Muziekinstrumenten

Dirk
Dirk's Drum Service is eerste drumwegenwacht van Nederland! Tevens de eerste met interactiev online drumlessen. Ideaal voor in studio's, oefenruimtes, onderhoud slagwerk bij verenigingen... Alles kan op locatie!
Steenhuis Piano's
Collectie van onze piano's. Onze collectie betaat uit een zeer compleet merken pakket met o.a. Kawai - Petrof - Schimmel - Vogel (by Schimmel) - Grotrian Steinweg - Ferd Hoffstein - Yamaha en Roland
Muziekhuis G. Souman
Dé speciaalzaak in muziekinstrumenten en accessoires. Het zeer uitgebreide assortiment van occasion Yamaha piano's, silent-piano's en Yamaha vleugels, digitale piano's en keyboards, ruim 500 gitaren en accessoires, meer dan 30 jaar ervaring én d


Hugo de Jong Piano's
Hugo de Jong Piano's - Vleugels. Wij zijn een speciaalzaak in Alkmaar waar u terecht kunt voor een instrument dat bij u past.
Tonestack gitaar effect
ToneStack effecten zijn handgebouwde gitaar effecten, uniek qua design en gebasseerd op de beste effecten die er maar zijn te vinden. ToneStack effecten in 99% van alle gevallen hardwired true bypass. Alle gitaar effecten worden met de hand gesoldeerd, gespoten en vervaardigd. Er zijn heel veel gitaar effecten die er gebouwd kunnen worden van boosters tot analoge/digitale delays van tubescreamer tot distortions. Ben je opzoek naar een gitaar effect? ToneStack bouwt ze voor je!!
Piano Metropool
Pianometropool: al meer dan 80 jaar lang leverancier van toetsinstrumenten van hoge kwaliteit via webshop en showroom.