Zeilvakanties

Traditionele zeilvakanties
Rederij van Linschoten houd zich bezich met het verhuren van de zeegaande koftjalk Jan Huygen op Oostzee,Noordzee,Waddenzee en het IJsselmeer . Tevens bemiddelen wij in het huren van schepen van de bruine vloot.Voor een onvergetelijke en unieke ervaring
TripTiq Sailing zeilvakanties
TripTiq Sailing biedt zeilvakanties op maat: flottieljezeilen, bareboat, meezeilen, zeilcursussen naar oa. Griekenland, Kroatië, Caraïben, Turkije, etc.
Zeilvakantie
Naupar is gespecialiseerd in het organiseren van zeilvakanties in en buiten Nederland.


Zeilbotenhuren.nl
Voor de huur van een catamaran of zeilboot biedt Zeilbotenhuren.nl u het ideale schip voor uw zeilvakantie. Zeilbotenhuren.nl verhuurt zeilboten op bijna iedere plaats ter wereld waar gezeild wordt, van de Middellandse Zee, zoals Griekenland, Italië, Kroatië en Frankrijk maar ook in de Caribean, Thailand enzovoorts. Alle zeilboten zijn te huur met en zonder schipper, het zogenaamde bare boat charter of crewed charter. In ons zoekmenu aan de linkerkant kunt u onze zeilboten zoeken.
Droomzeilvakanties wereldwijd
Uw schip, zeiljacht, ligt op u te wachten, stap aan boord en beleef een zorgeloze zeilvakantie !!!! U kunt bij ons een zeiljacht huren met of zonder schipper, meezeilen, flottielje zeilen of een blauwe cruise aan boord van een gulet maken. Waar u ook voor kiest, de schepen zijn goed onderhouden, de kwaliteit staat hoog in het vaandel en de service ter plaatse is van hoog niveau. Wij hebben alle kennis in huis om uw droomvakantie waar te maken. Maak van uw droom de werkelijkheid!