Opleidingen

Cursus Netwerk
Op zoek naar een online cursus? Op Cursusnetwerk staat een groot aantal gratis en betaalde cursussen en workshops. Een gratis cursus bestaat meestal alleen uit zelfstudiemateriaal; bij betaalde cursussen is er een docent beschikbaar voor begeleiding en/of feedback.
E.C.O. Computeropleidingen
ECO Computeropleidingen verzorgt computeropleidingen, workshops, computertrainingen, bedrijfstrainingen en computercursussen voor particulieren, het bedrijfsleven, buurthuizen en de overheid, voor een zeer aantrekkelijke prijs!
GradiQus
GradiQus is een dienstverlenende instelling die u adviseert en begeleidt bij het verwerven van een volwaardige Master- of Bachelortitel op basis van vrijstellingen.


heftruck opleidingen
Heftruck en VCA opleidingen op locatie met Europese Subsidie (ESF)
INVITRA
Online leren bij www.INVITRA.nl - Interactieve online leeromgeving - E-learning - Online Training Online trainingsapplicaties vormen een flexibele en duurzame onderwijsvorm. Een onderwijsvorm met maximaal leerrendement en een minimale belasting. Online leren bij INVITRA. Kijk op www.invitra.nl
MKB Cursus & Training
MKB Cursus & Training verzorgt door heel Nederland direct toepasbare cursussen en trainingen voor ondernemende mensen. Wat je vandaag leert, pas je morgen toe! Cursusonderwerpen: Management, Leidinggeven, HRM, Financiën, Personeel, Marketing, Verkoop, Sales, Communicatie, Persoonlijke vaardigheden, Veiligheid ( AED, BHV, Agressietraining, Overvaltraining, Preventiemedewerker, VCA ). Open inschrijving en bedrijfsinterne maatwerkopleidingen. CEDEO erkend en de partner van MKB-Nederland voor bedrijfsopleidingen.
MultiDidact
MultiDidact is één van Europa's grootste opleidingsinstituten. En behoort tot de top van opleiders op het gebied van computer-, kantoor- en beroepsopleidingen. De opleidingen en trainingen zijn gebaseerd op de beroepspraktijk en hebben als doel te helpen bij het ontplooien van de persoonlijke carrière. MultiDidact blijft bezig haar opleidingsaanbod ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren, op basis van de vraag vanuit de (arbeids)markt. Met opleidingen en trainingen die arbeidskansen vergroten, op vele gebieden. Om zo samen te groeien!
Opleidingsinstituut JTI
Of u nu op kantoor, in een fabriek, in de zorg of op de vrachtwagen werkt, uw werkplek moet wel gewoon veilig zijn. Daarom zijn er regels voor werkgevers én werknemers vastgelegd in de Arbo-wet. Bedrijven hebben ten behoeve van arbeidsveiligheid al veel technische preventiemaatregelen ingezet of organisatorische verbeteringen doorgevoerd. Maar vaak is onveilig gedrag het obstakel waar men tegenaan blijft lopen. Het bespreekbaar maken van onveilig gedrag is dan ook vaak een lastige kwestie. Een expertise van Opleidingsinstituut JTI is gedragsverandering door middel van veiligheidsbewustwordings-trainingen. En dat is precies waar veel bedrijven, die het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer willen verhogen, naar op zoek zijn. Of het nu gaat om een basis opleiding BHV of VCA, of een volledig op maat gemaakt pakket, wij helpen u graag uw onderneming veiliger te mak
Seniorenleren
Deze website en het idee om de computertrainingen in Utrecht opnieuw op te starten is een initiatief van een aantal "oud vrijwilligers" van Cumulus Welzijn. Na de dramatische bezuiniging door de gemeente Utrecht zijn een flink aantal activiteiten bij Cumulus Welzijn verdwenen. Het is onder andere rampzalig voor betaalbare computerlessen voor ouderen en volwasseneneducatie. Vooral voor ouderen en jongeren die zich op eigen kosten moeten bijscholen en computerlessen voor beginners willen volgen.
Slenders Beauty
Al sinds 1995 het adres voor opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van: Pedicure, manicure, schoonheid, Make up, Wellness, en nagels. Tevens totaalleverancier voor de schoonheidsbranche.
SlimWerken.COM
Wil jij iedere dag een lege inbox en echt super slim gaan werken? SlimWerken.COM geeft trainingen op het gebied van modern Time-management.
Staaltechniek Praktijkopleidingen BV
Praktijkopleidingen voor staal- en metaaltechniek. Baangaranties.
Studieplan thuisstudies
Studieplan biedt ruim 100 verschillende thuisstudies tegen de laagste prijs en beste kwaliteit! Start bij Studieplan wanneer je zelf wilt en studeer in je eigen tempo wanneer het jouw uitkomt! Bovendien schrijf je je in zonder risico je krijgt je studie namelijk 10 dagen op proef thuis gestuurd. Klik hier en kijk welke cursus jij wilt volgen!
Waxflowers Sound Education
Geluidstechnische opleiedingen, cursussen, trainigen
WFT opleidingen
Dukers & Baelemans ontwikkelt en verzorgt hoogstaande, praktijkgerichte opleidingen verdeelt over zes segmenten; intermediair, bancair, Wft deskundigheid, vaardigheid en gedrag, workshops en permanente educatie.
yoenique trainingen
Effectief communiceren. Je leert praktische vaardigheden, je krijgt inzicht en tips om effectief te communiceren. Je leert o.a. om gaan met conflicten en deze duurzaam op te lossen. Management vaardigheden en omgaan met de verschillen van werknemers. Serieus gehoord worden door de ander ect.
zin-sen-zo
Prikkelende workshop of training voor pedagogisch medewerkers, alles wat u moet weten over zintuiglijke ontwikkeling en sensorische informatieverwerking
CLS Computertrainingen
CLS Computertrainingen verzorgt door het hele land computertrainingen bij u of bij ons op locatie voor vrijwel alle gangbare software programma's. Zo kunt u bij terecht voor bijvoorbeeld een cursus Excel, MS Project, Visio, AutoCAD, SolidWorks


Heftruck opleiding
Heftruck Nederland biedt Hef- en reachtruck cursussen aan in heel Nederland. Aan het eind van de cursus krijgen deelnemers het officiële Heftruckcertificaat uitgereikt. Een heftruckcertificaat toont duidelijk aan dat de bestuurder een kwalitatieve opleiding met goed gevolg heeft afgerond. Bedrijven die werknemers zonder specifieke deskundigheid in dienst hebben lopen het risico beboet te worden door de arbeidsinspectie.
ICN Trainingen
ICN Trainingcenter organiseert en geeft training betreffende alle Autodesk producten, zoals AutCAD, CAD, 3dS en Maya
KnK-Opleidingen.nl
Wij zijn een trainings & adviesbureau voor documenten,valuta & vals geld.Wij verzorgen trainingen voor bedrijven/instanties die te maken hebben met identiteitsdocumenten zoals paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen.Ook voor valuta & vals geld kunt u bij ons terecht voor het volgen van trainingen & advies.
Heftruck Certificaat
BAVO Opleidingen uit Albergen verzorgt veiligheidsopleidingen en trainingen op maat.
mindfulness op het werk
Onze Mindfulness traingen helpen je om - in contact te komen met innerlijke rust; - je vitaliteit te versterken; - je persoonlijke kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen; - om te gaan met werkdruk; - te handelen met aandacht in het hier en nu.
Heftruck cursus
Bij Heftuck-direct kunt u online met de heftruck cursus starten en snel bij u in de buurt praktijkles volgen.
Ten Kate & Stoker Heftruck opleiding
Ten Kate & Stoker opleidingen is een opleidingsinstituut o.a. gespecialiseerd in heftruckopleidingen. De opleidingen en cursussen worden op meerdere locaties in Nederland gegeven of incompany.