Wintersport

Chalet.nl
Chalet.nl beschikt over een ruim aanbod van accommodaties in verschillende grootte en kwaliteiten in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Bij elkaar heeft Chalet.nl meer dan 400 verschillende accommodaties, van standaard tot super de luxe, in het pakket.
Daarnaast biedt Chalet.nl ook nog compleet verzorgde wintersport-groepsreizen aan voor groepen vanaf ca. 15 personen naar verschillende wintersportbestemmingen. Omdat Chalet.nl gespecialiseerd is in chalets en luxe appartementen is het meestal mogelijk om met de groep ook daadwerkelijk in een accommodatie te zijn.
Snow Experience
Bent u op zoek naar de aanvulling op uw wintersport? Ga mee op skisafari: gezellig, leerzaam en met een laag instapniveau.
GoVilla Vakanties
Moderne chalets aan de piste in Oostenrijk. Luxe vakantiehuizen voor de moderne wintersporters.


Wintersport Zwitserland
Autovakantie zomervakantie of wintersport. Uw vakantie hotel en appartement online boeken in Oostenrijk Tirol, Karinthië of Zwitserland.
North Sweden Adventures
Wij bieden avontuurlijke en actieve vakanties aan in Zweden. Wij zijn gevestigd in HET sneeuwscootermekka van Zweden in het kleine dorpje Åkersjön. Ongerepte natuur is hier te vinden in de vorm van bossen, meren, rivieren, bergen, watervallen en moerassen. In Zweden vindt u de laatste wildernis van Europa. Hier leven nog allerlei dieren in het wild zoals: bevers, bruine beren, elanden, lynxen, vossen en wolven. Het is overigens zeer waarschijnlijk dat u tijdens uw verblijf rendieren tegenkomt.