Meditatie & Spiritualiteit

Alternatievehulpverleners.nl
Voor rust, ondersteuning, coaching, begeleiding in uw (spirituele) groeiprocessen: bewustwording en inzichten. Op weg naar een gezonder, bewuster, gelukkiger leven wat beter bij uw ware zelf past. Voor zowel lichamelijke als psychische klachten: het een kan niet zonder het ander.
Astrolife Mediums
Mediums en Paragnosten vraag ze om raad.
Beautiful Spirits
Wierook, Boeddha, Dromenvanger, Edelstenen, tarotkaarten, Inzichtkaarten, Windgong, Spiritueel, Paranormaal, Wicca, Heksen, Heks, Pendels, Wichelroede, Boeken, Poortwachter, New age, Kaarsen, Magie, Engelen, Salie, Wierookhouder, Etherische Olie, Geurbrander, Djembe, Houtskool, Korrelwierook, Wierookkegels, HEM, Satya, Nag Champa, Winkel, Ronny Pijnenburg, Indianen, Beelden, Forum, Gastenboek, Links, Medium, Paragnost, Helderziende,


Bewust sterven
Spirituele website sterven en stervensbegeleiding
Centrum Zijnsorientatie
Centrum voor Individuele Psychotherapie en Coaching, Loopbaan Begeleiding en Relatie Begeleiding.
Cursus Match
Cursus Match! Een compleet overzicht van opleiders en cursussen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Ontwikkeling, Natuurlijke Geneeswijzen en Massage.
De Drie Wilgen
De Drie Wilgen is een Intuitief, Spiritueel en Paranormaal Centrum waar Walter, Martine en Bernadette workshops geven over de meest voorkomende onderwerpen, zoals pendelen, paranormale verschijnselen, tarot, reiki, dromen, auroa's, magnetiseren en nog veel meer.
Emotioneel Lichaamswerk
Emotioneel Lichaamswerk is een methode die je helpt om je kracht en levenslust opnieuw naar boven te brengen. Het laat zien dat je leven geen aaneenschakeling is van problemen die opgelost moeten worden, maar een opwindend avontuur dat het waard is om te leven. Zoals de naam al zegt, staan je lichaam en je emoties daarin centraal. Via een uitgekiend programma van technieken en oefeningen word je jezelf bewuster van je lichaam. Je leert je gevoel als signaalfunctie te gebruiken. Door Emotioneel Lichaamswerk ontdek je dat het lichaam een schat aan informatie bevat waar je in het normale leven nauwelijks acht op slaat. Je merkt waar spanningen zitten en wat die te zeggen hebben.
EVP-Voices.com
Een website over het bandstemmen fenomeen (EVP, communicatie met overledenen via de elektronische weg
fealing paranormaal spiritueel advies
Fealing is nieuw Fealing is anders Bij fealing zitten betrouwbare paragnosten en mediums om u te helpen met al uw levensvragen Zuiver helder en eerlijk dat is waar fealing naar streeft Doordat fealing groeiende is zoeken wij nieuwe collega's, kun jij je vinden in het fealing concept ga naar de site en meld je aan of stuur een mail naar fealing@home.nl
Gifts from nature
Karin begeleid je op je spirituele pad zodat jou binnenste buiten komt. Met bewustwordingswandelingen en engelenconsulten
Healing Balance
Leven in bewustzijn, het vinden van een innerlijke balans door :Meditatie, kundaliniyoga, meditatie in beweging, intuitieve dans. Georganiseerd door docent Martie van Bakkum.Workshops,lessen, voor individuen , bedrijven en privesessie's.
in balanz
Webwinkel in Balanz verkoops spirituele producten,boeken,cd's,sieraden en meer.
Instituut voor Positieve Psychologie
Informatie over Positief Psychologische onderwerpen als zelfvertrouwen, geluk, communicatieve vaardigheden en productiviteit.
INtranceVORM
Praktijk voor hypno-, regressie,- en reïncarnatietherapie INtranceVORM. Voor het psychisch en/of lichamelijk IN VORM komen door gebruik te maken van trance. Te gebruiken bij allerhande klachten, bijv. slapeloosheid, onzekerheid, allergieën, traumaverwerking, angsten en fobieën.
Medium Live
Welkom op Medium Live Mijn naam is Carin en heet u welkom op Medium Live. Mijn website is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden, discretie en persoonlijke aandacht gebaseerd op eerlijkheid en openheid. De antwoorden op u vragen zijn dichter bij dan u denkt. De gave die ik bezit is dat ik contact kan leggen met uw eigen gidsen. Voor u een zeer zuivere bron. Mijn visie is mensen bij te staan en te helpen, met mijn gave die mijn geschonken is. Met mijn gave kan ik u bijstaan in onder andere de volgende onderwerpen: Liefde, Relatie, Gezin, Dieren, Zakelijk, Financieel, Toekomst, Verleden, Vorige Levens, Inzicht en Hulp bij Spirituele Ontwikkeling ook Kinderen, Geestverschijningen en waarnemingen.
Medium Pauline
Als medium Pauline werk ik op een spirituele hulplijn. Een spirituele hulplijn is een hulplijn, die u op een spirituele manier telefonische ondersteuning geeft. Het werken op een spirituele hulplijn vind ik erg fijn om te doen. Het is echt fijn om met gebruik van mijn spirituele gaven u via een spirituele hulplijn te kunnen en mogen helpen. Graag help ik u wanneer ik met mijn spiritualiteit u een stap verder kan helpen bij het oplossen van uw vragen en problemen.
NLP-Groningen
NLP-Groningen


Ontwikkel-je
Ontwikkel-je.nl is een initiatief van Paul van de Krol en Tom Blom. Paul(37) heeft vanaf zijn 21e jaar zichzelf bezig gehouden met spirituele ontwikkeling. Hij heeft om zich te ontwikkelen allerlei cursussen en workshops gevolgd. Hij is o.a. Reiki-Master en heeft zich verdiept op het gebied van klanken en de effecten daarvan op de geest. Paul heeft zijn eigen geluidsstudio, waar hij meditatieve muziek produceert. Tom Blom is een zeer ervaren man op het gebied van radio en televisie. U herkent zijn prachtige stem vast als voice over van programma's zoals 'Ter land, ter zee en in de lucht' of van het radio programma 'Langs de Lijn' Dit jaar zijn Paul en Tom samen begonnen met het maken van geleide meditaities op muziek.
para advies
Helderziend advies bureau. Alles op paranormaal gebied. Ervaren en kundige paragnosten.
Paranormal-Supernatural
Dit is een community waar men mensen kan ontmoeten en gelijkgestemden. Het is een gezellige en leerzame community.
Praktijk Holon
Praktijk voor begeleiding en ontwikkeling op spirituele basis
Praktijk Milena
Praktijk voor natuurgerichte therapieën
Praktijk Shanta
Praktijk Shanta is een professionele praktijk aan huis voor verschillende massages, wellness behandelingen en natuurgeneeswijzen. De praktijk staat op de grens Drenthe, Friesland, Overijssel.
Praktijk ZoMa
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Paranormale Therapie, Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen. Marjolein Arends-Berendsen richt zich met haar praktijk niet alleen op de klachten die cliënten in haar praktijk hebben, maar op de oorzaak van de klacht. Door gericht te behandelen en daarnaast inzichten te geven kan er weer balans optreden tussen lichaam en geest van de cliënt.De consulten worden door meerdere zorgverzekeraars vergoedt, omdat Marjolein is aangesloten bij de beroepsverenigingen VAG en Reiki Cirkel.
Puur Sam
Ik ben medium, energetisch healer en transformatiecoach. Ben je op zoek naar een snelle en effectieve vorm van coaching? Wil je antwoord op al je levensvragen? Ik geef readings, healings en coaching Wil je meer over mij weten en wat ik voor je kan betekenen kijk dan even op mijn website. Heel graag tot ziens! Lieve groet, Samantha
Quantum-Academy
INTEGRATIEVE QUANTUM NATUURGENEESWIJZEN Cursussen, workshops en behandelingen van Quantum-Touch, Quantum-Transformation en Regenesis
reikipraktijk-heerlen
alternatieve geneeswijzen, reiki, aura,chakrahealing, bach bloesems, hypnotherapie
Satsang met Randolph
Satsang met Randolph: Open Satsang. Wat is Satsang? Waar is er Satsang? Zelfrealisatie & Bevrijding.
Satsang met Randolph. Open Satsang. Randolph, Nisargadatta, Alexander Smit...
Satsang met Randolph: Open Satsang. Wat is Satsang? Waar is er Satsang? Zelfrealisatie & Bevrijding.
Spiritualiteit in Aktie
Spiritualiteit in Aktie staat voor eenvoud en doen. Zonder veel woorden werken aan ontspanning om in het nu aanwezig te zijn. Dat te ervaren en ontdekken dat het zooo simpel is. Ik werk met kinderen, jongeren, en volwassenen. Zeker met mensen die hooggevoelig zijn, en zich willen leren afsluiten en verder ontwikkelen. Naast 1 op 1 begeleiding geef ik ook groepscursussen in meditatie, ontspanningstechniek en intuïtieve ontwikkeling. De cursus meditatie wordt aangeboden in drie delen. Deel 1 is niet zozeer voor beginners als wel dat zij fundamentele basisprincipes behandelt om te kunnen ontspannen, hetgeen altijd toepasbaar blijft. De cursus is een combinatie van meditatie en healing. Na verloop van tijd zul je steeds meer jezelf kunnen healen en rustig maken.
Spiritualiteit Magazine
Magazine over spiritualiteit voor mensen die dieper durven te gaan.
spiritueel-dromen
Spiritueel-dromen een website met informatie over spiritualiteit,dromen en psychologie er zijn artikelen te vinden die je een stapje verder kunnen brengen op je pad.
spirituelewinkel
Hier vindt u een groot assortiment aan new age - spiritueel kado - geschenk en geluks artikelen edelstenen, relatiegeschenken, organzazakjes, boeddha beeldjes,boeken, huwelijksbedankjes enz.
Universeel geloof en inzicht
Deze website geeft een diep inzicht in het leven. Uitgangspunt: Wie wil geloven in een verder leven na de dood, voegt een zeer belangrijk aspect toe aan z’n leven. Het is echt de moeite waard om eens te kijken wat Universeel Inzicht jou kan bieden. Het verbetert zelfs jouw gezondheid en welzijn. Universeel Inzicht is een van de eenvoudigste manieren van geloven; het is een basis-geloof en betekent dat je gelooft in een verder-leven na je dood. Als je zult sterven verdwijnt jouw geest niet in het niets…
www.jozinadehaan.nl
Jozina de Haan -spiritueel kunstenares en medium geeft je een waardevol consult via jouw e-mail ook schildert zij je Ziel -zeer byzonder en uiterst betaalbaar -ook om iemand mee te verrassen..!tevens relatie therapie en inzicht gesprekken
Zelfrealisatie
Wat is Zelfrealisatie?
Stichting Sophia
Spiritualiteit, groei en bewustwording.
spirituele hulplijn medium for you
spirituele hulplijn met hoogbegaafde consulenten
Celestial Support
Reconnective & Pranic Healing in het centrum van Haarlem
Praktijk Perspectief
Op zoek naar schoonheid in jezelf en anderen.. Perspectief geeft je inzicht in je eigen processen: In welk perspectief zie je de dingen in je leven, wat houdt je tegen, en hoe kun je dit veranderen, waardoor je dichter bij jezelf komt te staan.
Sensora hulp- en advieslijn
Bij Sensora kun je advies krijgen van een paragnost,voedingstherapeute bij eet/gewichtsproblemen, creatief dynamisch lifecoach, tarotist, numeroloog en een jobcoach voor advies over werk en zelfstandig ondernemerschap
Little Specials
Leuke cadeautjes,o.a.Boeddha's,wierook, kaarsen,engelen,sieraden,pendels,brokaatmaar ook speciale agenda's en kalenders, boeken & cd's. Steeds vernieuwend!
Mediums Live
Welkom op Mediums Live Deze website is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden, discretie en persoonlijke aandacht gebaseerd op eerlijkheid en openheid. Onze visie is mensen bij te staan en te helpen, met de gave die ons geschonken is. Samen met onze zuivere paragnosten gaan wij voor u aan de slag. U kunt bij ons terecht met al u vragen en problemen. Specifieke gebieden waar wij veel ervaring mee hebben zijn: - Liefde, relatie, dieren & gezin - Zakelijke & financiele kwesties - Toekomst - Verleden - Vorige Levens - Inzicht en begeleiding bij spirituele ontwikkeling (ook kinderen) - Hulp bij geestverschijningen & advies bij geestverdrijving De consulten die u kunt krijgen zijn: 1. Telefonisch Consult 2. Telefonisch Consult (Op afspraak) 3. E-mail Consult 4. Foto Reading 5. MSN Consult 6. Tarot legging Folder met alle consulten Link. (Ook Thuis Consulten)
Spiritlijn
Spirituele en paranormale informatie site over werking van het paranormale, je eigen ontwikkelingen en al dat meer. Tevens kan men terecht voor een consult zowel gratis als via donatie
Praktijk op eigen kracht
Coaching- en trainingsbureau; persoonlijke hulp en coaching
Ron Wessing intuïtief coach
Intuïtief coach werkt via helderziende/voelende waarnemingen. Voor alle vragen en hulp zie voor alle info mijn website.
Circles of Life Praktijk voor psychodyna
Ieder mens kent wel een periode waarbij je vastloopt en geen toekomstperspectief ziet. Dát is het moment, waarop je met goede hulp en begeleiding weer verder komt met je leven. Circles of Life biedt je de mogelijkheid om weer kansen te gaan zien in plaats van beperkingen, groei in plaats van crisis. Circles of Life kan de therapie toepassen, die bij jouw persoonlijkheid nodig heeft. Je kan met vragen op lichamelijk, psychisch en spiritueel gebied terecht. Reiki is een waardevolle aanvulling voor iedereen die aan zijn spirituele zoektocht begint. We geven Reiki-inwijdingen in kleine groepjes.
Gecertificeerde mediators
Ruim 35% van de huwelijken in Nederland eindigt in een scheiding. Per jaar zijn dat ruim 30.000 scheidingen. Dat brengt vaak complicaties met zich mee, vooral als er kinderen in het spel zijn of als er een substantiële boedel te verdelen is. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor mediation bij een scheiding of echtscheiding. Met hulp van een ervaren mediator maak je betere afspraken.
Free Horoscopes
Free horoscopes based on real astrological calculations. Here you can find free Daily Horoscope, Personal Horoscope, Love and Relationship Compatibility Horoscope, the Lunar Calendar and a lot more free information and astrological calculations.