IQ tests en carrieretests

123test.nl
123test is marktleider op het gebied van online tests voor persoonlijke ontwikkeling. Op 123test kun je tests doen op het gebied van IQ, carrière, persoonlijkheid en relatie. 123test biedt "Echte tests voor serieuze antwoorden". De twee oprichters en eigenaren van 123test, Edwin van Thiel en Sylvain Engelen, zijn respectievelijk afkomstig van Harcourt Testpublishers en Kluwer uitgevers. Edwin is gepromoveerd psycholoog en Sylvain heeft als marktonderzoeker veel onderzoek gedaan op het gebied van arbeidssatisfactie. Edwin en Sylvain zijn beide afgestuurd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Intelligentietest.nl
Een iq test vind je via intelligentietest.nl!
IQ-test.nl
Op iq test.nl kun je achtergrondinformatie vinden over alles wat met intelligentie te maken heeft en met de iq test in het bijzonder. Zoals de berekening van een iq score, de geschiedenis van de iq test, verschillen in iq tussen landen en mensen, iq en hoogbegaafdheid, goede en slechte iq testen en uiteraard een iq test die je zelf kan maken.


Testmijniq.nl
Misschien heeft u het idee dat u op uw werk niet de waardering krijgt die u verdient of dat u toe bent aan een hogere functie? Of misschien wilt u wel gewoon weten hoe slim u echt bent? Maak dan nu snel online één van onze professionele IQ testen. Direct wordt dan na afloop online een uitslag van uw IQ weergegeven; dit is gratis!
TestGroup Consulting
TestGroup Consulting is gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassen van hoogwaardige psychologische testen en assessment instrumenten. Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Met behulp van moderne, online testtechnieken. Wij leveren onze Bridge assessment instrumenten aan organisaties en passen ze toe in onze assessment diensten. Kijk voor meer informatie op www.testgroup.eu
IQYOU
Test jezelf met IQYOU. IQYOU is een revolutionaire quiz die bestaat uit IQ-vragen, kennisvragen en persoonlijkheidsvragen.