Algemeen

2go4career.com
Maak werk van uw carrière! met 2go4career. De arbeidsportaal voor werkgever en werknemer.
360 graden feedback
eenvoudig feedback geven en ontvangen
Alettter4all
Brief laten schrijven? CV, Sollicitatiebrief, klachtbrief, een bezwaar of... Laat het door ons schrijven! www.aletter4all.nl


Automotive Pro
Automotive Pro is er voor iedereen in de autobranche. We hebben veel vacatures in de Automotive. Automotive Pro is gespecialiseerd in uw vakgebied. We concentreren ons volledig op banen en vacatures in de autobranche. Of het nu gaat om een functie in de werkplaats, showroom, magazijn, receptie of in de buitendienst. Dagelijks treffen bij ons vraag en aanbod elkaar. Hiervoor slaan we graag een brug tussen u en uw volgende baan. We zien namelijk graag gemotiveerde mensen op de juiste plek! Zaken als ambitie en talent komen immers het best tot zijn recht als je lekker in je vel zit. We horen dus graag u wensen richting een baan. Persoonlijke aandacht is hierin bij ons vanzelfsprekend. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, een vrijblijvend goed gesprek of gewoon op de hoogte worden gehouden van mooie carrièrekansen ? Ga naar www.automotivepro.nl en schrijf u zelf in ! Natuurlijk kunt u ons ook eerst bellen via : 050-3116388 of direct een cv sturen naar : info@automotivepro.nl
BaanWaarde Wajong Jobcoaching
Jobcoachorganisatie BaanWaarde voor arbeidsvoorbereiding, arbeidstoeleiding (IRO) , arbeidsbemiddeling, training, scholing en ook persoonlijke ondersteuning (jobcoaching) op de werkplek van (ex) schoolverlaters (Praktijkonderwijs / ROC – niveau 1)
Bestemming Suriname
Dit jaar is Suriname 35 jaar onafhankelijk. Een prachtige aanleiding voor een bruisend en informatief evenement: Bestemming Suriname. Het centrale thema van Bestemming Suriname is “Van doneren naar investeren in onafhankelijkheid”. Ondernemen, wonen, werken, toerisme, kunst & cultuur en internationale samenwerking worden vanuit verschillende perspectieven belicht. Suriname staat de laatste tijd enorm in de belangstelling. Bij particulieren en toeristen, maar ook bij het (internationale) bedrijfsleven. Op vrijdag 12 november en zaterdag 13 november is Ahoy Rotterdam dé ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil weten over alle mogelijkheden die Suriname nu biedt.
BHV Training
G4S biedt BHV Training aan waarbij gespecialiseerde instructeurs u binnen twee dagen opleiden tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener. De BHV Training biedt een combinatie van theorie en praktijk en bestaat uit vier verschillende modules. Kijk op de website voor meer informatie!
Cuppen Mens en Werk
Cuppen Mens en Werk adviseert werkgevers als doel de kosten door ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid te verminderen.
Hudson Amsterdam
Hudson biedt organisaties professioneel recruitment. Dit gebeurt middels assessments, werving en selectie. Werkgeversubsidies en financial incentives voor werknemers verhogen het effectief recruteren.
Intersym B.V.
Intersym HRM adviseert en ondersteunt (inter)nationale organisaties bij het vervullen van vacatures. Aan de hand van een grondige analyse van de organisatie, de verwachtingen voor de toekomst, de aanwezige interne kwaliteiten en de doelstelling van de functie gaan we op zoek naar een geschikte kandidaat voor de vacature. Intersym conformeert zich aan de beroeps- en gedragscodes van NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling).
Megazine
Start als franchisenemer vanuit huis een eigen bedrijf in de marketing en verkoop van advertenties in regionale gedrukte media, gericht op: lifestyle, mode, interieur, reizen, restaurants, wonen en ondernemen. Megazine Media Groep is al 10 jaar uitgever van regionale tijdschriften, mediaproducten en organisator van relatie-evenementen. De Megazine franchiseformule omvat een succesvol model voor marketing, verkoop en distributie dat uitgebreid is beschreven en getest.
Metaalsector
Vind hier alles met betrekking tot de werkzaamheden in de metaal.
Modellenwerk
Next Door Casting verzorgt professionele fotoshoots en videoproducties in opdracht van producenten in online media. We zijn hierbij gespecialiseerd in online scouting, waarbij we met name op zoek zijn naar enthousiaste amateurmodellen uit de regio Groot-Amsterdam.
Oppas Gezocht
Plaats een vacature voor oppas gezocht of neem direct online contact op met kinder oppassen
ORYX Support
ORYX Support is een landelijk werkend adviesbureau gericht op projectondersteuning binnen de Bouwkunde, Civiele techniek, Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde en Office.
Techniek Detacheringsbureau Acutec
Acutec is een technisch projectbureau en specialist in het detacheren en bemiddelen van engineers en ingenieurs op tijdelijke en structurele basis bij middelgrote en grote bedrijven. Deze bedrijven bevinden zich in de techniek branche. De meest voorkomende vacature gebieden zijn werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, koeltechniek en civiele techniek.
Techniek Vacatures
Uticonnect werft voor techniek vacatures namens de Uticon Ingenieursgroep. Daarnaast detacheert Uticonnect mensen bij technische bedrijven in hun uitgebreide netwerk binnen de industrie en installatietechniek.
Telefonisch vergaderen
Wilt u een zakelijke teleconference organiseren tegen een scherp tarief, maar ziet u op tegen omslachtige aanmeldprocessen? Dan zijn de diensten van Telefonischoverleg.nl precies wat u zoekt! Wij bieden verschillende mogelijkheden voor telefonisch vergaderen tegen de scherpste prijzen. Naast teleconferentie kunt bij ons ook terecht voor web conferencing en het geven van een digitale presentatie. Bij ons geeft u met het grootste gemak meerdere collega's een eigen account voor telefonisch vergaderen - kosteloos en zonder abonnement! Zonder vooraf te reserveren ontvangt u in een paar stappen per e-mail de vergadercodes voor uw teleconference. Deze codes vervallen niet, blijven altijd van u en zijn 24 uur per dag te gebruiken. U kunt direct beginnen met uw telefonisch overleg.


Thuiswerkcentrale
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in handmatig verpakken van producten
Toptalentbanen.nl
Toptalentbanen.nl is het no-nonsense jobboard voor aanstormend talent op MBO, HBO en WO niveau. Toptalentbanen.nl is er voor de 'juiste match'
Vacatures Techniek
Middle Point is een internationaal recruitment bureau en zij bemiddelen in techniek vacatures voor technische professionals en starters. Middle Point is actief in alle project fasen van idee tot oplevering en hun uitgebreide netwerk bestaat uit besli
Werken En Leren In De Zorg
Werken En Leren In De Zorg biedt informatie over het werken en leren in de zorg.
Werkhuisjes
Vraag en aanbod van werkhuisjes, schoonmaaksters, werksters, hulp in de huishouding, oppas, au pair, honden uitlaat service, boodschappen diensten en verzorgenden.
www.lammertink.info
Wij zijn dakdekkers met een jarenlange ervaring in alle soorten daken. Wij kunnen alle soorten dakbedekingen, zink, lood en koperwerken uitvoeren zoals goten, deklijsten, roevenkappen, lichtramen, bekleden van dakkapellen, erkers e.d.