Senioren

50 Plusplein
50PlusPlein is een site voor het uitwisselen van tips op diverse gebieden,toerisme, gezondheid en nieuwtjes. Kortom, "alles" waar moderne 50-plussers zich mee bezig houden.
gezondheid en voeding
Wij zijn n.l. het online seniorenmagazine PlusOnline.nl en dit is de internetsite van Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland.
SENIOR
Senior alle relevante links voor de Senior.


Mediorweb.nl
Mediorweb.nl...dé "volwassen" startpagina! Hier vindt u informatie, interessante websites, campinggids, saunagids, bungalowparkengids, online winkelgids en nog veele meer!
senior.startspot.nl/
senior de site met alle relevante links voor de senior.
Senior-Comfortwinkel
senioren winkel speciaal voor mensen met levens ervaring die prijs stellen op comfort en prijs kwaliteit weten te waarderen bezoek ons en overtuig uzelf
ZorgServiceShop
De online winkel voor senioren die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun dagelijkse activiteiten
Goed en Wel
Goedenwel.nl is een online sociaal netwerk voor 55plus. Goedenwel heeft ruim 32.000 leden en een kleine 5.000 bezoekers per dag. Via Goedenwel.nl kunnen leden contact onderhouden met vrienden, oude bekenden weerzien, maar ook nieuwe mensen ontmoeten die dezelfde passie of interesse delen. Zo creëert men dus een eigen vriendenkring op internet!
Rust zonder roest
Een speurtocht naar onze krachten op latere leeftijd. duur: 9 bijeenkomsten
Scootmobiel en Rolstoel Accessoires
Accessoires & hulpmiddelen voor uw rolstoel en scootmobiel. Uitstekende service, prima kwaliteit, snelle levering en laagste verzendkosten! Ook levering in Belgie!
Fincura Pensioenconsultancy
Onafhankelijk pensioenadvies? Zorg dat u de juiste begeleiding krijgt bij uw pensioen. Wij werken alleen op basis van uurtarief of vaste vergoeding! U bent onze klant niet de verzekeraar!
scootmobiel
"Scootmobielen kopen, snel en eenvoudig kiezen uit de beste deal van alle 150 leverbare scootmobielen in Nederland."
De Levensboom urnen
Bronzen urnen zijn de specialiteit van de Levensboom. Naast brons hebben wij ook urnen in keramiek, hout en natuursteen in onze collectie. Schoonheid en kwaliteit zijn belangrijke aspecten bij het samenstellen van onze collectie. Alles in ons assortiment is gemaakt en ontworpen door kunstenaars.
Senioren Service Shop
PBMarkt - Senioren Service Shop geeft elk half jaar een brochure uit met een overzichtelijk aanbod artikelen (o.a. witgoed, elektronica en inbouwapparatuur). Bestellen kan via de webshop, telefonisch of via e-mail. Gratis levering (binnen Nederland), installatie én persoonlijke uitleg.
Senioren loophulpmiddelen
Uw (lichtgewicht) rollator, wandelstok, krukken of looprek koopt u veilig bij LoophulpmiddelenStore.nl
Rollator-megastore.nl - Dé rollator spe
Dé rollator specialist. Het grootste assortiment rollators.
scootmobielbenodigdheden
Groot aanbod accessoires en benodigdheden voor de scootmobiel en rolstoel. O.a. Accu's Regenkleding Voetenzakken Schootskleden Wikkeldekens Thermokleding