Bouwen

A&A Industries
A&A industries, gevestigd te Lijnden, levert producten op het gebied van raamdecoratie, binnenzonwering en buitenzonwering. Zoals aluminium jaloezieën, plissé gordijnen, houten jaloezieën, paneelgordijnen en verticale jaloezieën. In de regio Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede opereert A&A industries op zowel de particuliere als de zakelijke markt.
abc gevelrenovatie
ABC Gevelrenovatie is een jong en dynamisch bedrijf, ijzersterk in gevelreiniging, onderhoud, renovatie en restauratie van gevels schoorstenen en hele panden. Wij zijn werkzaam door heel Nederland, wij leveren service, kwaliteit en deskundigheid als het gaat om het vervraaien van u huis of bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in het prachtige in staat (terug)brengen van uw gevel. Want het blijft toch het visitekaartje van uw woning of pand! Tijdens de wintermaanden bieden wij als extra dienst naast de gevelrenovatie tevens het afdichten van uw kelder aan. Dit in het geval van bijvoorbeeld vochtoverlast. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dankzij onze scherpe prijsstelling zal het u verbazen hoe goed onze prijs-kwaliteitverhouding is!
Alleoffertes
Vergelijk Gratis aannemers,Stukadoors, schilders en hoveniers via onze website, zo bespaart u tijd en geld. Via onze webite kunt u gratis een aanvraag indienen voor u klus, waarna die wordt door verzonden naar maximaal 5 angesloten bedrijven bij u in de buurt. Zo bespaart u tot 35% op u klus.


Antonvandijk.nl
Anton van Dijk staat voor u klaar met diverse specialismen: asbestsanering, betonboor en -zaagtechniek, sloopwerken, containerservice (leverbaar in heel Nederland) en recycling.
Baksteencentrum Limburg
Productspecialist en adviseur metselbaksteen. In- en verkoop van kleurbepalende bouwmaterialen
Bestelzonwering
Bestelzonwering.nl richt zich voornamelijk op het eenvoudig en vertrouwd bestellen van binnen zonwering via internet.
bigbagcenter.nl
Bigbagcenter.nl, de webwinkel voor goede en goedkope bigbags, spanbanden, rondstroppen, en hijsbanden. Makkelijk en eenvoudig kopen
bigbagcenter.nl, big bag, bigbags, spanbanden, hijsbanden en rondstroppen
Bigbagcenter.nl, de webwinkel voor goede en goedkope bigbags, spanbanden, rondstroppen, en hijsbanden. Makkelijk en eenvoudig kopen
BonasystemsNederland
Herstel van uw vloer en het eenvoudig antislip maken van uw vloer.
Bouwbedrijf Lont
Lont biedt totaaloplossingen voor elke vraag op het gebied van bouw(ontwikkeling). Zo houdt Lont zich bezig met bouwwoningen, utiliteitsprojecten, bewaarschuren, ligboxstallen, bedrijfshallen, onderhoud, renovatie en restauratie.
Bouwbedrijf WHardeman
Welkom bij Hardeman! De veelzeggende naam voor drie bedrijven, gespecialiseerd in de bouw, de productie van kozijnen én de kelderbouw. Drie bedrijven die opdrachtgevers laten ervaren dat het ‘gewoon goed geregeld’ wordt. Wat we doen, doen we professioneel. Zo denken onze 50 medewerkers daar allemaal over. Of het nu gaat om een klein klusje of om een miljoenenproject. We richten ons op een eindresultaat dat aan uw verwachtingen voldoet of – nog liever – die overtreft. Wat kunnen we voor ú betekenen?
Budgetairco
actie bij budget airco !!4 kaartjes efteling kado, bij besteding v.a €1100 Bij ons complete prijzen !!! Alle prijzen zijn incl. airco,montage,materiaal,btw,stekregistratie,2 jaar garantie. Voor bedrijven en particulieren. Wij plaatsen door heel nederland. Kijk snel en bestel ??? op Budgetairco.nl
CVgoed.nl
De webshop voor al uw verwarmingsartikelen, met goede prijzen en service..
De Gooijer Grond en straatwerk
De Gooijer grond- en straatwerken is actief in straatwerk, grondwerk, riolering en sloopwerk. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen. De Gooijer GSW heeft beschikking over diverse arbeidskrachten met eigen specialismen en kan verschillende werktuigen inzetten om uw project tot een succes te maken. Uw complete project is bij ons in goede handen, we verzorgen de coördinatie en/of uitvoering van bijvoorbeeld tuinaanleg, bestrating, erfafscheidingen, afwatering, riolering en het afvoeren van het afval.
EPDM Mawipex
EPDM, ideaal voor onder meer het bekleden van dakpanelen, aanleggen van vijvers, ... Meer info bij Mawipex.
Glasblokken.com
Leverancier van glasblokken / glazen bouwstenen / glasdallen in diverse kleuren, maten en patronen.
Groepenkast Bestellen
GroepenkastBestellen.nl is een onafhankelijke specialist op het gebied van groepenkasten, meterkasten en losse componenten.
hamerenspijker
voor al u verbouwingen van kein tot groot kijk dan op www.hamerenspijker.nl


Huisafwerking Stucadoorsbedrijf
Huisafwerking.nl is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers uit Volendam, actief in de bouwsector. Door samen te werken wordt een totaaloplossing geboden aan particulieren en kleine ondernemingen in afbouwwerkzaamheden.
HZ-E
Hendriks Zwaanshoek Elektrotechniek B.V.
INNOM - klustips
Tips bij klussen en verbouwen in en om uw woning. Van daken,gevels en schilderwerk tot installaties, energiebesparing en verhuizen.
jbsbouwvergunningen
Heeft u een bouwvergunning nodig? JBS Bouwvergunning is een klant gerichte organisatie die de wensen van haar klanten voorop stelt. Geen eigen stempel drukken, maar de wensen van de klant zoveel mogelijk verwerken in een ontwerp. Veelal weten onze klanten heel goed wat ze willen en is het aan ons om dit zo goed mogelijk in een ontwerp tot uiting te brengen. JBS bouwvergunningen verzorgt het gehele aanvraag traject.
JG Spuit & Stukadoorsbedrijf
JG Spuit & Stukadoorsbedrijf is al 25 jaar uw betrouwbare partner voor de afwerking van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Bezoek eens zonder afspraak onze 200 m2 showroom. De koffie staat klaar!
J.H. Laarakker B.V.
J.H. Laarakkers B.V. Laarakkers sloopt wat de toekomst in de weg staat. Wij bieden het totale dienstenpakket: advies, creatieve oplossingen, aanvraag vergunningen, asbestverwijdering, sloop, afvoer en recycling en de bodemsanering.
JLMglas
Voor al uw dubbelglas prijzen kijk op onze webshop
Keles Decor
Stucadoor nodig?
klimaathandel
Voor verkoop van cv onderdelen
klusco.nl
Klusco.nl werkt eenvoudig: 1) U plaatst als klant uw klus op de website. 2) Ingeschreven klusbedrijven doen hier een bod op. 3) U beslist of u met één van de bedrijven in zee wilt. Met klusco.nl kunt u al snel 30% besparen op uw klus of verbouwing!
klusjesweb.nl
Welkom op Klusjesweb, de klussite voor uw regio, de bemiddelaar tussen bedrijf en particulier. Via de website plaatst een opdrachtgever een klus. Bedrijven aangesloten bij klusjesweb.nl hebben de mogelijkheid in contact te komen met de opdrachtgever of direct een offerte te plaatsen. Na een bepaalde tijd heeft de opdrachtgever diverse offertes waaruit hij/zij kan kiezen. De opdrachtgever is vrij om te kiezen met wie hij/zij zaken wil doen. Voor de één speelt prijs een rol, voor de ander kwaliteit of de vestigingsplaats van het bedrijf. Iedereen is van harte welkom en kan gratis opdrachten plaatsen, dus ook ondernemers zelf kunnen orders plaatsen. Om als bedrijf te kunnen reageren op een klus moet u zich aanmelden. Alléén bedrijven geregistreerd bij de Kamer van Koophandel kunnen zich aanmelden, dit om de kwaliteit naar de opdrachtgevers zoveel mogelijk te waarborgen.
klusmeester máákt uw huis
Landelijk netwerk van all-round klusbedrijven
Kunststof gevelelementen
Polux heeft als bouwkundige organisatie veel tijd en aandacht gestopt in de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en het vergaren van specifieke kennis is het engineren van constructies. Dat was nodig ook. Om een betrouwbaar product te kunnen leveren moet je als bedrijf kunnen aantonen dat er geen addertjes onder het gras zitten. Nu niet en zeker niet is de jaren daarna. Door onderzoek en ervaring is Polux inmiddels specialist in kunststof gevelelementen.
mijnkluswijzer.nl
Doe het zelf, verbouw, klussen en verbouwing tips leest u op mijnkluswijzer.nl. De online kluswijzer van Nederland met alle uitgebreide klus informatie.
Old Style
OldStyle? is een relatief jong merk, dat probeert in te spelen op de wensen van de markt. OldStyle? is onderdeel van A&A group dat al jaren specialist is op het gebied van vlakglas en het herstel daarvan. Een ontbrekende factor in dit geheel was het monumentenglas, historisch glas met hedendaagse eigenschappen. In overleg met verschillende producenten en glasfabrieken heeft A&A Group OldStyle? ontwikkeld en laten testen. Wij kunnen stellen na deze periode van ontwikkelen en testen dat wij een pracht product in handen hebben.
oudedeur.nl
oude paneeldeuren, oude paneeldeur, oude voordeuren , oude voordeur, oude wasbak , oude bouwmaterialen
Prefab-Portal.com
Alles wat u nodig heeft voor prefab bouwen, bouwpakket, casco, of sleutelklaar
PVCkopen.nl
Pvckopen.nl heeft het grootste assortiment in kunststof leidingsystemen. Gemakkelijk, goedkoop en tijdbesparend.
Regiokeuring
Regiokeuring is een landelijk werkend inspectiebureau op het gebied van bouwkundige keuringen, taxaties, meerjarenonderhoudsplanning, bouwgeschillen, expertise en calculatie.
RTCO
Webshop met alle artikelen op het gebied van sanitair/electrotechniek/ledverlichting/ gereedschappen & verwarmingsartikelen.
Rvs Design
Rvs achterwanden, plinten,balustrades,vide,hekwerken,trapleningen! Bezoek eens onze site!
Schipper Houtbouw BV
Schipper is al ruim vijf decennia producent van op maat gemaakte tuinhuizen, garages, schuren, paardenstallen en houten woningen.
Steenwereld - Natuurlijk steen!
Online shop met de best verkrijgbare kwaliteit natuursteen producten voor de tuin tegen eerlijke prijzen.
Steigercenter
DSC Nederland is een nieuw en jong bedrijf welk zich toelegt op de verkoop van aluminium klimmaterialen voor de professionele markt. DSC Nederland is uw ideale partner voor grote partijen ladders, trappen en aluminium rolsteiger. Ook voor de particuliere markt kunnen wij tegen zeer scherpe tarieven leveren.
STENEN CENTRUM NEDERLAND
Bij STENENEN CENTRUM NEDERLAND vindt men een uitgebreid assortiment stenen : Betonstenen/blokken,Kalkzandstenen,Lijmblokken,Vellingblokken,POR-ISO stenen,Metselcement,Portlandcement en nog veel meer. Wij leveren uitsluitend rechtstreeks af Fabriek.
Stucadoor & Spachtelputz
Stucadoor & Spachtelputz werkzaamheden aangeboden.
Studio Intério
Studio Intério ontwerpt interieurs voor particulieren en bedrijven. Wij bieden kleur-, licht- , restyling- en indeling advies. Tevens begeleidt Studio Intério de realisatie van interieurbouw ontwerpen. Wij bieden diverse merken voor meubilair, verlichting, keukens, badkamers, gordijnen en kantoor meubilair. Studio Intério luistert goed naar u als klant en zal uw wensen en eisen met zorg omzetten in een ontwerp wat op uw persoonlijke smaak is afgestemd.
Tecnisch Bouwcentrum Ederveen
Welkom op de site van Technisch Bouwcentrum Ederveen. Wij zijn een kleinschalig, maar daardoor kwalitatief uitstekend bedrijf en bieden u allerlei soorten artikelen aan op zowel het gebied van bouw & industrie als huis & tuin.
Total Thermo Scan
Bouwkundige keuringen met infrarood,energie besparings rapporten, endoscopie en onderhoud
Upstairs - renovatie trappen
Upstairs: renovatie van alle soorten trappen zowel in woonhuizen als in gebouwen. Wij geven een bestaande trap vaak binnen een dag vakkundig een bijzondere uitstraling, zonder hak of breekwerk.
Van Leeuwen Zwanenburg B.V.
Van Leeuwen Zwanenburg is bij uitstek de geschikte partner om alle soorten sloopwerken uit te laten voeren. Ook een complete realisatie van een project kunnen wij aan.
Verfklik.nl
www.verfklik.nl uw verfwinkel aan huis! Altijd 30% korting op Sikkens verf Makkelijk en veilig betaalsysteem Ondek zelf www.verfklik.nl!
Vocht bestrijden
Prevent is een unieke duizendpoot op het gebied van vochtbestrijding en injectietechnieken. Een zeer breed leverings- en dienstenpakket staat ter beschikking waarmee elk vochtprobleem blijvend is te verhelpen.
voordeelveranda
leveren en plaatsen van terrasoverkappingen en tuinkamers
Willem & Willem
Goedkoop verbouwen met goed referenties. Schuren van parket leggen van laminaat. Maken van een uitbouw of tuinmuur oude voegen vernieuwen.
www.biedplaats.nl
Brengt klus en klussers bij elkaar. laat 100% gratis uw klus veilen onder vakmannen!!! timmerman, schilder, cv, klus, klussers, klussen, gezocht,hovenier, aannemer, aanbouw, verbouw
www.bouwbestel.nl
Op www.bouwbestel.nl bestelt u online goedkope bouwmaterialen. Van ytong, hout, isolatiemateriaal, gipsplaten tot bouwstaalmaten, goedkoop en snel geleverd!
www.dakreinigingsservice.nl
Ons bedrijf is gespecialiseerd in dak- en gevelreiniging van uw huis of bedrijf Op deze website vindt u meer informatie over onze werkzaamheden.
www.daktechniekdearend.nl
reparatie van nokpannen,rookkanalen,bitume daken,schoorstenen,bovenzijde schoorsteen,plaatsen van schoorsteen kappen,schoorsteenvegen,dak inspectie/renovatie. vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.
www.energievriendelijk.nu
Webwinkel met energiebesparende producten.
www.twes.nl
Vergelijk leveranciers van airco's, zonnepanelen, CV-ketels, Sfeerhaarden en meer op twes.nl! Vraag gratis offertes aan bij de bedrijven in uw regio!
www.zonwering-rolgordijnen.nl
OP MAAT, binnen 5 dagen gratis thuis bezorgd.
Zonnekoning B.V.
Zonnekoning BV verkoopt zonnepanelen en toebehoren aan particulieren en bedrijven. U krijgt bij ons deskundig advies, een ruim assortiment, een vakkundige installatie en wij verzorgen de subsidieaanvraag voor u. Dit alles voor een scherpe 'all-in' prijs.
Lattice Terrazzo
Lattice Terrazzo is een jong en dynamisch bedrijf dat unieke Terrazzoproducten maakt. Uniek, omdat geen terrazzo vloer, terrazzo aanrecht of ander terrazzo product hetzelfde is. Door de oneindige mogelijkheden van kleur- en materiaalgebruik kunt u uw interieur aanpassen aan uw eigen wens en smaak.
Dijkman Energy Systems
Zonneboilers met hoge subsidie en lage investering. 1600 euro subsidie terugverdientijd 7 jaar
Het Verfwarenhuis
Bestel nu verf en gereedschap van Sikkens, Sigma, Trimetal, Boonstoppel, Veveo en Herfst en Helder en vele andere merken tot 30% goedkoper. Nu bestellen is morgen in huis!
Maatkracht
Trappen, houtentrappen houten trappen bouwpakket trappen, doe het zelf trappen, velux dakramen en binnen deur kozijnen. Deze trappen op maat gemaakt.
Een huis bouwen.nl
Een huis bouwen! Alle do's & don'ts om je droomhuis te realiseren!
Leever Installatie Adviseurs
Voor uw installatietekeningen, calculaties, technische berekeningen, legionella-analyses zijn wij de specialist. Al meer dan 20 jaar.
Woningen Blavier op Batibouw
Batibouw is traditioneel het evenement waarop nieuwe innovaties en speciale acties in de bouwwereld voorgesteld worden. Net als vorige jaren zal ook Woningen Blavier prominent aanwezig zijn met een gloednieuwe stand op Batibouw. Dat laat onze bouwadviseurs toe om opnieuw alle genteresseerde Batibouw bezoekers te voorzien van deskundig advies. Ontdek onze speciale acties en aanbiedingen ter gelegenheid van Batibouw 2011!
Timmerman nodig?
Bouwbedrijf M. de Rooij Timmerwerken Purmerend Heeft nog tijd voor: Verbouwing Onderhoud Renovatie Betonwerk Stelwerk Afbouw Montage Ramen/Deuren/Kozijnen Dakkapel Serre Aanbouw En al uw overig Timmerwerk Bouwbedrijf M. de Rooij Timmerwerken Purmerend Tel Nr: 06-22520170
vloerverwartming-webwinkel
De voordeliste vloerverwarming van Nederland
merk sanitair tegen bodemprijzen
Sphinx sanitair, Sphinx douchewanden, Tegels, Regendouchesets etc. tegen de laagste prijs van het net.
De tegelplinten-designer
Zijn er geen plinten of tegelstroken van uw vloertegel te krijgen, Wij maken ze voor u!!! Recht, half afgerond of recht met facet randje.
Souterrain Architect
Voor architect KING is het ontwerpen van een souterrain/kelder een specialisme geworden. Het kan een uitdagende ruimte zijn, net onder uw voeten, een nieuwe bouwlaag! En omdat elke vierkante meter in Amsterdam heel duur is, is het een beter alternatief dan verhuizen. Als architect/bouwtechnoloog heb ik geprobeerd een duidelijk overzicht te geven van wat een funderingsherstel inhoudt, en hoe u makkelijk een extra bouwlaag (souterrain of kelder) aan uw woning kunt toevoegen. Het is eigenlijk heel simpel, en moet deskundig en professioneel gedaan worden.  Als zelfstandig ondernemer met weinig overhead kosten kan ik aantrekkelijke tarieven hanteren.
Zeister Stukadoors
Stukadoors met meer dan 10 jaar ervaring. Lid van de NOA en we geven een NOA Afbouwgarantie van 5 jaar voor het uitgevoerde werk.
Min Installatie Techniek
Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig vervangen van uw CV ketel
pleistervloeren
voor al uw vloeren op maat pleistervloeren.net weet raad
Houtskelet
3bouw is gespecialiseerd in houtskeletbouw en bouwt betaalbare,energiezuinige woningen.
Bouwbedrijf Leeuwarden
Aannemersbedrijf De Bouwhorst is een gerenomeerd bedrijf dat zijn bekendheid heeft verkregen aan de opvallende architectuur en de verrassende ideeën. De Bouwhorst is vooral actief in nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfsruimten waarbij creativiteit en een nauwkeurige manier van werken hoog in het vaandel staan.
Internet bouwmarkt
Handig.nl is de bouwmarkt die altijd open is. U vindt hier een breed assortiment artikelen voor de doe-het-zelver. Daarbij worden er ook huishoudelijke artikelen, tuingereedschap, badkamer accessoires en kranen aangeboden. Bestellen is makkelijk en eenvoudig!
Aggregaat verhuur
Voet Verhuur specialiseert zich in aggregaten en alle mogelijke tijdelijke stroom- en lichtoplossingen. Door hun brede expertise weet Voet Verhuur precies wat hulpverleners, wegwerkers en andere energiegebruikers nodig hebben om hun werk goed en efficiënt te kunnen doen. Daarbij ontwerpt Voet Verhuur lichtplannen op maat, die perfect aansluiten op uw wensen.
Trapreno Traprenovatie
Trapreno Traprenovatie de betaalbare specialist voor uw traprenovatie.
Traprenovatie Venlo
Venlo traprenovatie, de mooiste en betaalbare traprenovatie van Nederland, het grootste aanbod van de Benelux, CBW erkend en 10 jaar garantie. De specialist in: Laminaat overzettreden, CPL overzettreden, Massief eiken overzettreden, 2 laags houten overzettreden, Natuursteen overzettreden, RVS trapleuning met LED verlichting, en de Frans eiken vloeren specialist van Limburg.
Velux dakvensters
Lamping is gespecialiseerd in het leveren en monteren van Velux dakramen en accessoires. Met aandacht voor isolatie en afwerking, krijgt u een compleet gemonteerd en afgewerkt dakraam, waarvan u vele jaren profijt zult hebben.
Elekramat.nl
Elektramat.nl biedt online elektrotechnische materialen aan, zoals groepenkasten en grondkabels. Daarnaast geven wij de mogelijkheid offertes aan te vragen voor een totale Elektrotechnische huis- (klein)kantoorinstallaties. Wij leveren in Nederland en België, de levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen.
Norhtgo Deuren
Norhtgo Deuren biedt u keuze uit een groot aantal deur modellen. Van voordeuren, tot achterdeuren en van binnendeuren tot garagedeuren en poortdeuren. En iedere deur is verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen.
Isoleren Dak
Want to insulate your roof? DT-Fix allows both to insulate your roof and your flat sloping roof. Request your free diagnosis. Insulate your roof and save!
tiletrade holland
goedkoopste wandtegels vloertegels tegen dumpprijzen vanaf 2,50 euro tot maximaal 15 euro, meer dan 40000m2 voorraad.
Vloertegeloutlet
Vloertegeloutlet, de goedkoopste tegeloutlet van Nederland! U kunt hier terecht voor goedkope wandtegels, vloertegels, badkamertegels en andere benodigdheden.
Hillebrand Elektroservice
Groepenkast-meterkast-vervangen.nl is als erkend groepenkast installateur, gespecialiseerd in het vervangen of aanpassen van de groepenkast in de meterkast in uw woning of kantoor.
Bestelplafond.nl
Wij van bestelplafond zijn een internetwebsite die verschillende systeemplafonds verkopen.
Voordelige Kozijnen
Voordelig online kunststof kozijnen offerte
Gevelreiniging info
Gevelreiniging Vijf redenen om uw woning of bedrijfspand te laten reinigen. Het aanzien van uw woning weer als nieuw. Nieuwe bescherming tegen het indringen van vocht. Het zal de waarde van uw woning verhogen. Impregneren heeft een isolerende werking. (hydrofoberen) Voor meer woongenot. Stef Cleaning Services
Constructabouw
Constructabouw een Bouwdrijf / Aannemer uit regio Heerenveen
Rolgordijnenopmaat.net
Rolgordjinen online bestellen! Rolgordijnen Op Maat
Aannemer Garant
Aannemer Garant is in de loop der jaren een uitgegroeid tot een begrip in de wereld van verbouwen, aanbouw en nieuwbouw. Wij werken volgens de succesvolle garant formule, waarbij u centraal staat. Onze aannemers pakken iedere opdracht of klus op een uiterst professionele manier aan. Door lange ervaring in de aannemersbranche bieden wij voor iedere opdracht een passende oplossing.
Julien bvba
Voor een perfecte afwerking van uw vloerwerken en tegelwerken. Gespecialiseerd in het leggen van exclusief tegelwerk in exclusieve interieurs.
Glaszetter Den Haag
In Den Haag en in de omgeving van Den Haag kunt u voor al uw glas bij ons bedrijf terecht.
Bouwdrogers
Buildingdryer is gespecialiseerd in de verhuur van professionele bouwdrogers. Bij ons kan u al een ontvochtiger kopen vanaf €1! Gratis levering vanaf drie weken.
Erik
Dreamplafonds in Rheden heeft ruim 20 jaar ervaring in het monteren van spanplafonds. Wij staat voor kwaliteit en snelheid. Hoe krom of slecht uw bestaande plafond ook is, met een DreamPlafond krijgt u gegarandeerd een kaarsrecht en strak plafond. Dank zij de toepassing van hoogwaardige materialen ziet het er uit als een gestuukt plafond.
Hemmes Parket - Traprenovatie
Renovatie van alle soorten trappen. Een oude trap is meestal binnen een dag weer helemaal tip-top in orde! Hiervoor is het niet nodig om te hakken of te breken.
Prostairs Traprenovatie
Prostairs Traprenovatie is een gespecialiseerd bedrijf in het renoveren van bestaande trappen. Binnen 1 dag heeft de klant een nieuwe trap, beschikbaar in bijna alle kleuren van de regenboon, met 10 jaar garantie & standaard anti slip bescherming.
Houesheating
Alles op het gebied voor uw Kachelpijp en Rookkanaal.
Continental Rack
Met 35 personeelsleden realiseert Continental Rack een jaarlijkse omzet van meer dan 6 miljoen euro. België is nog steeds de thuismarkt, al wordt reeds de helft van de omzet gerealiseerd in Duitsland, Frankrijk en Nederland. Klantgerichte aanpak, doeltreffende oplossingen en snelle leveringen zijn de pijlers van het bedrijf. Dat getuigen ook de meer dan 15.000 teverden klanten van Continental Rack. In 2008 leidde de expansie van dit bedrijf tot het bouwen van een centrale vestiging in Lokeren. U
Raamdecoratietotaalmarkt.nl
Raamdecoratietotaalmarkt is de grootste raamdecoratie webwinkel van Nederland. Wij verkopen op maat gemaakte rolgordijnen, vouwgordijnen, houten jaloezieën en zonweringen voor binnen van A kwaliteit via de webshop.
Zonnepanelen Rotterdam
Zonnepanelen zijn zeer milieu zuinig en tevens goed voor uw portemonnee. Bent u op zoek naar een bedrijf wat zonnepanelen in de regio Rotterdam levert en plaatst? Zoek dan niet langer, want hier bent u op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u 100% tevredenheid. R. van Dalen Elektrotechniek BV is een erkend en gecertificeerd bedrijf.
BouwbedrijfNieuwenhuis
BouwbedrijfNieuwenhuis.nl houdt zich bezig met projecten die gericht zijn op de nieuwbouw van bedrijfshuisvesting in diverse marktsectoren.
Jongeneel Houthandel
Koninklijke Jongeneel B.V. verkoopt hout, plaatmaterialen en bouwmaterialen aan professionals. Met ons landelijk netwerk van 44 vestigingen leveren we overal in Nederland snel de juiste materialen op de juiste plaats. Wij hebben verstand van bouwen en kunnen je dus vakkundig adviseren over elk project, van groot tot klein. Wij zijn gespecialiseerd in naaldhout, hardhout en plaatmateriaal, maar ook zeer kundig in aanverwante bouwmateriaal zoals deuren, gevels, plafonds, isolatie, keukens en nog veel meer. Een professionele bouwer vertrouwt op houthandel Jongeneel.