Zelfverdediging

Aikido Musubi de Bollenstreek
Website van Aikido Musubi de Bollenstreek. Wij verzorgen aikido lessen op diverse lokaties in de bollenstreek.
zanchin
vereniging voor weerbaarheid ,vechtsport en zelfverdediging
Zelfverdediging Informatie
Self Defence.nl is de web portaal waar u op zoek kunt gaan naar een zelfverdediging sport die het best bij u past. Maar ook vindt u op onze website alle informatie en gegevens over bijna alle zelfverdedigings sporten in Nederland.


defense for you
Defense For You is een zelfverdediging en weerbaarheids training. voor kinderen van 5 t/m 10 en jongeren van 11 t/m 16. Een complete training Een complete training met als doel het vergroten van de fysieke en mentale weerbaarheid.
Zelfverdediging voor Personeel
Op maat gemaakte scholing zelfverdediging voor uw personeel door gecertificeerde instructeurs!
Krav Maga Groningen
Krav Maga door gecertificeerde instructeurs. Het is een zeer leuke trainingsgroep. Kom gerust eens langs voor een (gratis) proefles.
Kage Ryu Dojo (Koga Ryu Ninjutsu)
Kage Ryu Dojo is de sportschool van Sensei Titus Mathijn Jansen en biedt vechtkunsten als: Koga Ryu Ninjutsu, Mugei Mumei No Jitsu, Sei Tei Ryu Iaido, Combat Style Nunchaku, en reality based selfdefense en close combat.Kage Ryu Dojo biedt ook landelijke workshops en seminars. Vraag vrijblijvend voor informatie.
Vechtsport & Zelfverdediging per plaats in Ned
Het meest complete overzicht van aanbieders m.b.t. vechtsport & zelfverdediging per plaats in Nederland.
RetZef Krav Maga
Krav Maga zelfverdediging. Dit kan gedaan worden door jong en oud. KM gaat uit van menselijke bewegingen en reacties en met agressie en geweld in de realistische vorm.