Vitaminen

De Bio Serotonine Chip
De Bio Serotonine Chip en haar werking is lichaamsvriendelijk en heeft geen vervelende bijwerkingen. Het verzacht en of vermindert uw klachten aanzienlijk. De Bio Chip geeft u een positiever gevoel over de dagelijkse gang van zaken. U zult dieper slapen, u staat uitgeruster op en bent voor uzelf en uw omgeving vriendelijker. U ervaart dat u extra ENERGIE heeft en dat allergieën aanzienlijk minder zijn of zelfs verdwenen. Het dragen van de Bio Chip heeft bij een groot deel van de dragers hetzelfde effect als het slikken van Prozac of Seroxat e.d.. Toch is de Bio Chip niet schadelijk zoals de genoemde medicijnen/antidepressiva wel zijn. Er zijn reeds duizenden gebruikers en ook artsen kiezen steeds vaker voor de Bio Chip. De Bio Chip is ook verkrijgbaar tegen het roken (uw sigaret smaakt dan niet meer) en voor af te vallen ter ondersteuning van een dieet. Aan de ontwikeling van de Bio Chip is 18 jaar gewerkt, is geregistreerd bij het WIPO en het werkt echt fantastisch.
Drogisterij.net
Drogisterij.net is een online drogisterij met ruim 15.000 producten
Femcare
Echte schoonheid groeit van binnenuit. Al bij de geboorte is duidelijk hoe belangrijk voeding voor de mens is. We willen het beste voor ons kind, vooral vrouwen voelen instinctief dat goede voeding voor het kind van grote invloed is. Femcare ontwikkelde een lijn voedingssupplementen die ieder schoonheids aspect van uw lichaam afzonderlijk voedt en activeert.


Maca
Verkoop van het natuurlijk voedingssuplement Maca. Maca geeft (sexuele) energie bij mannen en vrouwen en Maca verlicht de symptomen van de menopauze, zoals opvliegers. Maca wordt ook wel 'natuurlijk Viagra' genoemd of 'Peruviaans Ginseng'.
Maximum Health
Maximum Health online verkoop van voeding- en sportsupplementen. Kwaliteit voor scherpe prijzen!
Medicijnnet.nl
Medicijnnet Heeft voor alle mogelijk kwalen wel iets. Bij een goede voorbereiding van de vakantie kan een bezoek aan medicijnnet.nl niet ontbreken. Maar ook voor slaapproblemen, erectieproblemen, afvallen, babies, homepathie, etc. Je kunt altijd terecht bij medicijnnet.nl
Mooie Boezem
Het effect van Mooie Boezem is natuurlijk en blijvend. Bij een kuur van 5 tot 6 maanden kan er een ruime vergroting verwacht worden van ruim 1 cupmaat. Mooie Boezem heeft alleen effect op de borstmassa, het maakt de huid stevig en elastisch, u zult op geen andere plekken dikker worden zoals bij andere Hop producten. Ook zal het geen invloed hebben op de anticonceptiepil of andere anticonceptie middelen omdat het product een natuurlijke hormoon is.
Postorderwinkel
Online shop met Beauty, Gezondheid, Cadeaus, Erotiek en Wonen.
PowerAid
PowerAid is een sport voedingsupplement dat je helpt om beter te presteren. Power Aid zorgt ervoor dat je explosiever kunt trainen en net die extra herhaling kunt doen, waardoor je je spieren een extra aanzet kunt geven. Hoe groter de aanzet die je geeft hoe sneller de spier groeit. Tevens zorgt PowerAid voor een versnelling van je herstel na je training. Als je Power Aid gebruikt merk je dat je lichaam voldoende bouwstoffen binnenkrijgt om de spieren optimaal te laten herstellen.
ShopMe.nl
Een zeer uitgebreide webshop met op dit moment GSM's, Gadgets en Drogist/medicijnen en lichamelijke verzorgings producten. In de toekomst zullen er nog vele producten volgen.
Voeljegezond.nl
Postorderbedrijf in gezondheidsproducten!
Beovita NL
Beovita Nederland is producent en ontwikkelaar van voedingsupplementen gebaseerd op kruiden. Deze zijn gebaseerd op eeuwenoud gebruik en bevestigd door de moderne wetenschap. Beovita producten zijn nu al beschikbaar bij enkele groothandels en reformz
Vitamineshoppen.nl
Online speciaalzaak voor voedingssupplementen, vitamines, mineralen, visolie en kruiden. Keuze uit meer dan 1100 supplementen voorzien van een duidelijke omschrijving en 100% onafhankelijk. Voor 17u besteld, is morgen in huis.