Religie

Aqua, Loge aan de stroom
Vrijmetselarij woor mannen en vrouwen in Antwerpen. Achtbare Loge Aqua, autonome Loge aan de stroom. Stichtend lid van Lithos, Confederatie van Loges.
Bidden Helpt
Mensen ontmoeten God. E-cards, verhalen, video's en meer.
Evangelie - Goed Begin
Uitgebreide Evangelie-startpagina met Forum!


Heavenly Shop
De religieuze website van Nederland, u vind hier van alles zoals kruizen, rozenkransen, wijwaterbakjes, sieraden, iconen, schilderijen en nog veel meer, kom kijken en oordeel zelf.
Scientology Kerk Amsterdam
De officiële site van de Scientology Kerk in Amsterdam met een beschrijving van de religie en haar activiteiten in de maatschappij.
Web7.nl
Deze website geeft de eeuwenoude maar super-actuele boodschap van Jezus door in beelden en in woorden.
Gemeente van Jezus
Wonderen en tekenen, bevrijding, genezing
Godsfreedom
Godsfreedom.nl geeft u de mogelijkheid voor een bemoedigend woord, een persoonlijk gebed of profetie. Vanuit onze eigen ervaringen om het geloof in het hedendaagse leven te plaatsen hebben wij overdenkingen geplaatst over hedendaagse vraagstukken gestaaf met bijbelteksten. Hele normale dagelijkse vragen en worstelingen die wij hebben ervaren, en die wij uit onze omgeving horen, onderbouwd met het Woord en geschrift van de Heer
La Compostela Community
The online community for all who are interested in the Santiago de Compostela Pilgrim route. Plan your trip here or meet people with the same interest. A membership of the La Compostela Community is a useful help in planning your trip, meet other pilgers and share your trip in words and pictures.

With a profile you have the ability to keep a blog, become online friends with fellow community members and communicate with them. You can also post photos and video material.

Be part of the legend, sign up now.
huisgemeente "Abba Vader"
Huisgemeente met als motto "Leven en delen van het evangelie"
Religion-dating
Religion-dating is de internationale datingsite die gelovigen de kansen biedt om mensen te ontmoeten met dezelfde denkbeelden en overtuigingen. Door het uitvoeren van een paar handelingen kun je je registeren en is het mogelijk om gebruik te maken van alle faciliteiten van Religion-Dating. Wederzijds respect is van het grootste belang en wij vragen onze members hier met ons op te letten! Veel members gingen je voor en registreerde zich op www.religion-dating.com en je zult merken dat er al snel reacties zullen komen.