Paintball

Paintball Den haag
Binnen paintball?? Ja, bij Indoor Paintball Den Haag kun je indoor paintball spelen zonder afhankelijk te zijn van het weer of eigen paintball materiaal, zoals paintball masker, paintball wapen en paintball kleding. Wij hebben gekozen voor een paintball veld met zachte kussens om je tijdens de paintball games achter te verstoppen om verwondingen te voorkomen. Paintball.... Het perfecte, ultieme uitje voor een paintball bedrijfsfeest, paintball personeelsfeest, paintball vrijgezellenfeest, paintball schoolfeest, paintball reunie of een paintball dagje met vrienden, gewoon lol maken....noem maar op. Heb je iets te vieren?? Er zijn vele paintball arrangementen mogelijk. Ook voor expats een leuke manier om hun nieuwe collega's op een sportieve manier te leren kennen. Neem contact met ons op en wij maken de dag van je leven nog leuker en gezelliger... De games die gespeeld worden: Time: Team die de meeste spelers overheeft wint. Last man standing: Het team waarvan een speler overblijft wint. Capture the Flag: De vlag van de tegenpartij moet naar jouw kamp gebracht worden. V.I.P.: Het team moet een belangrijk persoon beveiligen, maar word deze persoon geraakt dan is het hele team af. Take the Castle: Een team gaat in het kasteel en het andere team moet het kasteel veroveren. Speedball: De frontale aanval uitvoeren op de tegenstander. Word vaak bij Outdoor Paintball gespeeld, maar wij laten zien dat het ook heel goed bij Indoor Paintball kan. Ons paintball veld is 1200 m2 Om het paintballen iets extra's te geven gebruiken wij een laser RGB 1,1 Watt full colour, 10.000 Watt verlichting, rookmachine en een 2 x 1000 Watt's geluids installatie.
Paintball Gladiator Sports
Gladiator Sports Almere, het grootste en veiligste paintballpark van Nederland.
PaintballPlus
PaintballPlus is paintball met vele extra's! Alle markers zijn omgebouwd om verder en beter te schieten. PaintballPlus, voor net dat balletje meer!


Playpaintball
Paintbvallen centraal in Nederland
Paintball Groningen
Het paintball centrum van Groningen
Paintball One
Paintball One is een professioneel en door justitie erkend paintball bedrijf, en beschikt over 2 outdoor terreinen in Gorinchem en nabij Hank. Voor al onze mogelijkheden op het gebied van paintball kun je kijken op www.paintball-one.nl