Ouders

Adoptie informatie
Alles over adoptie
Advies en OpvoedingsPraktijk AOP
Hulpverlening voor ouders,kinderen en jeugdigen (0-18 jaar) Heeft u vragen over de opvoeding of de ontwikkeling van uw kind? Heeft u hulp nodig bij de opvoeding? Is een psychologisch onderzoek nodig? Voor meer informatie, bezoek onze website.
Alimentatiedesk
De Landelijke Alimentatie Desk is een uitgebreid netwerk van familierecht advocaten en mediators waarbij u terecht kunt met alle vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland vindt u altijd een specialist in de buurt.


Conny Borsboom
Waarvoor niet?, Voor alle mogelijke levensvragen, persoonlijke situaties, eigenlijk kan ik zeggen alles waar je als mens mee te maken kan hebben in het leven.
DNA Testen (o.a. Vaderschapstesten)
Diverse DNA-testen waaronder ook Vaderschapstesten. Testkit online aan te vragen.
DNA-Vaderschapstest
Een DNA-Vaderschapstest onthult de waarheid en helpt twijfels over het Vaderschap weg te nemen. Want tegenwoordig hoeft niemand meer te leven met onzekerheid omtrent het Vaderschap.
eenoppas.nl
Eenoppas.nl is een website gericht op het samenbrengen van vraag en aanbod. Enerzijds beschikken wij over een database met oppassen. Veelal ervaring met oppaswerk en altijd 17 jaar of ouder. Aan de andere kant kunnen ouders die op zoek zijn naar een oppas (eenmalig of regelmatig) een aanvraag doen via eenoppas.nl. Deze aanvraag zullen wij kenbaar maken bij de oppassen. De oppassen kunnen reageren op deze aanvraag. De aanvrager wordt op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag.
frieskippetje
alles voor/over kids en voor ouders
Gastouderopvang de Ster
De Ster. Gastouderopvang in de omgeving Duiven
gezinspagina.nl
gezinspagina.nl Nieuws, advies en kortingsacties voor gezinnen met kinderen (0 t/m 12 jaar) en grootouders
Goldbug Harness Buddy 2 in 1 rugzak en tuigje
De Goldbug Harness Buddy is een rugzakje in de vorm van een dier. Maar omdat de rugzak dubbel sluit van voren en er een staart aan het dier zit, zorgt het ook voor veiligheid op het vliegveld, pretpark, dierentuin, winkel en andere openbare gelegenheden.
hulp aan stiefgezinnen Veghel
Praktijk voor psychosociale hulpverlening en conflictbemiddeling gespecialiseerd in stiefgezinnenproblematiek
Juf-karin
Kindvriendelijke site! Voor kind en juf/meester een ideale site! Hierop staan allerlei leuke dingen!
kids@home
gastouderbureau
KidschoiceKindervakanties
Kidschoice verzorgt kleinschalige kindervakanties, voor kinderen tussen 4–12 jaar. Kidschoice Kindervakanties is een particuliere zorgaanbieder die weekend en vakantieopvang verzorgt in Nederlandse vakantieparken. Waarom Kidschoice kindervakanties? Een kind met Autisme,ADHD/ADD, PDD NOS en ODD brengt extra belasting met zich mee. Hierdoor kom je minder aan jezelf en andere gezinsleden toe. Een vakantie kan lang zijn, wat de nodige spanningen kan opleveren in het gezin. Terwijl het kind een midweek weg, is er tijd om bij te komen en extra aandacht kunt geven aan de andere gezinsleden. Tijdens de midweek zal kidschoice het kind zorg bieden een leuke tijd geven, positieve aandacht geven en activiteiten bieden. Zo kan het hele gezin er weer tegen aan. Doelgroep Wij begeleiden kinderen met: autisme, PDD NOS, ADHD/ADD en ODD, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud.
Kinderdagverblijf De Groene Tuin
Kinderdagverblijf De Groene Tuin Taselaarstraat5 3078 VM Rotterdam Kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar
Kinderopvang Tierelier
Kinderopvang Tierelier is een agrarisch kinderdagverblijf en daarbij uniek in de regio Oisterwijk en Tilburg
Kindertrends
Trendy online magazine voor ouders en verzorgers van jonge kinderen. Lifestyle, interviews en column.


KoopjeKaartje
De beste kortingen op alle entreebewijzen voor dagjes uit!
Nannydirect
Kinderopvang in eigen huis, opvang bij vraagouders, nanny in huis, professionele kinderopvang in eigen huis, werving en selectie bureau
OppasZoekertjes
OppasZoekertjes.nl is de grootste Nederlandse website waar oppassers en ouders elkaar volledig gratis kunnen terugvinden op het internet, met honderden openstaande vacatures en duizenden ingeschreven ouders en babysitters. Schrijf je snel in op http://www.oppaszoekertjes.nl
Opvoeden / Opvoeding
De meest complete en informatieve linkverzameling op het gebied van opvoeding, kind en gezin.
Opvoedingsondersteuning, trainingen en c
Als coach/trainer bied ik opvoedingsondersteuning voor ouders en pedagogische medewerkers.
opvoedingsproblemen.com
Met deze website hoop ik ouders een hart onder de riem in te steken en goede instrumenten aan te reiken om een super papa en super mama te worden. Onderwerpen als straffen, eetproblemen, liefden en jezelf komen aan bod.
Oudermatch
Oudermatch is de site die oppassers, gastouders en ouders bij elkaar brengt.
OverKinderen
OverKinderen is een website boordevol informatie over, de naam zegt het al, kinderen. Van baby tot puber, van opvoeding tot recepten en van spelen tot onderwijs. Kortom, alles waarin (toekomstige) ouders geinteresseerd zijn, komt hier aan bod. Het unieke aan OverKinderen is dat bezoekers (na de gratis registratie) zelf deze informatie kunnen aandragen. Verder heeft OverKinderen een leuk, actief forum waar mensen terecht kunnen met hun vragen.
praatjesmakers
Praatjesmakers, bij ons kun je gezellig meekletsen op ons forum, over zwangerschap en ouderschap. Praatjesmakers is de gratis site voor ouders en grootouders. Met o.a ideetjes om te knutselen,gratis kleurplaten.Maak leren leuk , dankzij onze gratis reken,- en schrijfwerkbladen.Gratis tips voor verjaardagsfeestjes, zelf kleding maken met onze gratis brei,- en stofpatronen.Tevens bieden wij geheel gratis recepten aan voor kids van alle leeftijden!
Praktijk Eigentijdse Kinderen
Eigentijdse kinderen zijn de hoog sensitieve kinderen of hoog gevoelige kinderen van deze tijd. Hoog sensitieve kinderen nemen heel veel en intens waar met al hun zintuigen en reflecteren diep alvorens te handelen. Ze dagen ons volwassenen uit om met een nieuwe, andere aanpak en vaardigheden te komen. Zowel bij de opvoeding als in het onderwijs. De Praktijk Eigentijdse Kinderen wil u hierbij graag helpen door het geven van informatie en begeleiding.
Sociaal Netwerk voor (aanstaande) moeders
Geachte heer/ mevrouw, ik zag dat jullie een lijstje met leuke links hebben staan op de website. Willen jullie ook een link plaatsen naar onze nieuwe website: www.online-moeders.nl? Graag plaatsen we dan ook een link naar jullie. Bij voorbaat dank! Groeten Heleen!
TipsWerkendeOuders.nl
Tips en informatie voor werkende ouders over baby's en kinderen. Vol met belastingtips, informatie over kinderopvang en slaaptips voor je kind.
www.ki-kracht.com
Ouder en Puber coaching. Ki-Kracht biedt pedagogische ondersteuning geeft handvatten en zorgt voor open communicatie. Dit alles in de eigen gezinssituatie.