Dakkapellen

Aabo
Steeds meer dakspecialisten kiezen voor de dakmaterialen en dakexpertise van Aabo Trading. Dat doen ze niet zomaar:Aabo Trading onderscheidt zich als grootste onafhankelijke aanbieder op een positieve manier door een eigenzinnige strategie waarbij maar één criterium steeds bovenaan staat: de klant. Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om sneller dan anderen op ontwikkelingen in te spelen en vragen van klanten te vertalen in specifieke oplossingen.
Belisol
U kan al 35 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we kozijnen en deuren bij 150 gezinnen.
BM Daktechniek, dakkapellen en dakramen
BM daktechniek is gespecialiseerd in de bouw en het plaatsen van dakkapellen, dakvensters en Velux dakramen, in heel Nederland, maar met name in de omgeving Zwolle, Harderwijk, Apeldoorn, Almere en Lelystad. De dakkapellen kunnen naar eigen wens samengesteld worden. De materialen voor de kozijnen zijn van kwalitatief hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen zoals kunststof, aluminium en de hardhout meranti. Voor de houten kozijnen maakt BMDaktechniek gebruik van de beste merantisoort dat tevens voor een natuurlijke uitstraling zorgt. Naast het monteren en plaatsen van nieuwe dakkapellen vervangt en repareert BMDaktechniek ook oude dakkapellen. Voor dakramen maakt BMDaktechniek gebruik van de kwalitatief hoogstaande Velux dakramen. Zij zijn een van de weinige Velux gecertificeerde bedrijven in Nederland. BMDaktechniek heeft voor deze hoogstaande merk gekozen omdat zij al 60 jaar kwalitatief hoogwaardige dakramen leveren. Door hun efficientheid is binnen een dag een dak veranderd in dakraam of dakkapel. Nadien is de klant zelfs verzekerd van 10 jaar garantie op hun aankoop. Ook heel handig is dat BM Daktechniek de mogelijkheid biedt de aanschafkosten van een dakkapel te spreiden middels een financieringsregeling. Dat komt goed uit bij bijvoorbeeld een verbouwing van een pas gekocht huis. Tevens is het een investering omdat het de waarde van het huis aanzienlijk kan verhogen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.


Dakdekkersbedrijf MG Dak
MG Dak is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het bedekken van vlakke of hellende daken. Wij kunnen het dak voor u vernieuwen, renoveren, repareren en isoleren. Ook voor nieuwbouwprojecten, zoals bedrijfspanden, flats, huizen, scholen, bergingen of dakkapellen kunt u MG Dak altijd inschakelen voor een professioneel advies. Bij MG Dak bent u aan het juiste adres voor alle dak zaken als, daklekkages, dakproblemen, dakonderhoud of als u gewoon uw dak wenst te vernieuwen. MG DAK is actief in zowel nieuwbouw als renovatie. Plezier in je werk, de goede contacten met zowel aannemers als particulieren geven een extra dimensie aan het vak als dakdekker.
DAKDIDAK dakramen specialist
Dakdidak dakramen specialist, heeft een uitgebreid assortiment dakramen. Ga voor meer informatie over dakramen en zonweringen naar www.dakdidak.com. Hier kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvraag doen en advies vragen.
Dakkapel
Dakkapel-Weetjes informeert consumenten over het plaatsen van een dakkapel. Op de site vindt u oa artikelen over welstand, garantie, bouwvergunningen en verzekeringen. Ook offertes aanvragen ter vergelijking is mogelijk.
Dakkapel Garant
Dakkapel Garant is gespecialiseerd in houten, prefab en kunststof dakkapellen en dakramen
Dakkapel maken
Dakkapel maken biedt niet alleen informatie over kosten en prijzen of het plaatsen van dakkapellen, maar ook informatie over verschillende dakkapel varianten, zoals platdak dakkapellen en nok verhogende dakkapellen.
Dakkapel Offertes
Op zoek naar gratis dakkapel offertes? Vraag hier gratis offertes op maat aan.
Dakkapel Specilist
Dakkapel Specalist .
Dakkapellen Discounter B.V.
Dakkapellen Discounter B.V. is gespecialiseerd in de bouw en het plaatsen van traditioneel gebouwde dakkapellen, dakvensters en Velux dakramen. Wij hebben landelijke dekking. De dakkapellen kunnen naar eigen wens samengesteld worden. De materialen voor de kozijnen zijn van kwalitatief hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen zoals kunststof, aluminium en de hardhout meranti. Voor de houten kozijnen maakt Dakkapellen Discounter B.V. gebruik van de beste merantisoort dat tevens voor een natuurlijke uitstraling zorgt. Naast het monteren en plaatsen van nieuwe dakkapellen vervangt en repareert Dakkapellen Discounter B.V. ook oude dakkapellen. Voor dakramen maakt Dakkapellen Discounnter B.V. gebruik van de kwalitatief hoogstaande Velux dakramen. Wij zijn een van de weinige Velux gecertificeerde bedrijven in Nederland. Wij plaatsen dakkapellen binnen 8 uur. Uiteraard geven wij 10 jaar garantie op onze dakkapellen en dakramen. Ook heel handig is dat Dakkapellen Discounter B.V. de mogelijkheid biedt de aanschafkosten van een dakkapel te spreiden middels een financieringsregeling. Dat komt goed uit bij bijvoorbeeld een verbouwing van een pas gekocht huis. Tevens is het een investering omdat het de waarde van het huis aanzienlijk kan verhogen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.
Dakraam
Dakraam.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat werkt vanuit het noorden van het land. Vakbekwaamheid, flexibiliteit en servicegericht werken staan bij ons hoog in het vaandel. Dakraam.nl verkoopt een groot assortiment dakramen van het Duitse topmerk ROTO. ROTO producten worden geproduceerd onder de internationaal geldende norm ISO 9001 en zijn mede hierdoor van uitmuntende kwaliteit en voorzien van een perfecte afwerking.
Dakvenster.com
Dakvenster.com levert door heel Nederland, Vlaams België en Duitsland (uitgezonderd de wadden eilanden) met eigen transport tegen scherpe prijzen alle producten van Velux, zoals Velux dakramen, Velux rolgordijnen, Velux verduisteringsgordijnen, Velux jaloezieën, Velux buitenzonwering, Velux insectenhorren, Velux rolluiken en elektrische bedieningssystemen.
Esseveld
Bouwbedrijf J. van Esseveld & Zn v.o.f. is een vooruitstrevend bedrijf dat zich op de particuliere markt onderscheid in 2 specialismen; 1 Bouwbedrijf met alle aanverwante werkzaamheden, gerelateerd aan de bouw. 2 Geveltechnisch bedrijf, waarbij kunststof,- aluminium,- en houten kozijnen de toon aangeven.
FAKRO
FAKRO is producent van een uitgebreid assortiment die uw zolderruimten tot een comfortabele ruimte maken. Hiertoe behoren de volgende productgroepen: -Dakramen met verschillende openingsmogelijkheden -Binnen- en Buitenzonweringen -Zoldertrappen
hkroesdakgootbescherming.nl
h kroes dakgootbescherming met een nieuw uniek filtersysteem en 5 jaar garantie
Janssen dakkapellen
Wilt u een snelle dakkapel hebben, kies dan een prefab dakkapel van Janssen.
Klaassen Dakkapellen
Voor het plaatsen van een nieuw dakkapel bent u bij Klaassen Dakkapellen aan het goede adres.


lichtstraten van hout
Hoogwaardige kwaliteit lichtstraten (lichtkoepels) van duurzaam hout aan de binnenzijde en aluminium aan de buitenzijde, onderhoudsvrij met 7 jaar garantie. Zeer goed geïsoleerd. Op maat geleverd. Vraag vrijblijvend een offerte aan, de prijs zal u meevallen.
Lofta Dakkapel
Lofta is exclusief ontwikkeld door Ruiter Dakkapellen BV, specialist op het gebied van het adviseren en produceren van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen. Onze specialisten adviseren je graag over hoe Lofta dakkapellen jou voorziet van maximaal wooncomfort. Ontdek in de showroom welke dakkapel oplossing jouw zolder omtovert tot een volwaardige, complete en comfortabele etage!
Ruiter Dakkapellen
Ruiter Dakkapellen produceert en plaatst dakkapellen, dakopbouwen, nokverhogingen en complete prefab zolderunits inclusief keuken of badkamer. Ruiter Dakkapellen is marktleider in Nederland met 6 grote showrooms in Almere, Drachten, Heerhugowaard, Heteren, Schijndel en Woerden en daarnaast nog 14 andere showrooms verspreid over Nederland.
Timmerbedrijf Post
Wij zijn een jong en innovatief aannemersbedrijf. Onze kernwoorden zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Met onze ruime kennis en ervaring leveren wij vakkundig werk. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, restauratie, renoveren of een bouwtekening.
Ubbink Dakkapel
Hoge kwaliteit dakkapellen en dakserres passend bij úw woning. De specialist op het gebied van productie en montage.
Velux dakramen
Dakvensteronline.nl is de VELUX expert met meer dan 30 jaar ervaring in verkoop en montage van VELUX dakramen
Wibro
Wibro biedt de mogelijkheid om de gehele schil van een woning aan te pakken. Of het nu gaat om kozijnen, rolluiken, gevelbekleding of isolatie, Wibro kan de gehele renovatie van uw woning voor u verzorgen.
Wonend.nl over Dakkapellen
Zoek je advies over dakkapel prijzen, dakopbouw of dakkapel plaatsen? Alle informatie over dakkapellen vind je op Wonend.nl.