Telecommunicatie

6.12 Telefoonservice
6.12 Telefoonservice is dienstverlener in bereikbaarheid. Met als doel klantcontacten te optimaliseren. We doen dat in het gehele spectrum van een organisatie: van prospect tot en met vaste klant. Professioneel, zakelijk, betrokken. Altijd met de juiste ‘tone of voice’.
Cable Tech telecommunicatie
U vindt bij Cable Tech een enthousiast jong team bestaande uit specialisten op het gebied van telematica. Vertrouwd met de modernste technieken. Ervaren in zowel ontwerp en aanleg als renovatie en uitbreiding van netwerken. Van traditionele UTP netwerken tot moderne FO netwerken of wireless LAN/WAN netwerken. Maar ook voor complete telecommunicatie installaties bent u bij Cable Tech aan het juiste adres.
Communicatie
Mtel biedt ICT/telecom diensten aan waarmee u het klantcontact kunt aansturen en monitoren. Diensten worden geleverd in een SaaS model en kunnen met uw bestaande infrastructuur geïntegreerd worden.


DBF Totaal Telecommanagement Almere e.o.
De Bruijn Facility is uw totaal telecom leverancier voor bedrijven en particulieren in Almere en omgeving
Dpnederland
Voor alle ondernemers ! De beste prijs voor het beste product. 0900-nummers op bestaande faktuurs 20^% korting
Flat Fee Conference - Telefonisch vergaderen en vi
Audio Conferencing voor een vast bedrag van € 20,- per account per maand. Onbeperkt en zorgeloos Telefonisch Vergaderen, zonder te reserveren, zo vaak en met zoveel deelnemers als u wilt.
Glasvezelkabel
Omdat telefonie en online communicatie van steeds groter belang worden in het dagelijks leven en in het bedrijfsleven is het erg belangrijk voor uw bedrijf om deze communicatiemiddelen te optimaliseren. Een netwerk van glasvezelkabel is een investering in de toekomst waarmee u de infrastructuur van uw communicatie middelen sneller en betrouwbaarder kunt maken.
Groenewegen Elektrotechniek Delft
Groenewegen Elektrotechniek Delft voorziet zakelijke en particuliere klanten met veel specialisme de volgende diensten: - Telecom: analoog, ISDN, via internet en Voice over IP - Beveiliging: alarmsystemen, camerasystemen tot onder andere meldkamerfaciliteit. Kwaliteit door uiteenlopende certificeringen zoals onder KEMA keur. - Elektrotechniek: advies, ontwerp en aanleg van elektra
Klanttevredenheid, Klantcontact, Klantgerichtheid
Optimaliseer uw Klantcontact, Klanttevredenheid & Klantgerichtheid. Tele'Train biedt software, trainingen + advies voor uw customer experience management.
Multi Connect
Multi-connect is het centrum voor uw telecom business, sinds 1991 zijn wij actief in onze branche, mede daarom kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij bieden een oplossing voor uw telecom wensen!
SMSDienst.biz
SMSdienst.biz is een nieuwe kostenbesparende functie, waarmee u via de computer voorgeprogrammeerde SMS berichten kunt verzenden om uw klanten te informeren.
Telefoonservice
Telefoonservice vergelijken heeft voor de beste aanbieders verzameld. Vergelijk telefoonservice aanbiedingen en kies de beste.
Telefoonservice
Telefoonservice partner Telefonische bereikbaarheid is een must voor elk bedrijf, groot of klein. Zeker als uw bedrijf afhankelijk is van de telefonische bereikbaarheid. CCA biedt u de bereikbaarheidsoplossing: Telefoonservice!
Telefoonservice Nijmegen
U kunt gebruik maken van een telefoonservice als u even niet in de gelegenheid bent op uw telefoon te beantwoorden. Een ervaren telefonist(e) staat de persoon die belt, vriendelijk te woord en noteert desgewenst de gegevens en geeft deze aan u door. Op het moment dat u zelf weer in de gelegenheid bent om uw telefoon te beantwoorden, stopt u de doorschakeling naar de telefoonservice en kunt u zelf uw telefoon beantwoorden.
Telemarketingbureau
Op zoek naar een goed telemarketingbureau? Telemarketing met direct resultaat! Kijk op telemarketing direct!
Violaine Mendez
Vergelijk autoverhuurprijzen in de Verenigde Staten via Autoverhuurusa.nl. Deze geweldige website voorziet autoverhuurdiensten in alle 50 staten en de belangrijkste luchthavens, of men nu op zakenreis of vakantie is.