Muziek scholen

Den Haag Gitaarles
Lessen elektrisch gitaar in Den Haag op alle niveaus en voor alle leeftijden, door een professionele en gediplomeerde gitarist, met veel didactische ervaring. Stijlen: pop, rock, jazz, metal etc. Onderwerpen: techniek, improvisatie, theorie en je favoriete nummers leren spelen
Goudse Saxofoonschool
De Goudse Saxofoonschool is gevestigd aan de Karnemelksloot in Gouda. U kunt hier zowel individueel als in groepsverband saxofoonlessen volgen. Wij vinden het belangrijk dat de lessen aansluiten bij uw wensen en hanteren daarom het systeem van lessen op maat. Dit betekent dat wij in overleg met u de vorm en de inhoud van de lessen samenstellen.
Nova
Zingen is leuk èn zingen is voor iedereen. Van jong tot oud en van amateur tot professional. SingShop is een moderne zangschool gevestigd in Eindhoven opgericht door zangeres Nova Borgers. In 2006 studeerde zij af aan de Tilburgse Rockacademie en kort daarna werd haar eerste solo album uitgebracht. Maar niet alleen is ze zelf veel op het podium te vinden, het liefst geeft zij haar ervaringen en kennis door aan andere zangers en zangeressen. Omdat Nova van de Rockacademie komt, zul je geen traditionele, klassieke zangles van haar kunnen verwachten. Ze werkt met nieuwe zangtechnieken, die voornamelijk gericht zijn op popmuziek. Door haar eigen jarenlange ervaring als zangeres in meerdere professionele popbands, maar ook als docent op verschillende muziekscholen weet Nova theorie en praktijk naadloos en gepassioneerd over te brengen. Zo werk je bij haar niet alleen aan je zangtechniek in alle facetten, maar bijvoorbeeld ook aan microfoontechniek, presentatie en performance. Echter het allerbelangrijkste voor een zanger is uiteindelijk het vinden van zijn of haar eigen ‘sound’. Dat maakt een vocalist namelijk interessant en uniek! Voor zangers is het natuurlijk het allerleukste om op een ècht podium te staan. En het maakt het helemaal compleet als er op dat podium ook nog eens echt muzikanten staan! Daarom zal elke lescyclus worden afgesloten met een spetterend live-optreden mèt band. De cursisten leren op deze manier communiceren met andere muzikanten. Daarnaast kan iedereen dan laten zien aan familie, vrienden of kennissen wat ze hebben geleerd!


Saskia vd Giessen - Violiste
Vioolles en algemene muzikale vorming in Amsterdam
Muziekles in Amsterdam West
Collectief van docenten die lesgeven in Amsterdam Westerpark
Popular Music Academy Amersfoort
De Popular Music Academy Amersfoort is een vooruitstrevende muziekschool. De lessen worden ingedeeld naar jouw wens. Speelplezier en ontwikkeling gaan daarbij hand in hand. Wil je gierende gitaarsolo´s spelen met je rockband? Dan helpen wij je om de
123 muziekles
123muziekles.nl - Muziekles? Vind hier uw muziekdocent / muziekleraar! O.a. gitaarles,keyboardles,blokfluitles,zangles,pianoles etc.
CreaBeats | Djembe spelen en workshops voor kinder
CreaBeats | Djembe spelen en workshops voor kinderen
Caroline Deul - Celliste
Celloles in Utrecht centrum.
muziekdocent
Uw bedrijfsbekendheid is belangrijk. Daarom verdient u de beste reclame, en uw bedrijf de beste service. Om die reden zijn wij EASYMUSIC4YOU.COM een website gestart voor muziekdocenten en winkels om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Op onze site heeft U de mogelijkheid om effectief reclame te maken voor uw bedrijf omdat het in de toekomst hét centrum voor muzikanten zal worden.
Swingende trommel workshop
Brapewo verzorgt voor u door het hele land een swingende trommel workshop. Dit is dé manier om uw collega's, vrienden en bekenden eens op een heel andere manier te leren kennen. Ongeacht het niveau van de deelnemers, onze muzikaal leider zorgt er met veel humor voor dat iedereen aan het einde van de workshop een nummer speeld waar je trots op kunt zijn.
PianoForteLesson
Muziekschool
Lesgezocht.nl
Lesgezocht.nl is de website voor iedereen die muzieklessen wil volgen. Op Lesgezocht.nl vindt u alle muziekdocenten van Nederland!
020 Gitaarles
Gitaarles in Amsterdam Oud Zuid