Wielersport

Allcycling
ALLCYCLING "Shared Passion" Allcycling is het online adres voor al uw fietskleding en fietsonderdelen. Wij verkopen alleen artikelen van de beste kwaliteit. Ons uitgebreide aanbod bestaat uit artikelen van topmerken zoals: Bianchi, Born, Craft, Campagnolo, Castelli, Decente , Shimano en Ultima.
bestbiking wielersport
(online)racespecialist voor weg en off-road.fietsen,fietsonderdelen en fietsaccessoires
Cycle Cleaning
100% mobiele drukreiniger, veilig voor lak en lagers. Met interne accu of 12 volt aansluiting. Geen vaste water of stroomaansluiting nodig!


Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie
De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) is de leidende organisatie op het gebied van multidisciplinaire wielersport in Nederland. Zij initieert, faciliteert, organiseert en coördineert op pro-actieve en transparante wijze een vraaggericht sportaanbod voor alle leeftijden en individuele ambitieniveaus, met de verenigingen en organisatoren als belangrijke basis.
Nederlandse Wielren Bond
NWB is de afkorting van de Nederlandse Wielren Bond. Deze overkoepelende wielerorganisatie coördineert weg- en mountainbike (MTB)-wielerwedstrijden in Zuid-Nederland (voornamelijk de provincies Limburg en Noord-Brabant). De NWB is één van de vrije wielerbonden in Nederland, die actief is naast de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (de K.N.W.U.). De KNWU daarentegen organiseert in heel Nederland wedstrijden en is aangesloten bij de UCI (Union Cycliste International) De NWB is aangesloten bij de ICF (International Cycling Federation). Bij deze organisatie zijn ook een aantal Belgische, Franse en Engelse wielerbonden aangesloten. De ICF organiseert jaarlijks op de eerste zondag in augustus (in 2006 op 6 augustus in Bonheiden, België) het officieus wereldkampioenschap voor vrije renners.
No Limit Cycling Zeist
No Limit Cycling is de speciaalzaak voor de sportieve fietser in Zeist en omstreken.
Online Fiets Onderdelen en fietskleding
Fietskleding, fiets onderdelen en accessoires voor uw fiets vindt u hier. Wij verkopen Onderdelen en accessoires voor elke fiets; stadsfiets, mountainbike en racefiets.
SlimOpruimen.nl
Fietsrek Hang uw dure racefiets, sportfiets veilig en beschermd op in de garage. Met het speciale mandje voor het opbergen van uw fietsspullen zoals helm, fietsbril, bidon, handschoenen, kettingspray hoeft u nooit meer te zoeken in de garage naar uw spullen. Eenvoudig te monteren aan de muur in de garage, zolder met het bijgeleverde montagesetje. Of direct inklikbaar aan het basisrek van SlimOpruimen.nl.
Tour de France Officiele site
De officiele site van de Tour De France
VueltaTalent
Doe een pool met uw vrienden/collega's en kom als 1ste aan in Madrid.
Wielerprono
Wielerprono.be is een gratis wielerpronostieksite waar meer dan 5000 leden strijden voor prachtige prijzen.
Wielerwedstrijden.com
Wielerwedstrijden.com, wielernieuws over bijvoorbeeld de Tour de France, wielervideo`s en wielerforum.
Wielrenmarktplaats
Gebruikte racefietsen, onderdelen en kleding. Verder het laatste wielrennieuws, wielrentwitter, de wielrenkalender, informatie over diverse racafietsmerken en meer!