Marketing

AutomotiveDesk
AutomotiveDesk is gespecialiseerd in alle After Sales processen. Wij helpen importeurs en dealerbedrijven bij het invoeren van klanttevredenheidsprogramma’s, Dealer Management Systemen, ISO processen etc. AutomotiveDesk helpt u aan tevreden klanten én rendement. Automotive Desk heeft haar sporen in de automotive verdient. We kennen de praktijk van de werkvloer, de werkplaatsreceptie, het magazijn. Onze drijfveer is het optimaliseren van After Sales. Bij veel bedrijven valt op dit terrein forse winst te behalen. Het relatieve belang van Sales en After Sales is fors aan het verschuiven in de richting van After Sales. Met andere woorden: het wordt steeds belangrijker om de processen rond After Sales te optimaliseren. Een ervaren buitenstaander kan vaak een verrassend licht op uw zaak werpen. Dat is de rol van AutomotiveDesk. Wij helpen u om meer winst uit uw After Sales te halen. Dat kan vaak al met een paar simpele ingrepen. Samenwerking AutomotiveDesk werkt samen met een aantal gerenommeerde bedrijven zoals Automonteur24.nl en MTC Training & Consultancy. Hierdoor is de continuïteit gewaarborgd en de benodigde kennis altijd paraat. Voor Automonteur24.nl ga naar; www.automonteur24.nl en voor MTC Training en Consultancy naar; www.mtctraining.nl. Invoeren klanten tevredenheids programma’s Een klanten tevredenheids programma heeft als doel het werkproces vanaf de intake te stroomlijnen. Het is een systeem waarmee alle handelingen effectief op elkaar aansluiten. De drie belangrijkste resultaten van een goed lopend klanten tevredenheids programma zijn: 1. Hogere CSI 2. Meer rendement 3. Grotere werkvreugde Taak AutomotiveDesk: analyse huidige werkprogramma. Opzetten, invoeren en eventueel bijstellen nieuw programma. Interessant voor: importeurs die hun dealers willen ondersteunen, dealers die een klanten tevredenheids programma willen invoeren, bedrijven die na een fusie hun werkproces moeten aanpassen, kortom; elk autobedrijf met een After Sales. Advies U kunt bij AutomotiveDesk terecht voor alle vragen rond uw After Sales. Zitten de juiste mensen op de juiste plek? Hoe kan ik mijn monteurs beter betrekken bij de zaak? Haal ik wel genoeg uit mijn werkorder processen? Hoe haak ik in op het groeiende belang van After Sales t.o.v. retail? De adviezen van AutomotiveDesk zijn vaak verrassend simpel en effectief. Wij houden net zo min als u van wollige ideeën. Probeer ons uit. Werving en selectie Voor het vinden van hoogwaardig personeel in de After Sales werkt Automotive Desk samen met Automonteur24. AutomotiveDesk deelt de filosofie van Automonteur24 dat bedrijven sterker worden door oprecht naar kwaliteit te kijken. Daarnaast zijn beide gespecialiseerd in de After Sales. Voor Automonteur24 gaat u naar; www.automonteur24.nl. Op gebied van werving en selectie wordt er door AutomotiveDesk 100% uit naam en samen met Automonteur24 gewerkt.
beeldschermreclame
Info Easy is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Betaalbaar, overzichtelijk en aan te passen naar elke wens.
Bosch Communication Center
Uw partner in klantcontact. Wij bieden innovatieve dienstverlening voor de volledige customer life cycle.


CDI advies & coaching
CDI Advies is gespecialiseerd in Acquisitie & Marketing vraagstukken voor het MKB. CDI Advies vergroot de commerciële slagkracht van uw organisatie en de acquisitiewaarde van uw professionals waardoor u in staat bent om uw ambities en doelstellingen sneller en beter te realiseren.
E-mail Postbode
Bent u als ondernemer op zoek naar een goedkopere, snellere, effectievere manier van reclame maken? Kijk dan op emailpostbode.nl
Emailman
Emailman verzorgt al uw emailmarketing. Onderhoud uw contacten goedkoop en snel met emailmarketing!
Fieldmarketing
Caring Fieldmarketing is al ruim vijftien jaar dé specialist in fieldmarketing. Voor het verbeteren van presentatie, verkrijgbaarheid en verkoop van producten, d.m.v. het optimaliseren van winkelvloercommunicatie.
Happiness-Co
Your Promotional Expertise, Happiness-Co geeft advies en verkoopt promotionele artikelen voor beurzen, horeca en alle overige bedrijven en organisaties.
Httmarketing
Uw website binnenkort vindbaar bij Google, Msn of Yahoo? * 24 UUR PER DAG - 365 DAGEN PER JAAR BEREIKBAAR!
ICSB
ICSB Marketing en Strategie (ICSB) is een Rotterdams adviesbureau voor marketing- en strategievraagstukken.
Indepth Internet Marketing
Online Marketing. Internet Marketing voor startende en kleine ondernemers die hun dromen willen realiseren.
Keystone Consultancy
Keystone Consultancy is een Strategisch Direct Marketing Bureau, voor al uw fondsenwerving en direct mail door geheel Europa
Limesquare
Marketingbureau, communicatiebureau of reclamebureau? LimeSquare biedt u alle drie! Wij staan u graag ter zijde bij de ontwikkeling van al uw marketingconcepten; van jaarlijkse marketingplannen tot de uitwerking van een enkele marketingactie.
MailingLijst
Haal meer uit uw e-mailmarketing! Met MailingLijst kunt u uw persoonlijke online communicatie optimaliseren.
Marketingman
Marketingman verzorgt al uw internetmarketing, webdesign, website beheer (CMS), zoekmachine optimalisatie, email marketing, internet reclame en webshop software!
Martrada Business Services
Martrada helpt u met uw marketing, verkoop en inkoop proces met als doel uw klantenbestand uit te breiden, uw omzet te verhogen of uw winst te maximaliseren.
Mr.Present; your partner in promotional gifts
Voor unieke custom made promo artikelen bent u bij Mr.Present aan het juiste adres. Van Lanyards tot rubberen of metalen sleutelhangers en van caps tot volledig custom made textiel. Niets is onmogelijk. Laat u verassen door onze vernieuwende ideeën en designs uit eigen huis. Snelle levertijden en scherpe prijzen spreken voor zich. Geen agenten die voor ons werkzaam zijn, maar alles in eigen beheer tot op de kwaliteitscontrole in China toe. Bent u op zoek naar iets vernieuwends, dan bel gerust en laat u verassen!
Ontwerp - en reclamebureau douglas design
Ontwerp- en reclamebureau voor de non-profit en profit sector, werkend vanuit ons christen-zijn. Van communicatie-advies tot grafische vormgeving, van direct mail tot magazines en websites.


Pro-Motive
Promotive is gespecialiseerd op het gebied van personal product promotions, marketing events, promotieteams, merchandising, sampling, instore demonstration, direct sales, hosting.
Promotive
Promotive maakt het mogelijk om op een professionele manier uw producten en diensten te promoten dóór en vóór de ervaren generatie. Dit gebeurt door middel van de inzet van: Sampling, Promotieteams, Produkt Demonstraties, Merchandising, Mystery Guests en Hosting Services. Dit alles ondersteunt door een uitgekiend projectplan. Promotive heeft uitgebreide ervaring op het gebied van sales en marketing en de diverse deelgebieden zoals communicatie en media.
RankInspector: de ultieme SEO tool
RankInspector stelt haar klanten in staat zelf haar vindbaarheid en rankings te bewaken en verbeteren met behulp van een aantal unieke tools voor: Analyse, rapportage, en optimalisatie. En biedt features als een XML Sitemap genarator, een Snippet viewer, Keyword analyse tool, Linkbuilding tool en een Concurrentietool
Signs for You - reclame en belettering
Signs For You - Reclame en Belettering. Bij ons kunt u terecht voor al uw reclame en beletteringsoplossingen. Wij werken voornamelijk in de regio Nijmegen, Noord-Limburg, Venlo, Venray, Boxmeer, Horst. Voor grote accounts werken we ook landelijk, en zelfs internationaal. In onze webshop kunt u terecht voor een grote keuze in standaard reclame produkten.
Skate For You
Skate For You helpt bedrijven een dynamisch imago te brengen en biedt unieke hospitality in de vorm van schaatsclinics van jongen Nederlandse schaatstalenten. Voor die talenten kunt u optreden als sponsor en logouitingen op de pakken krijgen die op tv komen.
The Marketing Lounge
The Marketing Lounge heeft zich specialiseerd in dtp/grafisch ontwerp, huisstijlontwerp, (reclame)drukwerk, marketingondersteuning (freelance) en indoor- & outdoorsigning. Uw partner voor al uw visuele communicatie, van het ontwerp van uw logo tot advertising, websites, tot reclameborden, bestickeren van auto's en banners. Wij zorgen zelfs voor uw promotieteam, jointpromotions of events. U kunt ons bereiken via 079-7850497 of info(at)marketing-lounge.nl of loopt u eens binnen bij ons kantoor dat zich gevestigd heeft in SnowWorld. Tot snel!
Visionflex
Visionflex opvallend veelzijdig! Visionflex is het reclamebedrijf van de toekomst. Alles op het gebied van reclame kunnen wij voor u verzorgen. Van spandoeken tot posters, van asfaltfolie tot bouwhekdoeken en van presentatiesystemen tot gevelreclame. Niets is te gek voor Visionflex! Wij onderscheiden ons door onze kwaliteit, service en snelheid! En niet heel onbelangrijk… wij zijn de goedkoopste!! Opvallend goed(koop) !! Spandoeken v.a. €10 per m²
www.acbo.nl
Welkom Bij A.C.B.O. Uw leverancier van AOV- Pensioen en Hypotheek afspraken
XCJ Advies en reclameproductiebureau
Drie letters die samen model staan voor de meest recente manier van communiceren: snel, effectief, lekker kort en krachtig. XCJ. De naam van het Apeldoornse bureau voor reclame & productie. Synoniem voor snel, effectief en krachtig (samen)werken via korte communicatielijnen. Een groeiend aantal mensen zet de nieuwste fonetische spelling moeiteloos om in spraak. Degenen die daarmee minder vertrouwd zijn, helpen wij met plezier verder. XCJ staat voor 'ik zie je'. En dat maken wij waar.
Rocketseed
Rocketseed is goedkoop en eenvoudig in gebruik en vergroot met elke zakelijke e-mail die wordt verstuurd de naamsbekendheid, het sitebezoek, het aantal leads en de bedrijfsprofilering.
Spryng SMS Gateway
Spryng biedt SMS diensten aan vanaf www.spryng.be, of geïntegreerd. Tevens levert Spryng wereldwijd SMS wholesale en SMS marketing. Spryng hanteert de meest concurrerende prijs als aanbieder van SMS diensten.
Tower Online Marketing
Met ruime ervaring op het gebied van affiliate marketing kunnen wij u adviseren over alle aspecten van affiliate marketing. Affiliate Management Met de jarenlange ervaring als affiliate marketing adviseur bij TradeDoubler.
saleswizard
100% sales Saleswizard is een sales en marketingadviesbureau dat bedrijven helpt bij het behalen van hun verkoopdoelstellingen. Saleswizard combineert alle mogelijkheden van marketing, sales en internet.
adwords groningen
iLeadz internet marketing heeft ruime ervaring met het op de juiste manier instellen van uw Google AdWords Campagnes
LSVB Betonreparatiebedrijven
De Stichting Landelijk Samenwerkingsverband Betonreparatiebedrijven (LSVB) verzorgt opleidingen en cursussen op het gebied van betonreparatie.
Villa DM
Villa DM is een full service Direct Marketing bureau. We zetten DM op alle mogelijke manieren in en werken daarbij middelen onafhankelijk.
Keystone Intelligence
Keystone Intelligence combineert data-analyse met strategische planning en advies. Van data tot informatie; van informatie naar implementatie. In de fondsenwerving gebruiken veel organisaties direct marketing technieken om donateurs te werven en te behouden. Hiervoor worden databases van donateurs opgebouwd. Deze databases zijn bronnen van waardevolle data. Data die moet leiden tot een effectiever fondsenwervingprogramma.
Reclamebureau DvO Productions
Reclamebureau Gouda - Website ontwerp, huisstijl ontwerp, logo ontwerp en zoekmachine optimalisatie.
ABC Display
ABC Display is ruim 30 jaar actief als producent van draagbare presentatiewanden, modulaire stands en expositiepanelen. Wij verkopen en verhuren alle systemen.
Persberict plaatsen
Een persbericht plaatsen is 100% gratis bij MijnPersbericht.com. U mag onbeperkt aantal persberichten versturen met maximaal 3 linkjes naar uw website en één foto.
Yime - email marketing software
Email marketing software
Easy
SEO , websites ,en social media training
Email Marketing Ematters
Meer info over Ematters http://www.ematters.nl Ematters zorgt dat een merk op succesvolle wijze met de doelgroep communiceert. Via bewezen communicatiemiddelen als email en zoekmachines, haalt Ematters meer rendement uit de marketing. Ematters heeft hier een winnende formule voor bedacht: E=DM2, een formule die een hogere ROI oplevert.
Dominican Republic Real Estate
Dominican Republic Real Estate Becoming more and more popular. View and buy online When you are looking for Dominican Republic Real Estate.
Stichting Multus
Website van Stichting Multus. Bedrijf dat gerund wordt door studenten. Verschillende afdelingen verkopen hun product via de webshop
Linkbuilding
Het inzetten van hoogwaardige linkbuilding zorgt voor een groei in vindbaarheid, Google rank, bezoekers en dus extra inkomsten! Wij zijn u hier dan ook graag mee van dienst. Neem contact op voor meer informatie.
Nieuwsbrief versturen
Het versturen van een nieuwsbrief was nog nooit zo eenvoudig! Het gaat als volgt: Schrijf een nieuwsbrief, Kies een verzendlijst en Plan de verzending. De rest gaat helemaal vanzelf.
Maks spaarsysteem
MAKS is een club enthousiaste mensen met vele jaren ervaring in loyalty, sparen, klantenacties, e-mailings en eigenlijk alles wat met klantbinding te maken heeft.
Promotiewerk
Promotiewerk bij Promotiebureau Monsterscore
Clicks2sales
Clicks2Sales ® is een bureau dat gespecialiseerd is in professionele zoekmachine optimalisatie en internet marketing. Wij optimaliseren uw website en breng ze naar de beste plaatsen in de resultaten van de grote zoekmachines, vooral Google - omdat Google is in feite de enige grote zoekmachine is in Nederland.
Actiemarketingbureau BengelMedia
Wij verzorgen full service marketing, maar wat valt daar nu precies onder? Kort gezegd, alles met wat met marketing te maken heeft. We begeleiden van begin tot eind van de campagne, we maken gebruik van de meest effectieve middelen en houden onze klanten op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Zo komen we tot een complete, creatieve en professionele campagne. Bengelmedia is dus echt full service! Onze klanten kunnen met al hun vragen bij ons terecht, van media-advies tot even snel een advertentie. Wij zorgen ervoor dat klanten 1 contactpunt hebben voor alle marketingvragen. Uiteraard staan wij ook garant voor de implementatie!
Bureaukeurmerk
Bureau Keurmerk is een full service marketingbureau. Dat betekent dat we alle facetten uit de marketingmix beheersen. Niet alleen de invulling ervan, maar ook de implementatie. Van de tekst voor een advertorial tot het ontwikkelen van een compleet productintroductieplan. Dat doen we voor grote en kleine bedrijven, toegankelijk voor elk budget. Bureau Keurmerk werkt met een sterk team van professionals en leveranciers uit alle denkbare disciplines. Een team met jarenlange ervaring dat weet wat samenwerken is. Zo wordt Bureau Keurmerk het logische verlengstuk van uw marketingafdeling. Voor een kleine spoedklus of een groot traject in brand, product of portfolio management. Dat deden we onder andere voor Nestlé, Sara Lee/Douwe Egberts, Chrysal, Maaslander, Laurentis en Heinz. Om er maar een paar te noemen. Dat kunnen we ook voor u doen.
mkb-bedrijvengids
Bedrijven zoeken en vinden doet u snel op www.mkb-bedrijvengids.nl
Expoplus
Wilt u indruk maken op een vakbeurs met een, in het oog springende stand, of wilt u uw product of dienst bij een groot publiek onder de aandacht brengen, neem dan geheel vrijblijvend een kijkje op onze website www.expoplus.nl. Want indruk maken is geen kunst, indruk achterlaten wel!
Face Signing
Face Signing verzorgt bewegwijzering, binnen en buitenreclame en presentatie materialen voor alle doelgroepen. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, eerlijke prijzen, service, snelle leveringen en betrouwbaarheid. Breed assortiment aan producten nu ook online te koop en gratis verzendingen. Wij streven naar een lange termijn visie en zijn tevreden als u dat ook bent. Face Signing geeft gezicht aan uw bedrijf!
Beursstand
Gaat u met uw bedrijf naar een beurs? Burgers Stand- en Interieurbouw is er voor u van het begin tot een complete beursstand. Op basis van uw wensen en budget zorgen wij ervoor dat het standontwerp volledig bij uw bedrijf past, met zorg en aandacht voor details. Daarnaast kunt u ons ook raadplegen voor uw standbouw op locatie.
Direct Foquest
DirectFoquest vertaalt commerciële doelstellingen en schap-issues in helder onderbouwde schapvisies en doelgerichte schapadviezen. Wij geven trainingen en consults.
ArTicks Gallery
ArTicks Gallery is gespecialiseerd in hedendaagde underground-, graffiti- en street-art. De gallerie is een platform voor tegendraads, gewaagd en vernieuwend werk met wortels in de straatcultuur. De exposities worden samengesteld met oog voor visueel vakmanschap, creatieve passie, en humor. Lokale- en internationale toptalenten tonen hun nieuwste werk bij ArTicks Gallery
Schonenberg Lichtreclame
Schonenberg Lichtreclame is de specialist in lichtreclame en reclameborden. Sinds 1985 doen wij projecten in buitenreclame, u moet hierbij denken aan reclame zuilen, bouwborden maar ook geveldoeken, doosletters, gevelbelettering, gevelverlichting, informatieborden, neonletters of lichtbakken.
Young Markteers Marketing- & Communi
Young Marketeers is een creatief marketingbureau wat U kan helpen om meer rendement te halen uit uw activiteiten. Samen met u halen we de bezem door verouderde processen en bedenken we creatieve invalshoeken om de winstgevendheid te vergroten. We bedenken, ontwerpen en voeren slimme campagnes om uw bedrijf onder de aandacht van uw klanten te krijgen. En omdat onze motor loopt op ambitieuze marketing studenten, zijn we toegankelijk voor elk type bedrijf, groot of klein.
Telefonische acquisitie
Geef uw telefonische acquisitie uit handen!
Zoekmachine Marketing
Zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie diensten. Wij zijn gespecialiseerd in linkbuilding, Google Adwords, SEO copywriting, bedrijfsvideo's en webdesign.
Logo Concurrent
Professioneel Logo Design Voor Nog Geen 60 Euro Ook Huisstijl en Website Design Sla je slag! Ons team van professionele logo designers staat klaar om een uniek logo te ontwerpen dat past bij de waarden van jouw bedrijf. Wij maken je logo schaalbaar zodat het kan worden gebruikt op iedere ondergrond: website, briefpapier, brochures, de gevel van je bedrijfspand, beursmateriaal, vlaggen ect. En dit alles voor een superlaag tarief! Waarom €200,- of meer voor een logo uitgeven, als je dezelfde topkwaliteit voor een fractie van de kosten kunt krijgen?
Click to Business
Click to business is de specialist in online marketing. Juist dankzij onze professionele en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons van andere marketingbureaus. Wij bepalen samen met u de meest efficiënte online marketingstrategie en zetten diverse online marketing instrumenten in. Onze specialismen zijn: • Zoekmachine optimalisatie • Social Media campagnes • Linkbuilding • Webdesign
Slim&Snel
Slim&Snel startpakket voor ondernemers en zzp’ers. Snel, Simpel en scherp geprijsd. Snel: uiterlijk binnen vier weken aan de slag. Simpel: zorgt voor het noodzakelijke. Scherp geprijsd: meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Slim&Snel draagt bij aan de bekendheid, vindbaarheid, mobiliteit en professionaliteit van uw onderneming. Wij regelen de randzaken, zodat u aan de slag kunt met datgene waar u goed in bent: het runnen van uw corebusiness. Kortom slim pakket.
Euromail Direct Mail
Euromail levert op maat gemaakte direct mail oplossingen. Hiermee vergroten wij het bereik, verhogen we de respons en verlagen we de kosten. Euromail helpt klanten met een passend advies over, en de verwerking van uw direct marketing en crossmedia campagnes, het vinden en uitvoeren van op maat gemaakte e-fulfilment oplossingen en transactiemail.
Advertentiebeker.nl
Koffiebekers bedrukken? Advertentiebeker: Specialist in het ontwerpen en bedrukken van uw eigen bedrukte koffiebekers of bierbekers.
Opmax online marketing
Online marketing bureau Opmax is gespecialiseerd in: * Zoekmachinemarketing * Social media * Web analytics