Bands & Groepen

Artiestenbureau
Artiestenbureau PGK Events. Boek een artiest, live band, partyband, coverband of muziekband. Personeelsfeest, bedrijfsfeest en evenementen.
Cheesecake
Cheesecake, het dynamische, energieke zangtrio bestaande uit, Willemijn van Helden, Gabriëlla Markus en Soraya Wunnink. Begeleid door gitarist Jan van Helden biedt Cheesecake u een breed scala aan mogelijkheden om al uw feesten en partijen nieuw leven in te blazen.
Coverband
Volgende X Beter is dé allround coverband, bestaande uit jongens die hun sporen al dik verdiend hebben in de muziekwereld. De 5-mans feestband overdondert de crowd met 'hart & ziel' en zorgt daarmee dat elk optreden een mega succes wordt.


Coverformatie Door Dik en Dun
Wij zijn een 3 mans formatie uit Amersfoort die nederlandstalige of muziek spelen van nederlandse artiesten op feesten en partijen
Einfach Kurt
Mijn hele leven lang ben ik intensief met muziek bezig. Als muzikant in verscheidene bands (zie hiernaast). als muziektherapeut en sinds een aantal jaren ook als liedjes schrijver. onder andere voor de Knuckles of Frisco.
Federal Offence
Deze vier-mans rock coverband bestaat uit ervaren maar vooral enthousiaste muzikanten.Het uiteenlopende repertoire laat zich het beste omschrijven als: herkenbaar, onverwacht, met soms een knipoog naar een ander genre zowel stevig als soms gevoelig, maar altijd gespeeld met 100% inzet. Deze ingrediënten staan garant voor een spetterend optreden op elk evenement!
Feestband Infinity
Top feestband Infinity bestaat meer dan 15 jaar en heeft intussen meer dan 1000 feesten tot een succes gebracht. Wilt u een top avond organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met Infinity. Stilstaan is onmogelijk!
Hadiseworld.com
Your Hadise source
Headroom Mastering
Professionele mastering. Vakkundig en betrouwbaar. Ervaring met major en indie artiesten. Wij halen het beste uit uw muziekproductie.
Headroom Studios
Professionele studio voor al uw opnames, mixing/mastering en audio productie
Heavy Nelly
Heavy Nelly is een jonge, stevige rockband met als grondslag classic-rock en bluesrock muziek. We bestaan uit een zangeres, drummer, bassist, gitarist en gitarist/toetsenist. We spelen Deep Purple, ZZ Top, Gary Moore, Status Quo, Lenny Kravitz, Creedence, Steppenwolf, Jimi Hendrix, AC/DC en nog vele anderen, maar durven ook Dolly Parton of Rammstein aan. Een veelzijdige mix van goede muziek met een stevig karakter.
Jazz band inhuren? Bij de Jazz Centrale
Bij de Jazz Centrale boekt u makkelijk een professionele jazz band voor uw evenement of partij. Bijvoorbeeld een jazz trio of een jazz duo. Professionele jazz musici. Voor een jazz combo gaat u dus naar de Jazz Centrale!
Jazz Supply
Swingende achtergrond jazz en latin. Te boeken voor feestelijke aangelegenheden zoals bruiloften en recepties.
JOSEPH AG Alphoornblazers
Uniek in Nederland: Kwartet Alphoornblazers
Kid Rock NL
On this Site you will find the Latest News,Videos,Pictures from Kid Rock & Friends...
Koor Catalpa
Groep van allemaal dames die 4 stemmig zingen. Wij zijn ook te vinden op hyves
Labasheeda
Indie rockband uit Amsterdam
Party Funk - Coverband voor bruiloft en bedrijfsfe
Party Funk is een coverband, die zich richt op bruiloften, trouwerijen, feesten en bedrijfsfeesten


RDDentertainment
Een top feest geven? maar niet zo veel geld Dan is er nu rddentertainment. al een dj voor 15 euro p/u
reflextion
De band Reflextion is een viermans formatie met stevige en rustige muziek. Met verschillende nummers van de zestig & zeventig jaren, waaronder Rolling Stones, Golden Earing, The Hollies, Beegees, Creedence Clearwater, en nog vele andere.
Rock 'n Lol
Feestje? boek Rock en Lol en beleef een fuif die haar weerga niet kent. Alle klassiekers komen voorbij en allemaal echt live zonder tapes of samples. Gitaar en zang van hoog niveau en een show vol humor en meezingers. Geschikt voor alle soorten feesten en partijen.
Ron Lindeman acoustic guitarist singer songwriter
Voor mij is muziek gevoel. Een gevoel wat je krijgt als je naar muziek luistert. Een gevoel wat je overhoudt als de muziek is afgelopen. Een mooi gevoel, een triest gevoel, een melancholisch gevoel, een gevoel van heimwee, een gevoel van verlangen, een gevoel van passie, een gevoel van oneindigheid, een zweverig gevoel. Gevoel en moties zijn nu eenmaal belangrijk voor mensen. Emoties hou je binnen of uit je op verschillende manieren. Een van die manieren is muziek. Je emoties kun je goed via muziek verwoorden of uiten.
troubadour en duo`s
troubadour cq zanger giatrist Jan van Til (ook in duo`s) met internationaal repertoire
Utrecht String Quartet
Het Utrecht String Quartet (USQ) geniet een internationale reputatie als een dynamisch en veelzijdig ensemble en behoort sedert vele jaren tot de meest vooraanstaande strijkkwartetten van Nederland.
Vengaboys Hyves
De grootste & meest populaire Vengaboys fansite van de wereld met 10,000 leden en ruim 150,000 bezoekers.
Westfrisia Cantat
Westfrisia Cantat is een oprerakoor uit Wervershoof. We zijn altijd op zoek naar leden. Kijk ook voor onz voorstellingnen
Youstars online talentenjacht
Youstars het online talentenjacht platform voor talent dat wil doorbreken. Muzikaal talent maakt kans op een Platencontract!
Zangeressen
Zangeres boeken voor een super feest. Personeelsfeest, bedrijfsfeest of anderen evenementen. Boek de zangeres bij artiestenbureau PGK Events. Zangeres huren.