Uitvaartverzorging

Ab-Ire Uitvaartverzorging
Bij het overlijden van uw dierbare, neemt Ab Ire graag de tijd om u met raad & daad bij te staan. Vele zorgen minder op een moeilijke dag.
b.Lukkassen beton en montage
Wij leveren urnenkelders en andere begraafplaatsbenodigheden
Begrafenisondernemer Zwolle
Hakkenberg Uitvaartverzorging is er voor u om met persoonlijke hulp de zakelijke kant van het overlijden van een geliefde van uw schouders te halen.


Begrafeniswebsite.nl
Begrafeniswebsite.nl is een officiële intermediair van DELA uitvaartverzekeringen. Via Begrafeniswebsite.nl kan eenvoudig een DELA overlijdensverzekering worden afgesloten.
Den Hollandsche Grafmonumenten
Den Hollandsche Grafmonumenten. De grootste collectie Grafstenen, Grafmonumenten, Urnenmonumenten en Urnen.
doe het zelf kist
doe het zelf uitvaartkist
Glazen grafmonumenten
Wij leveren monumenten op een zo persoonlijk mogelijke manier
Grafsteen
Grafkunsten maakt voor u een exclusief, individueel en unieke grafsteen. Uw eigen ideeën en wensen worden gebruikt bij het ontwerpen van de grafsteen.
Grafstenen
Zegstroo is een familiebedrijf en samen beschikken zij over ruim 70 jaar aan ervaring. Zowel de verkoop als de uiteindelijke vervaardiging van de grafstenen voeren zij zelf uit in hun eigen werkplaats. Het is vanzelfsprekend dat zij zorgvuldig en vakkundig te werk gaan. Verder beschikt Zegstroo over een grote showroom waaruit direct te leveren is.
Koninklijke Hesselink Grafstenen
Koninklijke Hesselink B.V. te Zutphen is opgericht in 1908 en gespecialiseerd op het gebied van grafmonumenten, grafstenen, urnmonumenten, gedenktekens en alles wat hiermee verband houdt.
Mozaïekgedenkstenen
Met behulp van mozaïek kunt u gebruik maken van een grote diversiteit aan thema's, kleuren, sferen en materialen. Dit medium is uitermate geschikt om een zeer persoonlijke en unieke gedenksteen te laten maken.  Mozaïekgedenkstenen beschikt over beeldmateriaal van uiteenlopende mozaïek voorbeelden. Op aanvraag kom ik graag (uiteraard geheel vrijblijvend) bij u thuis, maar u bent ook van harte welkom in mijn atelier te 's-Hertogenbosch. Samen bekijken en bespreken we dan de diverse mogelijkheden. Ik houd daarbij natuurlijk altijd rekening met uw wensen.  Het is mogelijk dat u, eventueel met familie (en eventueel kinderen) enkele mozaïekstenen komt vastlijmen. 
Overkamp Grafmonumenten
Overkamp Grafmonumenten bv is sinds 1930 dé specialist op het gebied van gedenktekens, zo kunt u denken aan urnen, grafmonumenten, grafzerken, urnenmonumenten, kortom wij kunnen alles voor u verzorgen. U kunt ten alle tijd geheel vrijblijvend onze uitgebreide showroom bezoeken.
StaLos Natuursteen
Wij ontwerpen en creëren natuursteen producten zoals grafmonumenten..., een standaard grafsteen of eigen ontwerp. Beelden in brons en natuursteen, zoals marmer, graniet en andere steensoorten. Een gedenkteken voor uw dierbare herinnering.
Symbolische asbestemming
Mooie symbolische asbestemming ofwel urn in de vorm van een ster. Uw dierbare is immers een "ster" geworden.
Uitvaart Almere
Helaas komt het moment van overlijden vaak onverwachts waardoor er ineens allerlei beslissingen genomen moeten worden. Belangrijk is dan dat er in goed overleg besproken wordt wat de laatste wensen zijn m.b.t. de uitvaart.
Uitvaart en adviesdienst Terhaar
Advies en hulp voor of na een overlijden, hulp bij de afhandeling van de administratie, rouwkaarten adresseren, boedelruiming, voor alle mogelijke vragen op uitvaartgebied kunt u vrijblijvend bij mij terecht. Vooral mensen die geen kinderen of kinderen die op afstand wonen, kunnen hun nabestaanden ontlasten van deze zaken. Dus laat uw “zorg “ mijn zorg worden en kijk op de website voor de vele mogelijkheden.
Uitvaartverzorging Groningen
Uitvaartverzorging Groningen een uitvaartonderneming met ervaring en aandacht voor onze medemens. Ons werkgebied bestrijkt Groningen en omstreken. Een onderneming met een menselijk en een herkenbaar gezicht wat flexibel omgaat in de wijze waarop nabestaanden afscheid moeten nemen van hun dierbare. Onze onderneming staat voor persoonlijke aandacht, rust en toewijding op die momenten dat u dit nodig hebt. Wij staan garant voor een professionele en begripsvolle begeleiding rondom de begrafenis of crematie van uw dierbare
www.clijsen.nl
P. Clijsen Natuursteenbedrijf BV, gevestigd in Berkel-Enschot (Noord-Brabant) is een steenhouwerij en handel in natuursteen, gespecialiseerd in grafstenen. Onze kennis en ervaring in het leveren van grafzerken wordt sinds 1919 van generatie op generatie overgebracht. Het bedrijf draagt zorg voor zowel de levering als de plaatsing van grafstenen. Naast grafstenen kan men er ook terecht voor grafornamenten, urngraven, vazen sculpturen, aanrechtbladen, vensterbanken en raamdorpels.