Evenementen

ABC Sign & Expo
Full size Reclamebedrijf, Interieurbouw en Standbouwbedrijf.
Beautyevent.nl
Voor uw complete Beauty Event op maat! Modeshows, producties en beauty events,teambuilding, incentives, winkelpromoties, trendpresentaties, productpresentaties, relatie dagen, diverse shows, seminars, conferenties en beauty workshops.
de Zwart Marktkramen
De Zwart marktkramen, gevestigd in Zwanenburg, verhuurt en verkoopt marktkramen voor dagelijkse of wekelijkse markten in en rond Amsterdam. Verder regelt De Zwart markramen ook de opbouw en de afbouw van de markten.


European Promotion Group
EPG verhuurt VIP trailers, show trailers, hospitality trailers. Onze veelzijdige, snel te bouwen mobiele units worden succesvol ingezet bij een grote diversiteit aan projecten variërend van hospitality, productlanceringen, productpromoties, festivals en evenementen. Wij creëren altijd de juiste ruimte. Ons materieel wordt o.a. ingezet voor; Promotie- en verkoopstands Festivals Kantoor of retail unit Hospitality- circuit support, en (sport) events Branding en road shows Medical centre, onderzoeksfaceliteit, commando centre Media & entertainment Stands voor beurzen Podiums Trainingsruimte
Event Label - Bedrijfsuitjes in Haarlem
Bedrijfsuitje in Haarlem? Neem contact op met Event Label! Voor de leukste bedrijfsuitjes, workshops, groepsuitjes, en personeelsfeesten.
Events2be
Events2be is een jong evenementenbureau dat er duidelijk uit springt. Vindt u originaliteit, klasse en vormgeving essentieel voor uw event? Dan bieden wij een formule en ambiance die u niet snel zult vergeten.Wij organiseren stijlvolle corporate events, vernieuwende workshops en verrassende incentives en veel extra’s.
EventZ Nederland BV
EventZ is een full-service organisatiebureau en is gevestigd in Drunen. Van een motivatiefeest voor een multinational met 3000 medewerkers, tot een 6 koppige directie die tijdens een vermakelijk weekend hun strategie wil bepalen. Van jubileum tot salesmeeting. EventZ gaat telkens weer graag de uitdaging aan om uw eerdere evenementen te overtreffen.
Feest
Accuraat Verhuur verhuurt al meer dan 25 jaar alle aankleding en benodigdheden voor feesten, partijen, evenementen en congressen. Wij vertalen uw wensen in praktische dienstverlening, van kleine tot zeer grote evenementen. Kort om alles om een evenement te laten slagen!
Goochelaar Mitch Durbank
Mitch Durbank verzorgt magische magische shows en workshops. In deze shows is er ruimt voor uw boodschap. Ook kan er een thema worden verwerkt in de act.
HMH Zakelijke evenementen
Laat uw bedrijfsevenement stralen in de Heineken Music Hall in Amsterdam, hèt podium voor uw zakelijk evenement!
Joost Tijssen, dagvoorzitter
Joost Tijssen is dagvoorzitter, presentator, spreker, trainer en improvisatietheateracteur! Zijn expertise als improvisatietheateracteur neemt hij mee wanneer hij een bijeenkomst voorzit. Joost Tijssen als dagvoorzitter wordt gekenmerkt door interactie, humor en energie.
L & M Standbouw
L & M standbouw, internationaal standbouw bedrijf in Zuid-Holland gespecialiseerd in standontwerp en standbouw.
No Risk Events
NO RISK EVENTS is een bedrijf gespecialiseerd in het verzekeren van verschillende soorten evenementen. Of u nu een dansfestival, een sportevenement of een beurs organiseert: wij hebben een op maat gemaakte verzekering voor u.
Sailing events Muiden
Sailing & Business events op serieuze racejachten. Uw zeilevenement top georganiseerd door sailingevents Muiden, bezoek onze website voor meer informatie.
Standbouw READ
Verhuur Standbouw Decorbouw Interieurbouw Timmerwerken
STANDCRAFT creative concepts & construction
Standcraft ontwerp en bouwt beursstands, inrichting en presentatiesystemen voor beurzen, festivals, congressen, showrooms of kantoren Hout, kunststof, aluminium, glas, recht, rond, paars, met of zonder verdiepingen, op beurzen, festivals, congressen, binnen- of buiten. Alles is mogelijk bij de beursstands die we ontwerpen en bouwen. Maar het allerbelangrijkste is dat u met uw beursstand bereikt wat u wilt. En liefst nog meer dan dat. Dat is ons uitgangspunt.
Standontwerp
Yes Expo-Styling is specialist op het gebied van tentoonstellingarchitectuur en biedt diensten als conceptontwikkeling, standbouw en projectmanagement voor beurzen en tentoonstellingen.
Standsupply
Unieke stand huren of kopen? Standsupply helpt u verder. Wij zijn een bureau dat uw communicatiedoelstellingen voor beursdeelname, evenementen, congressen en zakelijke bijeenkomsten realiseert.


Vakbeurs Voetbal
De Online Vakbeurs over voetbal
Vrijgezellenfeest vrouwen
Wil jij dat het vrijgezellenfeest een daverend succes wordt?!
Zaak op Reis - kosteloos uw reis geregeld!
Zaak op Reis assisteert u kosteloos bij de organisatie van de wintersportreis met uw collega's.