Concerten

Concertkaarten
Op www.bestelconcertkaarten.nl kunt u eenvoudig prijzen van concertkaarten vergelijken. Verder vindt u op deze site veel informatie over artiesten en kunt u aangeven wat u van bepaalde artiesten/bands vindt.
Dennis de Bruijn | Pianist | Organist | Componist
Dennis de Bruijn -------------------------------------------------------------------------------- Dennis de Bruijn verzorgt concerten en optredens in samenwerking met koren, individuele musici, vocalisten, kleine ensembles en bands. Daarnaast geeft hij piano- en orgellessen. Optredens Dennis wordt vaak gevraagd voor optredens vanwege zijn grote improvisatietalent op piano en orgel. Zijn virtuositeit beperkt zich niet alleen tot het klassieke repertoire, maar ook bij populaire muziek weet Dennis met zijn spel zijn luisteraars te raken. U kunt Dennis de Bruijn boeken voor trouwerijen, recepties, zakelijke bijeenkomsten of andere gelegenheden. Muziek op maat is hierbij geen enkel probleem. Dennis speelt niet alleen voor grote groepen, maar geeft ook regelmatig uitvoeringen in huiselijke kring. Composities en arrangementen Als dirigent heeft Dennis vele koorwerken gecomponeerd en gearrangeerd voor koren, ensembles, individuele musici en bands. Zijn arrangementen worden gekenmerkt door verrassende harmonieën en muzikale uitdagingen voor zowel koren als instrumentalisten. Docent Naast uitvoerend musicus is Dennis ook muziekdocent. Hij geeft piano- en orgellessen, waarbij het mogelijk is les te krijgen op kerkorgels in diverse gemeenten waaronder de Dorpskerk te Boskoop. Neem gerust contact op met Dennis de Bruijn voor een concert, een optreden, een compositie of voor piano- en orgellessen.
MusicMatchers
Artiestenbureau MusicMatchers verzorgt topkwaliteit live muziek voor iedere gelegenheid. Wij werken samen met jonge professionele muzikanten met een passie voor klassieke of jazzmuziek.


Dennis de Bruijn | Pianist | Organist | Componist
Dennis de Bruijn verzorgt concerten en optredens in samenwerking met koren, individuele musici, vocalisten, kleine ensembles en bands. Daarnaast geeft hij piano- en orgellessen.
Andre Rieu tickets
Bij Pepe Tickets kan je online tickets kopen voor heel veel verschillende evenementen. Denk hierbij aan kaartjes voor concerten van grote artiesten zoals Lady Gaga, Anouk en Marco Borsato.