Goede Doelen

Dark & Light
Dark & Light Blind Care is een christelijke stichting voor hulp aan blinden en slechtzienden, met name aan kinderen, ongeacht iemands ras of geloof. De stichting is werkzaam in Afrika en Azie en haar projecten richten zich op preventie en behandeling van oogaandoeningen, onderwijs en vaktraining.
Joy For Children
Als u ons ook wilt helpen bij het geven van een goede toekomst aan kansarme kinderen, Steun ons ! Joy For Children heeft zich het helpen van kansarme kinderen in de Derde Wereld ten doel gesteld en is eind 2007 gestart in India. Inmiddels zijn er in India een aantal zorg- en onderwijscentra operationeel. In deze centra voorziet Joy For Children enkele honderden kinderen van voeding, kleding, hygiënepakketten, onderwijs en medische zorg. Tevens zorgen wij voor goede sanitairvoorziening en schoon drinkwater. Er is extra aandacht voor wezen, half wezen en kinderen met een handicap en /of kinderen uit gebroken en achterstands families. Voor meer informatie, zie onze website. Voor € 6,- per maand voorziet u een kind van voeding. Voor € 10,- per maand voorziet u een kind van voeding en kleding Voor € 14,- per maand voorziet u een kind van voeding, kleding en onderwijs, Voor € 18,- per maand voorziet u een kind in alle benodigde levensbehoefte. Uiteraard is elk ander bedrag welkom.
Kerstkaarten maken/versturen
In 4 stappen een origineel kerstkaartje maken!


Stichting Cordaad
Stichting Cordaad (voormalig Meisjesstad) is een opvang die al sinds 1939 een veilige en warme plek biedt aan vrouwen en hun kinderen in nood in Utrecht en Amsterdam. De stichting is een initiatief van de Zusters Augustinesse, die hun motto ?We doen wat gedaan moet worden vanuit ons hart? in alle aspecten van de stichting doorvoeren.
Stichting Nationaal Huidfonds
www.huid.nl is de website portal voor de Stichting Nationaal Huidfonds. Via de portal komt u op de website van het Huidfonds, van het Huid Magazine en van het Keurmerk Huidfonds.
Stichting Vrienden van Ghana
Stichting Vrienden van Ghana heeft als doel: het werven en beheren van financiële middelen ter verbetering van de medische en sociale omstandigheden van de gemeenschap Duayaw Nkwanta en het Sint John of God Hospital.
geboortekaartjes
Geboortekaartjes
NOTS Foundation
Het doel van de NOTS Foundation is het vergroten van het aantal mensen in ontwikkelingslanden met een zelfredzaam bestaan. NOTS streeft dit doel na door samen met donateurs en beleggers uit Nederland drie specifieke bevolkingsgroepen in ontwikkelingslanden - ondernemers, studenten en gezinnen op het platteland - te steunen bij het opbouwen van inkomensgenererende activiteiten. NOTS onderscheidt zich van de meeste andere ontwikkelingssamenwerkingsorganisaties door haar ondernemende aanpak met vier kenmerken: Effectiviteit, innovatie, duurzaamheid en transparantie.
CBF
Op deze website kunt u informatie vinden over het CBF-Keur en de Verklaring van geen bezwaar. Wanneer een goed doel een CBF-Keur heeft of een Verklaring van geen bezwaar, kunt u er van op aan dat er toezicht plaatsvindt op het bestuur, beleid, de bestedingen, fondsenwerving en verslaglegging van dat goede doel.
Nationale Goede Doelen Test
Er zijn 12.000 goede doelen in Nederland. Wie geef je wat? Stichting NationaleGoedeDoelenTest helpt je bij het maken van een bewuste keuze.
Vereniging Bartiméus
Blinden en slechtzienden moeten volop mee kunnen doen in de samenleving. Bartiméus Sonneheerdt werft fondsen om projecten in binnen- en buitenland mogelijk te maken die de overheid niet financiert.
Gratis compliment plaatsen
Zet eens een bedrijf, stichting of instelling in het zonnetje, maak een compliment. Das pas positief.
Groenevoetenboom
Groenevoetenboom richt zich op het herstel van de biodiversiteit, het creëren van werkgelegenheid en het verbeteren van de levensomstandigheden van de lokale bevolking inKwaNibela (KwaZulu/Natal - Zuid-Afrika) door bomen ter adoptie aan te bieden aan particulieren en bedrijven.
Wakibi
Ondersteun persoonlijk ondernemende mensen in ontwikkelingslanden zodat zij een beter bestaan op kunnen bouwen! 100% van je geld gaat naar de projecten. Gemiddeld wordt meer dan 98% terugbetaald, waarna je je geld opnieuw kunt inzetten.
OneforOne energie
Wanneer u bij OneforOne een groene stroom contract afsluit zorgen wij ervoor dat een gezin in Afrika ook van stroom wordt voorzien.