Headhunters

2melt
Werving- en selectiebureau 2Melt is gespecialiseerd in het bemiddelen van parttimers. 2Melt biedt flexibele oplossingen voor deeltijdvacatures, of het nu gaat om 20, 24 of 32 uur per week. Maar ook voor 40 uur per week hebben wij een eigentijdse oplossing: het duoteam. Twee parttimers die samen één fulltime functie vervullen. Wij bieden een efficiënte oplossing om talent binnen te halen en te behouden voor uw organisatie. Met veel oog voor de wensen van de werkgever, kandidaat, een uitgebreid trainingstraject en intensieve persoonlijke begeleiding bereidt 2Melt kandidaten en opdrachtgevers voor op een nieuwe, eigentijdse manier van werken.
Carré Engineering
Bijzondere, regionale banen in de civiele techniek.
e-MediateMatch
Wij zijn als werving- en selectiebureau gespecialiseerd in management en commerciële functies. We hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in diverse commerciele functies voor diverse bedrijven. Vanuit onze ervaring weten wij wat een goede verkoper in huis moet hebben, en wat een organisatie aantrekkelijk maakt om voor te werken. Als kleine organisatie kunnen wij veel persoonlijke aandacht geven aan onze opdrachtgevers en kandidaten. Alle werving- en selectietrajecten worden van A tot Z door één en dezelfde persoon afgehandeld. Hierdoor zijn wij in staat om in alle opzichten tot een juiste match te komen voor iedere vacature. Uiteindelijk is de kern van onze taak het bij elkaar brengen van mensen die op een prettige manier kunnen gaan samenwerken.


Employment Vision, werving en selectie bureau
Employment Vision, Werving & Selectiebureau is een Landelijk werkend bureau dat professionele ondersteuning biedt bij het zoeken en vinden van gekwalificeerde medewerkers op MBO++/HBO en academisch niveau. Het bureau is actief in vrijwel elke branche, werkt door geheel Nederland en werft en selecteert uitsluitend voor vaste banen.
Exact personeelsintermediair
Werken. Iedereen heeft daar zijn eigen ideeën over. Maar of je nu liever veel, weinig, vast of tijdelijk werkt; plezier, persoonlijke ontwikkeling, leuke collega's en een dosis waardering op z'n tijd maken werken pas echt oké. Wij van Exact zijn het daar helemaal mee eens. Daarom geven wij kandidaten en opdrachtgevers nèt dat beetje meer persoonlijke aandacht. Om er achter te komen wat je echt zoekt.
jagrecruit
JAG Recruit is het werving en selectie bureau voor Nederland met duidelijke afspraken en heldere communicatie. Op deze wijze kan JAG Recruit bedrijven en kandidaten helpen met het maken van de juiste match. Of het nu gaat om werven en selecteren voor vaste banen of voor tijdelijk werk.
Knowhow-WS
Knowhow! bemiddelt HBO'ers en Academici in sleutelposities voor organisaties binnen uiteenlopende branches. Passie voor mensen en organisaties vormt de basis voor iedere succesvolle bemiddeling.
Matchers
We zijn Matchers gestart vanuit de overtuiging dat het voor talent op MBO niveau veel te moeilijk is om door te stoten. Als je goed bent, zou je geen sollicitatiebrieven hoeven te schrijven. Je tijd niet moeten verdoen met het doorpluizen van vacatures in dagbladen. Laat staan dat je je cv moet ‘achterlaten’ (alleen het woord al) in een databank. Jouw talent verdient beter.
Tortus B.V.
Tortus is een organisatie waar vraag en aanbod van flexibele arbeid met elkaar worden gematched in een aantal zorgvuldig geselecteerde richtingen. Met onze business line Technical Services richten wij ons op alle functies in de ICT-sector. Civil Services is gespecialiseerd in alle functies bij de overheid en semi-overheid. De business line Management Services legt zich toe op management ondersteunende functies over de gehele breedte van het bedrijfsleven en (semi-)overheid. Iedere business line is expert op zijn eigen vakgebied en exact op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daardoor weet Tortus de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever!
TOTEM Executive Search & Recruitment
TOTEM Executive Search & Recruitment richt zich op het ondersteunen van: werknemers op carrière “Opportunities” en werkgevers op het gebied van Recruitment “Solutions”. Kern van onze specialisatie ICT: werving & selectie, headhunting, recruitment
UChoose Recruitment
UChoose is een jonge en dynamische onderneming die zich vooral richt op recruitment van hoogopgeleide en ervaren specialisten en het matchen van hen met veelal grote (internationale) bedrijven. Denk hierbij onder andere aan hoogopgeleide, ervaren Business Intelligence-, SAP-, JAVA- en .NET-specialisten. UChoose is op haar beurt zelf een specialist voor IT-professionals en bemiddelt voor de ambitieuze professional met een aantal jaren werkervaring!
Vacature Groen van Solinge
Groen Van Solinge & Partners kan u uitstekend van dienst zijn bij de werving en selectie van pensioenspecialisten en -managers. Ook voor executive search, interim-management en strategische business- en HR-advisering in de pensioenbranche is Groen Van Solinge & Partners uw partner bij uitstek.
Waterrecruitment
Waterrecruitment is het werving- en selectiebureau dat zich uitsluitend richt op watergerelateerde vacatures. Wij bemiddelen hoogopgeleide specialisten, projectleiders, adviseurs en managers voor vaste posities binnen de volle breedte van het werkveld water. Dit reikt van de constructieve aspecten van haven- en waterbouw tot water als onderdeel van ruimtelijke ordeningsvraagstukken. En van subsea engineering in de offshore tot de kwantiteits- en kwaliteitsaspecten van integraal waterbeheer. Of het nu gaat om modellering en beleidsadvisering op het gebied van water of projectmanagement in de waterbehandelingstechnologie, wij verbinden de juiste mensen met de juiste organisaties.
Netwerkt Retailvacatures
Netwerkt is specialist en marktleider in de werving & selectie van kandidaten op MBO, HBO en WO-niveau voor de detailhandel in Nederland.
Interface Search
Interface Search is een Headhunting bureau, dat gespecialiseerd is in het vinden en plaatsen van professionals die minimaal 5 jaar ervaring hebben en uitblinken in hun vakgebied.
Bint Select
Bureau volledig gespecialiseerd op de bouwkundige arbeidsmarkt voor midden en hoger kader personeel.
Business-check.nl
Zakelijke dienstverlening
Banking Jobs
MWA.nl offer recruitment services for jobs in the financial sector in both the UK and the Netherlands.


Traffic Builders People
Traffic Builders People is de specialist op het gebied van werving & selectie, detachering en freelance bemiddeling voor vacatures in de online marketing, zoekmachinemarketing, webanalyse, SEO, SEA, en online marketing.
Werving en selectiebureau sales
Talentscoutz is gespecialiseerd in het bemiddelen van sales functies en management functies in Zuid-Nederland en blinkt uit op het gebied van talentbemiddeling en executive search. Door ruime ervaring, kennis en expertise is Talentscoutz een betrouwbare en persoonlijke partner in de ontwikkeling van mensen en organisaties.
Adjectiv Finance
Adjectiv Finance heeft een sterke expertisie in financiële detachering- en werving & selectie en is gevestigd in Lelystad.Adjectiv Finance heeft ruime ervaring in het projectmatig ondersteunen van opdrachtgevers en financial professionals op accountancy, financieel- en op bedrijfseconomisch gebied. Onze talenten worden vanuit het management van Adjectiv Finance zeer goed ondersteund tijdens hun opdracht.
Pruijs & Partners Executive Search
Pruijs & Partners is een gerenommeerd Executive Search Bureau, gespecialiseerd in het invullen van vacatures binnen de financiële dienstverlening en IT. Ons devies: Optimus Quisque Suo Loco. Wij zetten de juiste persoon op de juiste plaats.
Vacatures Media
Careerhouse is: de juiste persoon op passende plek in de juiste context. Executive Search, Recruitment.... maatwerk!
Recruitment Nederland
Op deze site vindt u alle actieve recruitmentbureaus in Nederland. Doordat u kunt selecteren op regio, vakgebied, specialisatie én dienst vindt u snel het bureau dat u zoekt. Van alle bureaus vindt u de contactgegevens en overige gegevens, zodat u direct zelf contact kunt leggen.