Ongedierte Bestrijding

InsectGuard spinnenbestrijding
Insect Guard is het materiaal dat al jaren wordt gebruikt door vele schoonmaakbedrijven, gemeenten, vakantieparken en particulieren . Insect Guard is het middel in de strijd om onze woningen spinvrij te houden.
Ongedierte bestrijding Volendam
OGB Volendam is een specialistisch bedrijf in ongediertebestrijding. Voor iedere situatie heeft OGB Volendam de kennis en middelen om plaagdieren te weren of tot een grondige verdelging over te gaan.
Spinnenbestrijding
spinnenprobleem spinnenoverlast spinnenbestrijding


wespenbestrijding met garantie
Voor alle informatie over wespen, bijen en de hoornaar + wespenbestrijding met garantie en zonder breekwerk.
wespenbestrijding.org
wespenbestrijding met garantie in groningen en drenthe.
spinnenverwijderaar antispin behandeling
De spinnenverwijderaar.nl is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk impregneren van woningen, bedrijfspanden, caravans, boten, etc. Dit ter voorkoming van spinnenoverlast, webben, uitwerpselen en andere insectenoverlast. Na een behandeling is de ondergrond bedekt met een vuilafstotende beschermingslaag waardoor de webben niet meer hechten en de spin/insect vertrekt. We verwijderen zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten van uw huis, tuinhuis, schutting, tuinset, speeltoestellen.Als dat gedaan is behandelen we alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaal ophouden, dit doen we met een nevelspuit. Hierdoor komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, hout en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag.