Alternatieve geneeswijze en Homepoathie

AntStraal.com
last van vage klachten zoals hoofdpijn,stress, zware benen enz? grote kans dat u last heeft van electrosmog of aardstraling. Kijk voor informatie en een oplossing op onze website.
Bach bloesem
Gratis begeleiding bij de keuze van je bach bloesem. Bachbloesem combinaties voor angsten, depressie, adhd, kinderen, vermageren, roken, ....
Bach Flower Remedies
Alle informatie over de Bach Flower remedies en meer


Bachbloesemadvies
Bachbloesems zijn extracten van bloesems die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals angst, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren.
Biohealhthchip
De Biohealthchip is een gezond alternatief bij veel voorkomende gezondheids problemen.
Bodille colloidaal zilver producten
Voor al uw colloidaal zilver producten, zilverwater, zilverzalf, zilverwater wondspray.
Bruno Groening-Vriendenkring
Hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Groening - medisch bewijsbaar
Darmspoelingen Gelderland
Praktijk voor darmspoelingen, voedingsadvies en coaching. Ook bieden wij ontspanningsmassages en oorkaarsbehandelingen.
De Bio Serotonine Chip
De Bio Serotonine Chip en haar werking is lichaamsvriendelijk en heeft geen vervelende bijwerkingen. Het verzacht en of vermindert uw klachten aanzienlijk. De Bio Chip geeft u een positiever gevoel over de dagelijkse gang van zaken. U zult dieper slapen, u staat uitgeruster op en bent voor uzelf en uw omgeving vriendelijker. U ervaart dat u extra ENERGIE heeft en dat allergieën aanzienlijk minder zijn of zelfs verdwenen. Het dragen van de Bio Chip heeft bij een groot deel van de dragers hetzelfde effect als het slikken van Prozac of Seroxat e.d.. Toch is de Bio Chip niet schadelijk zoals de genoemde medicijnen/antidepressiva wel zijn. Er zijn reeds duizenden gebruikers en ook artsen kiezen steeds vaker voor de Bio Chip. De Bio Chip is ook verkrijgbaar tegen het roken (uw sigaret smaakt dan niet meer) en voor af te vallen ter ondersteuning van een dieet. Aan de ontwikeling van de Bio Chip is 18 jaar gewerkt, is geregistreerd bij het WIPO en het werkt echt fantastisch.
De Biohealthchip, een gezond alternatief
Ter bevordering van uw gezondheid. De BioHealthChip® is een kleine driehoek met informatie die door uw huid wordt opgenomen en uw lichaam in de benodigde balans brengt. Preventieve en therapeutische werking. De BioHealthChip® is gemakkelijk in gebruik. U hangt het om uw nek en uw lichaam doet de rest. Diverse types voor mannen, vrouwen en kinderen o.a.: Anti-Nicotine, Vitality, Energy, Relax, Night, Flex, Men, Women, Libido, Circulation. Ontdek de positieve effecten van de BioHealthChip®.
Elektromagnetische straling
Niet-commerciële site met informatie en tips hoe u zelf storende straling kunt verminderen en voorkomen.
Fitengelukkig.nl
fitengelukkig.nl houdt u op de hoogte van het laatste natuurlijke en alternatieve gezondheids nieuws uit binnen en buitenland
genezen door magnetiseren
Het counselen en het magnetiseren zijn fijne en liefdevolle methodes om echt de kern van een probleem op te lossen. Zowel emotioneel, fysiek en spiritueel.
Healingpraktijk De Paasberg
Reconnective Healing praktijk De Paasberg in Terborg, waarbinnen Ewald Celie werkzaam is.
Holobalance
Holobalance is een praktijk voor natuurgeneeskunde in Amstelveen
Homeopathie Online
Een Online Consult voor Homeopathie? Het kan nu, Snel, Makkelijk en Voordelig. Vul het vragenformulier in, doe uw consultbetaling en binnen enkele dagen ontvangt u uw homeopathische medicijnen per post thuisgestuurd.
in je elementen
Lichaamswerk in de vorm van diverse soorten massage, voetreflex, acupressuur al dan niet in gecombineerde vorm kan ons helpen de tijd even stil te laten staan, te ontspannen en ons midden weer te voelen. Doel is weer aan te sterken en dit mee te nemen in ons dagelijks leven.
Ingrid Holvoet Forum
De LTA therapie is een van de belangrijkste ontdekkingen van de afgelopen jaren op het gebeid van gezondheid. De resultaten die Ingrid Holvoet behaalt met de LTA therapie zijn zelfs duizelingwekkend te noemen.Kijk op haar website voor meer informatie over LTA en Ingrid Holvoet.


Lifeworks-Medical voor uw welzijn!
Ons assortiment bestaat uit lichtwekkers om uw slaap/waak ritme weer op orde te stellen, lichttherapie tegen depressie, acne behandelen door middel van lichttherapie, producten die uw hartritmestoornissen registreren, magneetveldtherapie om pijnlijke gewrichten te behandelen, apparatuur die oplossingen biedt tegen overmatige transpiratie en hyperhidrosis, lichttherapie ter verzorging van uw huid, producten die een insectenbeet behandelen, lichttherapie tegen hooikoorts en warmte bronnen voor uw koortslip!
Livestrong webwinkel Nederland
Wij geloven in het leven, jouw leven. Wij geloven in elke minuut van het leven. Laat kanker er geen controle over krijgen. Wij geloven in energie, meer dan in angsten. Wij geloven in focus, wordt slim en leef sterk. Eenheid is kracht, Kennis is macht en houding is alles!! Wij komen in jouw leven op het moment dat je bent gediagnostiseerd.
Maatschap Sophia
Opleiding Healing en Reading In de drie jaar durende opleiding Healing en Reading word je opgeleid tot het zelfstandig kunnen geven van healingen en readingen. Als aan alle verplichte onderdelen met goed gevolg is voldaan ontvang je een diploma, waarmee je zelfstandig als healer reader aan de slag kunt.
Mesologie
Praktijk voor Mesologie is nu ook gevestigd in Houten. Mesologie werk nauw samen met de Reguliere geneeskunde met aanvulling vanuit de homeopathie.
Mijn-Zicht
De visie van Mijn-Zicht is dat jouw essentie, je innerlijke ik, volmaakt en perfect is: dit is je pakketje waarmee je bent uitgerust om te doen waarvoor je gekomen bent. Ieder mens heeft een eigen en unieke essentie. Als jij je leven in lijn met je essentie invult, zal je geluk, vrijheid en liefde ervaren. Simpel omdat je dan jouw volmaaktheid en perfectie ervaart: je doet waarvoor je uitgerust bent! Dit is de sleutel die de verlichten der aarde begrepen en wisten toe te passen. Want het zijn onze bewuste, maar vooral onze onbewuste, gedachten en overtuigingen die ons anders zeggen en ons daarmee van onze essentie scheiden. Dit zijn oordelende gedachten van angst, verwijt, afgunst, boosheid, veroordeling en ga zo maar door. Deze gedachten stemmen ons negatief en maken ons ziek. Mijn-Zicht helpt haar klanten in de zoektocht naar deze ziekmakende gedachten en helpt bij het losweken en losmaken hiervan. Wat overblijft is je innerlijke ik, waar je krachtig en gelukkig bij bent! Vanuit dit principe van zoeken en loslaten van scheidende gedachten, biedt Mijn-Zicht hulp op gebied van: • Persoonlijke groei en levenskeuzes • Ontspanning en innerlijke rust en stilte • Motivatie • Innerlijke balans en verankering van jou en jouw ik • Emotionele en psychische problemen • Relationele problemen • Burn-out en stress • Ziekte begeleiding
Natuurgeneeskunde-tilburg Praktijk De Dykshorn
Aan de hand van 5 natuurgerichte principes zet ik de zorgverlening in. Degelijk, eerlijk en betrouwbaar. De 5 natuurgerichte principes zijn: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Psyche. Hier op de website vindt u er meer informatie over. De stap naar de praktijk is laagdrempelig en beslist niet zweverig (ook voor mensen zonder ervaring met natuurgeneeskunde). U als mens staat centraal tijdens de behandeling. Ik werk vanuit een holistische visie d.w.z.: Lichaam en geest zijn één geheel samen met uw emoties en/of spiritualiteit. Aan de hand van een intake bekijken we welke methodiek(en) er tijdens de behandeling word(t)(en) ingezet.
Nurlayla
Praktijk voor hulpverlening, begeleiding bewustwording en ondersteuning magnetiseren en masseren Drenthe.
opzoeknaarmezelf
Ben je op zoek naar de ware essentie in jezelf en wil je deze ook echt gaan leven maar weet je nog niet hoe? Wil je jouw dromen waarmaken en wil je ondersteuning in dit proces? Gun jezelf deze kans!
Orthomoleculaire Geneeskunde Epidaurus
Als optimaal functioneren niet goed gaat kunt u mij raadplegen bij allergieën chronische ziekten,vermoeidheid,darmklachten, hoofdpijn,gewrichtsklachten, concentratiestoornissen waaronder ADHD/ ADD,overgewicht,dwangmatig handelen, problemen met c
reikipraktijk-heerlen.nl
hypnotherapie, regressie, rouwverwerking, reiki, sms service
relatietherapie in groningen
Relatieproblemen? Individuele therapie en relatietherapie door deskundig relatietherapeut.
Ruimte om jezelf te zijn
Goede praktijk voor coaching healing reading reiki en mediumsessies.. Judith heeft humor en is oprecht
Shiatsu Masunaga Amsterdam
de shiatsupraktijk van Cordula Quadt in Amsterdam-Oost. Ontspanning, preventie, therapie, nazorg. Vergoeding door zorgverzekeraars.
VormBalans
Praktijk voor relatietherapie en individuele therapie. Familie en Organisatieopstellingen
VSMKind Waterpokken
VSM biedt verschillende producten aan, waaronder Calendulan, een product dat verlichting biedt als een kind waterpokken heeft.