Veilingsites

AANBODNET.NL ...uw vraag en aanbod site
AANBODNET.NL ...uw vraag en aanbod site
BiedFabriek
Vakantieveilingen op afslag. Schrijf je gratis in !
Collectbox Advertentie Verzamelplaats
Op zoek naar iets ? Je vindt het bij ons Collectbox.nl


E-Bay
E-bay is de grootste veilingsite ter wereld met miljoenen producten zowel nieuw als 2e hands. Ze hebben ook een apart gedeelte voor de nederlandse markt.
Een2deleven
Marktplaats voor in- en verkoop van nieuwe en tweedehands goederen
Gratis adverteren
Gratis adverteren voor heel Europa op Zoek Op Web. Het is een vraag & aanbod marktplaats waar je advertenties plaatst. In je advertentie zet je jouw 2e hands spullen te koop. Op zoek naar (tweedehands) koopjes?
hurenvanburen.nl
Bij hurenvanburen kan je spullen en diensten huren en verhuren in je eigen buurt.
Kopen en Verkopen
Online marktplaats voor nieuwe en gebruikte goederen.
Marktplaats.nl
Marktplaats een van de grootste veilingsites van Nederland met heel veel tweedehands spullen maar ook nieuwe.
oranjebazar
Heb je iets te koop, wil je een dienst aanbieden of zoek je gewoon iets? Plaats nu een advertentie met of zonder filmpje op www.oranjebazar.nl De leukste bazar van internet.
partijpartners.nl
Gratis marktplaats voor partijhandel.
ProVeiling
ProVeiling.nl veilt dagelijks roerende zaken uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Registreer u snel en vrijblijvend, zodat u kunt bieden op de kavels.
ShopMe.nl
Een zeer uitgebreide webshop met op dit moment GSM's, Gadgets en Drogist/medicijnen en lichamelijke verzorgings producten. In de toekomst zullen er nog vele producten volgen.
Snuffelplek
Koop en Verkoop Nieuwe of Tweedehands Auto’s, Woningen, Banen, Diensten, Reizen en nog veel meer op Snuffelplek.
Speurders
De veilingsite van de Telegraaf. Naar aanleiding van het succes van hun speurders advertenties hebben ze ook een online versie hiervan gemaakt voor de Nederlandse markt.
Speurhoek.nl
Aanbieden van allerlei diensten en producten, zoals: boeken, Cd's, DVD's, games, sport, MP3, hobby, films, casino, gratis, vakantie en reizen, dating, financiele producten, loterijen, auto, alles voor in en om het huis, cadeaus, telefoons en accessoires
SpullenMarkt
verkoop en koop van 2 de hands producten
spullenplein.nl
Spullenplein.nl geeft u een overzicht van ruim 250.000 tweedehands en nieuwe artikelen. Adverteren is hier snel en eenvoudig.


Tjieper.com
Koop en verkoop alles op Tjieper.com, de internationale online veilingsite.
veilingcentrale
veil hier uw zolderopruiming,partijen en stukgoederen,fietsen voor patuculier en handelaar hier is voor al uw spullen waar u vanaf wilt plaats
Veilingsplaats
veiling site veilingsite verkoopsite tweedehands veilingen markt advertenties marktplaats online veiling schilderijen, schilderij, kunst antie, huren, kopen, verkopen
VRAAGwinkel.nl
Omgedraaide marktplaats, plaats gratis een advertentie voor iets dat je NIEUW wil kopen en laat winkeliers bieden op wat jij zoekt! Zonder verplichtingen tot kopen, makkelijker kan niet!
Walloozza.nl
Gratis adverteren op Walloozza. De marktplaats bij uitstek om te adverteren.
www.tweedehands.ineentel.nl
Kopen en verkopen van tweedehands of nieuwe producten en van diensten doet u op Marktplaats.ineentel.nl, de advertentiesite van Nederland. Veel nieuwe advertenties per dag. Marktplaats.ineentel.nlnl is een compleet overzicht van vraag en aanbod.
inventarisveiling
De enige en eerste online veilingsite zonder veilingkosten.
Designerstuff
De online site voor hem èn haar om je authentieke designerkleding, schoenen, tassen, horloges en nog veel meer... te kopen en verkopen.
Bungalow veiling
Bied en Boek, dé manier om eenvoudig, last minute én voordelig een vakantie of dagje uit te boeken!
Hobbytekoop
Hobby te koop, website waar zelfgemaakte creaties, leuke workshops & de voordeligste hobbyartikelen worden aangeboden
Sam's Kledingactie
Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood is een van de grootste charitatieve kledinginzamelaars in Nederland. Al ruim 40 jaar zamelen wij met behulp van een groot vrijwilligersnetwerk kleding in. De opbrengst van de kleding gaat naar de noodhulp- en wederopbouwprojecten van Cordaid Mensen in Nood.
Gratis Veilig Veilen Online
Veilig Veilen Online is een uniek concept met vele voordelen voor kopers en verkopers: 1. U kunt gratis een veiling openen op de website www.veiligveilenonline.nl . 2. U kunt gratis meerdere foto's per kavel ( product ) plaatsen. 3. Alle producten blijven bij uzelf. 4. U ontvangt bij sluiting van uw veiling het e-mailadres van de hoogste bieders per kavel. 5. U kunt zelf de overdracht en de betaling van de verkochte kavels regelen. 6. Alleen geregistreerde website bezoekers kunnen bieden en een veiling openen. 7. Alleen over het hoogste bod dient elke veiling organisator ( verkoper )10% veiling kosten te betalen. 8. Verkopers kunnen tegen betaling van een vergoeding extra opties gebruiken b.v. website vermelding. 9. Iedereen kan nieuwsbrieven ontvangen betreffende b.v. nieuwe veilingen. 10. Conform de algemene voorwaarden worden o.a. alle privacy gegevens beschermd. 11. Verkopers kunnen per kavel gratis hun website vermelden
youbbla.nl
Vieling site gebaseerd op het "dutch auction" principe. De prijzen zakken per deelname.
De Veilingspeelplaats.nl
Een leuke en spannende manier om baby- en kinderspullen en speelgoed te kopen of te verkopen.
Dennis Smit
Veilingreus - De grootste in dalende prijzen!
Online veiling
Op computernoobs.nl is een online computer veiling met vele superacties! Computernoobs heeft elke dag een nieuwe computer of laptop in de aanbieding. De kavel zal goedkoper worden tot deze is verkocht. Wanneer de kavel is verkocht zal na enige tijd een nieuwe kavel worden aangeboden.
Bart Vriend
Advertentie website waarop men spullen kan verkopen en een dienst of klus kan plaatsen.
Dajomarkt
Dajomarkt is een veilingsite zonder pretenties. Geen schreeuwende reclames en altijd mogelijk om gratis uw spullen aan te bieden. De service staat hoog in het vaandel. Pobeer het gewoon eens, baat het niet dan schaadt het niet.
refoveilingen.nl
Een leuke site vol met uitjes en vakanties in binnen en buitenland
123veiling.net: een eigen veilingsite beginnen
Eenvoudig een eigen veilingsite beginnen met uw eigen design. U bent dezelfde dag al online met het Webid veilingscript gehost op een supersnelle Nederlandse server
Veilingkans
De nieuwe arrangementen veilingsite van Nederland!