Fitness

beestenboelgym
peuter en kleutergym
Fitness portal
Fitness portal. Informatie over blessures, fitnesscentra, trainingsschema's en meer.q
Prefit Bedrijfsfitness
Prefit bedrijfsfitness levert, bedrijfsfitness op locatie, stoelmassage, health checks en bedrijfsfysiotherapie


Sport-en-dieet
Sport-en-dieet beschikt niet over onrealistische, onhaalbare diëtistenadviezen, maar voorziet u daarentegen van effectieve en efficiënte trainings- en voedingstips die u kunnen helpen bij het bereiken van u doelen op een doelgerichte manier zonder daarvoor te hoeven betalen.
Want to move
Zumba en vrijblijvend sporten in Barendrecht
Way of Life personal training & company wellness
Wat houdt personal training bij Way of Life precies in? Bij Way of life krijgt u uw eigen personal trainer, die eerst met u gaat doornemen welke doelstellingen u wilt gaan behalen en op welke manier deze doelstellingen bereikt zullen gaan worden. Het afgesproken plan van aanpak moet namelijk niet alleen doeltreffend zijn, maar ook haalbaar en leuk om te doen. Een goede motivatie wordt gedurende het traject zeker gestimuleerd door uw personal trainer, want dat is een belangrijke constante factor.
Zumba Dancing
Startpagina van Zumba Dancing. De nieuwe fitnessrage van 2009!
Fit In Twente
FIT kan u coachen naar een gezonder en meer gebalanceerde levensstijl. Een personal trainer motiveert u om uw doelstellingen te behalen en is zo nodig uw stok achter de deur.
Vrouwen fitness
Fitness is voor veel vrouwen absoluut geen hobby, terwijl veel mannen het best leuk vinden om te doen. Vandaar dat je als vrouw een fitness training moet zien te vinden die kort, leuk en effectief waardoor je als vrouw het sporten als vanzelf integreert in je leven.
Regiofitness
Zoek en vergelijk fitnesscentra in jou Regio en vraag direct jou gratis fitnesspas aan!
Sportschool/Fitnesscentrum Sports in Motion
Onze doelstelling, is het verzorgen van verantwoorde lessen waarbij jij in een gezellige en gemoedelijke sfeer tot het maximum kunt gaan. Het geeft je resultaat en voldoening in het sporten. Ben jij er klaar voor, kom dan naar Sports in Motion te Musselkanaal. Je kunt bij ons terecht voor gezond en actief bewegen, zowel binnen als buiten.... *Sportschool *Fitnesscentrum *Musselkanaal *Aerobic *Step *Personal trainers *Fitness *Cardio *Zumba *Zonnebank
Fitnessapparatuur
BeterSport is uw adres voor fitnessapparatuur en krachtapparatuur. In ons ruime assortiment vindt u o.a. crosstrainers, halterbanken en roeitrainers. U kunt onze fitnessapparaten online bestellen en thuis laten bezorgen of zelf ophalen in ons afhaalmagazijn. Daarbij kunt u uw fitnessapparaat ook uitproberen in onze showroom. Ons deskundig personeel adviseert u graag.
Fitnessmerken
Verkoper van fitness artikelen zoals de crosstrainer, hometrainer, loopband, hometrainer, homegym en spinningbike. Geeft u de keuze uit een groot aantal verschillende fitness merken.
Akademia Trainingen
Sportschool in de Indische Buurt in Amsterdam, gericht op groepstrainingen tbv het individu
Fitness-Webwinkel.nl
Wij zijn een online groothandel op het gebeid van fitnessapparatuur en sport en spel artikelen, wij bieden een mooi assortiment aan van meer dan 900 artikelen tegen zeer scherpe prijzen!
Fitnesskoerier.nl
Fitnesskoerier.nl is de webshop voor fitnessapparaten en meer. Van hometrainers, crosstrainers, loopbanden, roeimachines en spinbikes tot krachtstations, gym ballen, medicine ballen en meer klein fitness. Wij zijn officieel dealer van alle door ons aangeboden merken. Dat betekent de service die je mag verwachten van het merk dat je koopt. Dus geen verrassingen achteraf!
Vivendi Sports
Vivendi Sports, dé sportschool exclusief voor vrouwen! Wij bieden een ruime keuze aan groepslessen waaronder Steps, Seniorenfit, Yoga, Aerobics, Body-shape en nog veel meer.
Personal Trainer Eindhoven
Personal Training Eindhoven werkt met een zeer effectieve trainingsmethode. Kevin Hoeymakers werkt met een revolutionaire manier van trainen die veel efficiënter dan de fitness van nu en door de professionele 1 op 1 begeleiding zult u merken dat uw doelstellingen veel makkelijker te realiseren zijn dan dat u ooit had gedacht.


fitness4fitness sportblog
Deel je mening of lees die van anderen over sportscholen bij u in de buurt. Lees de laatste nieuwtjes in de blog.
Hot Bikram Yoga Studio's in NL
Deel je mening of lees die van anderen over hot yoga bikram studio's in NL. Lees de laatste hot yoga nieuwtjes in de blog.