, endodontologie, parodontologie, kroon- en brugwerk, cosmetische tandheelkunde, kindertandheelkunde.
The Donkey Sanctuary
De Donkey Sanctuary wijdt zich aan de verzorging van ezels en muildieren over de hele wereld! Wij vangen ezels op die verwaarloosd of mishandeld zijn. Wij verzorgen ezels die dagelijks ingezet worden als trek- of lastdier. Wij leren de eigenaren van ezels en muildieren hoe ze met hun dieren om moeten gaan. Wij protesteren en voeren actie tegen mishandeling van ezels en muildieren.
The Solution 4 Life
Uw lichaam perfectioneren zonder chirurgie? Als u dacht dat er naalden en messen nodig zijn om er jonger uit te zien, denk dan nog eens goed na. Kijk op onze website voor meer informatie.
Therapeutvinden.nl
Hulp bij het vinden van een goede therapeut. Analytische therapie Begeleiding na seksueel misbruik Cognitieve gedragstherapie CranioSacraal Therapie Creatieve therapie Dramatherapie Familieopstellingen Familietherapie Gestalttherapie Hypnotherapie Innerlijk kind Kindertherapie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte therapie Manuele therapie Mesologie NEI (Neuro Emotionele Integratie) Neurofeedback NLP-therapie Polyenergetische therapie Psychomotorische therapie Psychosynthesetherapie Psychotherapie Psychotherapie, Integratief Relatietherapie RET (Rationeel Emotieve Therapie) Verliesverwerking Verslaving
Therapieplein.nl
Therapieplein.nl is de nieuwe en eerste gespecialiseerde plaats waar aanbod van (psycho-) therapieën/therapeuten, in zowel de reguliere als de alternatieve gezondheidszorg, en vraag naar diensten in deze branche samenkomen.
Vacatures
Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Op dit moment heeft Tandartspraktijk De Groene Hoek de onderstaande vacatures open staan. Tandartsassistente (parttime). Mondhygiëniste (parttime). Tandarts (parttime).
van Grunsven en partners psychologen
psychologen met een betrokken en persoonlijke benadering. Geen wachtlijst.
vejovitaal.nl
glucosamine producten voor een scherpe prijs, voor mens en dier
Vitamin D Spray
Using Vitamin D Spray is an easy way to ensure sufficient intake of this valuable nutrient. It is estimated that fifty percent of the population fall short of the recommended daily intakes. Dietary sources are restricted to just a few foods and cannot supply all of the body’s needs. Sardines, mackerel and liver, all foods rich in Vitamin D, are simply not eaten regularly enough.
Voedingsschema
Voedingsschema's, Gezonde recepten, Motiveer jezelf, Dieet tips
Voetverzorgingspraktijk De Deele
De Deele is een bedrijf met 17 jaar ervaring in Apeldoorn en omgeving. Onze specialiteit is het behandelen van ingroeiende teennagels tot likdoorns en wratten. Manicuren, harsen en nailart behoort ook tot een van de vele mogelijkheden. Op verzoek komen wij bij aan huis, verzorgingstehuis, ziekenhuis of verpleeghuis. Ook bent u welkom in onze praktijk in Klarenbeek.
Welkom bij Aqualuxe, alles op het gebied van waterbehandeling
Aqualuxe levert alles op het gebied van waterzuivering, waterontharding, tuinberegening, waterontijzering, bronwater etc.
wellness producten
Wellness en ontspannings producten Tevens producten uit Kreta (Griekenland) verkrijgbaar
Worldwide Vision
Worldwide Vision is gespecialiseerd in de verkoop van hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Deze hulpmiddelen zijn zowel telefonisch als in onze webshop te bestellen.
www.dokterbakx.nl
Bakx,Huisarts
www.drogistenapotheek.nl
------------------------------------------------------------------ . Drogistenapotheek.nl biedt een assortiment van meer dan 65.000 artikelen: geneesmiddelen, verzorgingsproducten, vitamines, parfum, afslanken, lichaamsverzorging. Een paar merken: Vichy, Eucerin, Ahava, l 'oreal, Nivea, hugo Boss, Armani, Cacharel
www.irdeken.nl
infrarooddeken - infrarood deken - irdeken - reuma
www.makkelijkstoppen.nl
Als je op de juiste manier stopt met roken, is het geen kwestie meer van volhouden. Wat is de juiste manier? De verslaving kennen en een besluit nemen vanuit je buik, ipv je hoofd. Ik coach je persoonlijk in 4 uur naar deze stap.
www.praktijk-equilibra.nl
Praktijk voor orthomoleculaire suppletie, (orthomoleculaire)voedingsadviezen, fytotherapie en bioresonantietherapie.
www.supersmokers.be
De elektronische sigaret voldoet aan de behoefte om te roken. Met de elektronische sigaret rookt U op een gezonde manier. Gezond roken is met de e-sigaret geen enkel probleem. U rookt naar keuze nicotine of volledig nicotine-vrij en krijgt geen kankerverwekkende stoffen binnen. Wij hebben cartridges in diverse smaken, onder andere M (marlboro), D (dunhill), Menthol, Kersen, DR (drum) en nog vele andere smaken. Wilt U gezond roken en ook nog vele euro's voordeliger uit zijn....stap dan vandaag nog over op elektronisch roken. www.supersmokers.be
www.yuub.nl
YUUB.nl is hét platform voor consumenten met speciale wensen. Voor mensen die vanwege beperkingen, handicap of chronische ziekte op zoek zijn naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over producten en diensten. EEN BRON AAN INFORMATIE YUUB informeert over vakantie, er op uit, sport & spel, hulpmiddelen, leren & werken en verzekeringen. Op www.yuub.nl vind je nieuws, een agenda, gebruikerservaringen, testuitslagen, vakantieaccommodaties, reisaanbieders, eropuit arrangementen, aanbiedingen en voordeel. Deze informatie wordt door ons en door consumenten zelf verzameld. VOLOP VOORDEEL YUUB koppelt vraag en aanbod. Bedrijven en organisaties presenteren hun producten, diensten en bedrijven op www.yuub.nl. Zij bieden aantrekkelijke kortingen aan YUUB voordeelkaarthouders, waaronder ook vrijwilligers en mantelzorgers. YUUB richt zich op een omvangrijke consumentengroep: minimaal 15% van de inwoners van Nederland. Testen en kwaliteit verbeteren Het YUUB Testcentrum test producten, diensten en omgevingen. Deze gebruikerstesten worden uitgevoerd door de doelgroep zelf. Wij doen dit op verzoek van bedrijven en organisaties die de kwaliteit van hun producten en diensten op basis van gebruikerservaring willen verbeteren. YUUB voert ook testreizen uit. Wij publiceren over de resultaten.
Zelftest Shop.nl
Webwinkel voor zelftest producten om lichaam en gezondheid thuis te testen.
Zorgboerderijen
Alle zorgboerderijen in Nederland overzichtelijk per provincie gerangschikt.
Zorghulpmiddelen winkel
Wij zijn gespecialiseerd in de levering van zorghulpmiddelen voor particulieren, thuiszorg, bedrijven en zorginstellingen. In ons ruime assortiment vindt u hulpmiddelen voor ouderen, mensen met reuma, gehandicapten, revalidatie hulpmiddelen en meer.