Vergelijkingsites

Stadkorting.nl
Stadkorting.nl verzamelt 24 uur per dag alle beschikbare online deals per stad en zet ze in een handig overzicht. Zo bekijk je alle lokale aanbiedingen eenvoudig en snel!
Collectief shoppen is HOT!
Kopersdomein.nl is het koopdomein voor particulieren en bedrijven voor het plaatsen van GRATIS aankoopintenties. Het is gelanceerd om kopers eenvoudig tot elkaar te brengen met als collectieve doel: geld besparen. Collectief shoppen is HOT!
Nieuwe actie codes webwinkels
De nieuwste kortingscodes uit webwinkels, goedkoper winkelen met actiecodes. Koopjesbonnen kiest voordeliger online aanbiedingen voor U !


Prizewize
Energieprijzen vergelijken en besparen op uw energiekosten? Vergelijk verschillende energie prijzen en op basis van je persoonlijke situatie wordt de juiste keuze gemaakt. Bespaar op uw kosten!
Gratis dating vergelijken
Gratisdatingsite.nl vergelijkt alle datingsites in Nederland. We vergelijken op prijs, beoordeling en wat er gratis kan.
123Korting
Overzicht van actuale kortingen op het internet.
Gamewinkel.nl
Bij ons, Gamewinkel.nl vergelijkt u de allernieuwste games en spelcomputers in een handomdraai. Makkelijk en snel! Games en spelcomputers online vergelijken ...
Gnoegle
Liever lui dan moe? Gnoegle maakt het je gemakkelijk! Een helder overzicht van de leukste producten en diensten op het internet. Online kadotips, vakanties, dating, gsm, boeken, hosting, games, en nog veel meer.
Gratis Proefmonsters
Dagelijks nieuwe en actuele aanbiedingen met zeer hoge kortingen en....veel gratis. Voor elk wat wils. Klik en Profiteer.
Kijk en Vergelijk
Een groot overzicht van online winkels.
Pricewatch
Met ruim 500.000 prijzen in de database een van de betere vergelijkers!
ShopMe.nl
Een zeer uitgebreide webshop met op dit moment GSM's, Gadgets en Drogist/medicijnen en lichamelijke verzorgings producten. In de toekomst zullen er nog vele producten volgen.
VindProduct.nl
Ruim gevulde product zoekmachine
WebwinkelVergelijker
Vergelijkingssite voor webwinkels
newtoys
De leukste speelgoedsite van Nederland, groot assortiment rijdend speelgoed uit voorraad leverbaar. Verzendkosten slechts 3,95
YouTellMe - Productvergelijker
YouTellMe is een nieuwe productvergelijker die zich onderscheid door een gebruiksvriendelijk vergelijkingssysteem en meer kwalitatieve productdata (zoals koopgidsen, verzamelde gebruikers- en expertreviews, downloads, updates etc).
ZoekAanbieding.nl
De zoekmachine voor aanbiedingen, voordeel, korting, prijsvragen en gratis producten
Vergelijk.nl
Vind de beste producten en prijzen op VERGELIJK.NL. Producten, reviews en prijzen van verschillende winkels eenvoudig met elkaar vergelijken.


Prijszoeken.nl | altijd de laagste prijs
PRIJSZOEKEN.nl voor de nieuwste producten, beste webwinkels en laagste prijzen. Prijzen van verschillende winkels eenvoudig met elkaar vergelijken.