Diversen

Banenrijklimburg
Banenrijklimburg is een multimediaal carrière platform voor hoogopgeleiden. de website wordt gevuld met vacatures voor hoogopgeleiden in Limburg. Onze eerste prioriteit is het kostenefficiënt invullen van vacatures voor hoogopgeleiden. Dit doen wij onder andere door middel van onze website: www.banenrijklimburg.nl. Meer dan 35.000 bezoekers oriënteren zich maandelijks via Banenrijklimburg op de Limburgse arbeidsmarkt
Christennetwerk gmv
Christennetwerk|gmv is een vakbond en een netwerk voor christenen, sinds 1952 houden we ons bezig met het verbinden van mensen en hun werk. De vereniging vertegenwoordigt zowel werknemers als werkgevers en behartigt de belangen van ruim tienduizend leden. Onze dienstverlening strekt zich uit van de start van uw loopbaan tot aan bijvoorbeeld het vrijwilligerswerk als uw reguliere baan wegvalt. Dit noemen wij de arbeidsloop. Vandaag de dag is er vaak sprake van meerdere inkomens per huishouden, worden gezinnen veelal later gevormd en neemt het aantal éénpersoons huishoudens verder toe. De arbeidsloop is daardoor meer divers geworden, met meer kansen en uitdagingen, maar ook met meer veranderingen en risico's.
Employment Links!
Employment Links een verzamelsite met bruikbare links van Werving- en Selectie bureaus, Uitzendbureaus, Detacherings bureaus.


Findifferent
De onafhankelijke accountmanagers
JP Einde Arbeidsovereenkomst
Wij helpen werknemers van wie de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd of beëindigd dreigt te worden.
RecCen
Wat betekent RecCen voor u als Bedrijf? • Adverteren (met uw bedrijfsnaam), CV-search en telefonische selectie voor een vast laag bedrag • Groot bereik door partnerships met erkende online media (Monsterboard, Google, Volkskrant Banen en meer…) • Passende kandidaten voor uw vacatures • Besparing van tijd en kosten • Inzicht in de kosten • Werven met garantie • Persoonlijk advies van uw vaste accountmanager Wat betekent RecCen voor u als Kandidaat? • Als u gesolliciteerd heeft, ontvangt u binnen 3 dagen bericht van ons. • Als u voldoet aan de functie eisen, nemen wij een telefonisch interview af en hoeft u niet fysiek langs te komen, waardoor u al snel 2,5 uur tijd en 30 kilometer bespaart. • Doordat wij geen bureau zijn, weet u altijd direct om welk bedrijf het gaat zodat u zowel door middel van internet als door ons persoonlijk informatie kan verkrijgen over het bedrijf. • Doordat RecCen voor bedrijven een zeer interessant alternatief is, krijgen wij dagelijks nieuwe klanten en vacatures binnen, mocht de ene vacature toch niet de juiste zijn, dan is de kans zeker aanwezig dat we snel een andere vacature voor u hebben.
Sollicitatiebrief.eu
Sollicitatiebrief en/of CV downloaden, op maat laten maken of laten nakijken en corrigeren
start je eigen klussenbedrijf
eigen klusbedrijf starten, dan deze site zeker eventjes lezen.
Switch Re-integratie
Samen met Switch wordt bekeken waar uw mogelijkheden liggen op de arbeidsmarkt, wat u het meest aantrekt en het beste bij u past. Aan de hand van wat er besproken is, wordt een plan van aanpak gemaakt. Er worden duidelijke afspraken gemaakt wat Switch voor u gaat doen, en wat wij van u als cliënt verwachten. Switch zorgt ervoor dat alles om u draait!
Trajectmakelaar
Trajectmakelaar.nl Nieuw en volledig onafhankelijk.Voor het zelf samenstellen van uw outplacementtraject of re-integratietraject. Kies zelf de inhoud, wij kopen voor u in. Een optimale manier om van uw budget gebruik te maken. Wij werken niet met plaatsingsbonussen, het gehele budget min een bescheiden fee wordt aan u besteedt.
Flexian Werving & Selectie
Flexian Group is een collectief van zelfstandig opererende zakenpartners met specialisme in diverse branches. In nauwe samenwerking met elkaar en met de opdrachtgever faciliteert Flexian het gehele in- door- en uitstroomproces van medewerkers.
Stichting Traject Bemiddeling Allochtonen
De Stichting Trajectbemiddeling Allochtonen is opgericht om assistentie te verlenen aan individuen en/of organisaties die te maken hebben met problemen op de lokale arbeidsmarkt.
EM-REïntegratie
Begeleiden van allochtonen vraagt om deskundigheid en culturele kennis - Hier staat EM-REïntegratie voor!
Management Talent
Management Talent houdt zich bezig met interim management oplossingen voor bepaalde tijd (tijdelijk) in de zorg- en overheid. De kwaliteit van de dienstverlening van Management Talent wordt bepaald door mensen. Daarom staat bij Management Talent de mens centraal. Management Talent kent al haar medewerkers dan ook persoonlijk en investeren tijd en aandacht aan hun talent. Zo blijven zij betrokken en enthousiast.
IUS Statutory Audits
IUS Statutory Audits Coöperatie U.A. of kortweg `IUS´ is een accountantsorganisatie en houdt zich uitsluitend bezig met het uitvoeren van wettelijke controles. De opzet van onze organisatie garandeert onafhankelijkheid. Daarnaast geloven wij dat specialisatie één van de pijlers vormt voor succes: het leidt tot schaalvoordeel en efficiëncy met kwaliteit als resultaat.
BV Administraties
Een administratiekantoor waar u terecht kunt met uw gehele boekhouding.
Meeting Point Entertainment
Percussie workshops en trainingen voor bedrijven, teambuilding, personeelsuitje of familie.
De Gabriel Methode
De Gabriel Methode is géén dieet. Het is een methode waarbij je consequent werkt aan de reden waarom je lichaam vet opslaat. De Gabriel Methode helpt je leven te veranderen.


Khaya Volunteer Projects
Khaya is het steunpunt voor iedereen van jong tot oud die als vrijwilliger aan de slag wil en een verschil wil maken voor de bevolking van Zuid-Afrika. Van vrijwilligersplek tot onderkomen; Khaya regelt het allemaal.
Team building
Team building die er écht toe doet? Die niet alleen superleuk is, maar ook nog eens strategie en samenwerking vereist? Die bol staat van avontuur en uitdaging? Ga voor de team building games van La mosca en beleef een onvergetelijke dag met je collega’s.
Onafhankelijk payrolladvies
De PayrollMakelaar geeft gratis onafhankelijk payrolladvies voor werkgevers en werknemers. Wij vinden best passende deals en geven op een simpele manier tips en tricks over payrolling/ salarisadministratie.