Diversen

Sportvoedingsadvies
Op www.sportvoedingadvies.nl kunt u terecht voor informatie en adviezen op het gebied van sport en voeding. De adviezen worden gegeven door diëtist Dieke Penders. Diëtist is een beschermde titel, er moet eerst een 4-jarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek worden afgerond om deze titel te kunnen voeren. Helaas zijn er ook veel onbekwame ondernemers die onder de (onbeschermde) titel voedingsconsulent, voedingsdeskundige e.d. voedingsadviezen geven. Indien u een professioneel voedingsadvies wenst kunt u dus het best terecht bij een diëtist. De voedingsadviezen via www.sportvoedingadvies.nl zijn gericht op afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen, sportspecifieke voeding en gezonde voeding. Indien u (top)sporter bent of gewoon een regulier voedingsadvies wilt kunt u hier terecht zonder doorverwijzing van de arts. De tarieven van de voedingsadviezen zijn laag zodat het voor iedereen te betalen is. Op www.sportvoedingadvies.nl kunt u ook terecht voor informatie over sport en voeding. Krachttraining, duurtraining, sportief paaldansen en de voordelen van sporten worden onder andere beschreven in het sport-deel. Onder het onderdeel voeding kunt u onder andere de volgende onderwerpen vinden: voeding, voedingsstoffen, sportvoeding, weetjes, veel gemaakte dieet fouten. Kijkt u gerust rond op de site, indien u vragen heeft kunt u vrijblijven contact opnemen via de link 'contact' op de website. Met sportieve groet, Dieke Penders Sportdiëtist www.sportvoedingadvies.nl
Duikschool.nu
Duikschool.nu de verzamelsite voor de duiker. Bent u opzoek naar een Duikshop, Duikschool of Duikvereniging? Of zoekt u alleen een Vulpunt? Duikschool.nu is het overzicht wat duiken eenvoudiger maakt. Duik uw toekomst tegemoet!
SV-Westerpark
Amsterdam Schietsport Vereniging Westerpark


Ismijnpony.nl
De leukste en gekste pony website!
Vitalflex
De Vitalflex spray heeft een bewezen werking, wederverkopers en klanten zijn er zeer tevreden over. Het inmasseren van de spray is niet noodzakelijk, maar je voelt wel meteen dat het werkt. De spray is zuinig in gebruik en plakt niet, is niet vet en geeft niet af op kleding. Tenslotte, de prijs/kwaliteit verhouding van het product is erg goed.
Dietistenpraktijk Dieke Penders - Dietist Almelo
Een diëtist begeleidt u bij het halen van uw doel. Iedereen heeft kennis van voeding, maar soms is de hulp van een diëtist nodig om net wat meer over voeding te leren of een dieet op maat te krijgen om bijvoorbeeld medische redenen. Diëtistenpraktijk Dieke Penders is gevestigd in Almelo. Dieke heeft al veel ervaring op dieet- en sportgebied. Professionaliteit en persoonlijk advies staan voorop. De diëtist adviseert u over voeding, diëten en leefstijl. Samen met u wordt uw doel bepaald en het dieetadvies samengesteld, aangepast aan uw medische en persoonlijke omstandigheden.
PaaldansSport - Paaldansen in Almelo
Paaldansen is sportief en leuk. Kijk snel op de site voor meer info over lessen en workshops!
Zonnepanelen forum
Alles wat u moet weten over zonnepanelen, zonneboilers en zonne energie, vind u hier.
SHS Geronimo
Zoekt u een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag of andere gelegenheid? Handboogschutterij SHS-Geronimo kan dat voor u verzorgen. bezoek onze site voor meer info.